Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evde giyeceğin terliğin yok mu? Çok fena olur öyle
Beni kesseler o durumda bi yere gitmem çok mu ısrar ettiler kadına acaba? Dert oldu bana :)
Düz tabanlık bela bir durum Bonuscum, fazla yorgunluk istemiyor şişiyor ayaklarım.

Israr ettiklerini düşünmüyorum epey rahattı

Geçmiş olsun canım atlatmissin çok şükür ...

İçimi rahatlattın bonus çok teşekkür ederim ama sırf araba kullanamadığım için birçok konuda başkalarına muhtaç kalıyorum. Küçük bir ilçede oturuyoruz ama ev yerleşim yerine çok uzak. Arabasız markete gitmek imkansız. Çocuğu parka bile götüremiyorum. Canım bir şey istese akşama kadar eşimi beklemek zorunda kalıyorum. Bu sebeplerden dolayı moralim bozuluyor. Dediğin gibi birkaç direksiyon dersine bakar belki de.

İnşallah teneffüs. Ben de en çok çocuk için istiyorum kullanabilmeyi ve başkalarına muhtaç kalmamak için. Eşim iyileşince inşallah direksiyon için beni çalıştırmasını isteyeceğim tekrar.

Belki değil öyle zaten canım bunca insan nasıl öğrenmiş? İstanbulda çok zor her şey markete arabayla gidim desem park sorunu var kimse sabretmiyor park edene kalabalıktan pratik yapmak çok zor.

Nerdeydin sen oralarda yoğunluk olmayan illerde usta şöför olursun inan. Park falan değil önemli olan hastalık gibi ciddi durumlarda keşke dersin canım bir an önce derslerini al ehliyetin yenilenicekse yenile boşuna beklemişim diyceksin.
Tabiki başlarda korkacaksın zor gelicek ama o zorluktan çıktığını görünce güvenin gelicek.

Bizim hocamız acemiler daha az kaza yapar her şeye dikkat ettikleri için derdi.
Olacağın önüne geçemeyiz. Varsayımlarla erteleme hiç bir şeyini. Şükür ki arabanız var.
Olmasaydu keşke araba alabilseydik diyecektin bunu düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…