- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
İyiyiz çok şükür kuzum
İçinde ki o korkuyu tekrar kırıp inş. kullanabilirsin kaza yapman senin güvenini kırmış çok normal.Zamanında eşim o kadar destek oldu ki Bonus, üzüntüm pişmanlığım o yüzden belki de. ve o zamanlar güvenim vardı kullanabiliyordum az çok. Evlenirken rahat edeyim diye otomatik vites araba aldık sırf benim için. Onu da iki kere kullandım çarpınca bir daha elimi sürmedim.
Şu an mecburiyet var hemşirecik ama kesinlikle araba kullanmanın hayali bile beni korkutmaya yetiyor. Ehliyet alalı 10 yılı geçti benim de. Öyle duruyor cüzdanda işte. :)
Mesajını okurken yüreğim öyle bir ısındı ki. Çok teşekkür ederim.
Eşim iyileşince tekrar denemek istiyorum Tubiş.
Pek isteyerek gelmedim ama başka da seçenek yoktu nego. İnşallah güzel, huzurlu bir zaman geçirirz hepimiz.
Çok geçmiş olsun abla kış günü zor valla Allah beterinden korusun.Depremle uyandık
AminÇok geçmiş olsun abla kış günü zor valla Allah beterinden korusun.
İyisiniz çok şükür.
Geçmiş olsun canımDepremle uyandık
Alıyorum canım sirkeli zencefilli bal şerbeti içtim yutkunmam değişti baya sonra uyumuşumOyy bonusummilaç alıyorsun değil mi
Nerde deprem oldu gecmiş olsun daha olmasın inşallahhDepremle uyandık
Sağolasın canım benimTeyo ben de yazacaktım artık nerelerde diye .Allah ferahlık versin işin gücün rast gitsin
Elazığ'da oldu, 4.9 ama daha şiddetlisi sankiNerde deprem oldu gecmiş olsun daha olmasın inşallahh
Geçmiş olsun cnm ...Depremle uyandık
Banada öyle geldiElazığ'da oldu, 4.9 ama daha şiddetlisi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?