Bonusum geçmiş olsunAlıyorum canım sirkeli zencefilli bal şerbeti içtim yutkunmam değişti baya sonra uyumuşum
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Sağol canımGeçmiş olsun cnm ...
Genemi elazığElazığ'da oldu, 4.9 ama daha şiddetlisi sanki
Düz tabanlık bela bir durum Bonuscum, fazla yorgunluk istemiyor şişiyor ayaklarım.Evde giyeceğin terliğin yok mu? Çok fena olur öyle
Beni kesseler o durumda bi yere gitmem çok mu ısrar ettiler kadına acaba? Dert oldu bana :)
Geçmiş olsun canım atlatmissin çok şükür ...İyi geceler dostlar
Çok yoğun bir gün oldu gelemedim hiç
Misafirlerimi ağırladım şükürler olsun
Sohbet fırsatımız hiç olmadı, yeni tanıştığımız dostumuzun 4 çocuğu varmış, biri kundakta daha iki aylıkKorkunç bir karmaşa çıktı haliyle, ayrı oturduk bir bizim tarafa bir erkek tarafına koşup durdum. Düz tabanım ya ben ayaklarımın üzerine basamıyorum, 1 de gittiler. Nasıl geçti derseniz ne siz sorun ne ben söyleyeyim, Allah misafiri seve seve ağırladım.Neler yaptım bugün :
Yatakları topladım
Nevresim ve havluları değiştirdim
Çamaşırları ayırdım yarın yıkanacak inş
Koltuk ve sandalye örtülerini yıkadım, misafir için çıkaracaktım zaten yıkansınlar bari dedim
Tüm ev silinip süpürüldü
Banyolar temizlendi
Balkon temizlendi
Menü biraz farklı gelişti mutfağa girince, tavuk suyuna çorba, misket köfteli patlıcan, pilav, barbunya, pırasalı börek, revani, tatlı ve tuzlu kurabiye, turşu kavurması ve cacık yaptım
Mutfak zibilyon kere toplandı, iki kez bulaşığı çalıştırıp boşalttım, üçüncü şu an yıkanıyor, elde de bir dünya yıkadım
Misafirden sonra salon halımı sildim, çikolata ve baharatlı cips oldu her yeri
Klozet ve lavaboları misafirden sonra yeniden temizledim
Ayaklarım çok ağrıyor yatağa gitmeyi bile kesmedi gözüm. Kızım çocuklardan korktu yatak odasına kapatmak zorunda kaldım, şimdi onu nazlıyorum barışmak için, kapı kapanınca korkuyor garibim epey gerilmiş. Yarına bir sürü işim var çamaşırlar yıkanacak, yerler yeniden silinecek, sabah eşimi işe yolladıktan sonra bakacağım artık, hepinize iyi geceler
Bende Baya rahatladım şükür... Arada balgam çıkıo okadar hapşırmak vs bitti çok şükür ilaçlara devam .Alıyorum canım sirkeli zencefilli bal şerbeti içtim yutkunmam değişti baya sonra uyumuşum
Geçmiş olsun canım atlatmissin çok şükür ...
Sağol canımEfser geçmiş olsun canikom
İçimi rahatlattın bonus çok teşekkür ederim ama sırf araba kullanamadığım için birçok konuda başkalarına muhtaç kalıyorum. Küçük bir ilçede oturuyoruz ama ev yerleşim yerine çok uzak. Arabasız markete gitmek imkansız. Çocuğu parka bile götüremiyorum. Canım bir şey istese akşama kadar eşimi beklemek zorunda kalıyorum. Bu sebeplerden dolayı moralim bozuluyor. Dediğin gibi birkaç direksiyon dersine bakar belki de.Bak sebebin varmış mimesis bunun tedirginliği başka şeye benzemez.
Bende kaza geçirdikten 13 sene sonra aldım ehliyeti öyle işlemişti içime mecburiyetim de yoktu.
Bir sene sürdüm aralıklarla ama hiç tek trafiğe çıkmadım.
Sonra annemin vefatı girdi araya çok kötüydüm dikkatimi veremem diye eşim vermedi arabayı üstüne araba satıldı manuel oldu şu an istesemde süremiyorum hiç sorun etmiyorum inan.
İmkan varsa ders al derim insan emin olunca iyi sürdüğünden bakış açısıda değişir. Hocalar çok güzel trafiğe çıkarıyor güvenin gelir.
Ne olursa olsun yüklenme kendine.
İnşallah teneffüs. Ben de en çok çocuk için istiyorum kullanabilmeyi ve başkalarına muhtaç kalmamak için. Eşim iyileşince inşallah direksiyon için beni çalıştırmasını isteyeceğim tekrar.İçinde ki o korkuyu tekrar kırıp inş. kullanabilirsin kaza yapman senin güvenini kırmış çok normal.
Babam defalarca kaza yaptı yine devam etti.
Eşim de iyi kullanır ama 3 kere yaptı evlendiğimizden beri.
Bir çok kişinin başına geliyor yani böyle düşünmelisin.
Eşinde çabucak sağlığına kavuşur inş.eski haline döner bacağı.
Ben de kendimi senin yerine katıyorum bende kaza yapsam ha diyince tekrar kullanamazdım.
2 çocuk var artık bazen işler sarpasariyor en çok kendi işimi kendim görmek istiyorum diye bende bu yüzden öğreniyorum.Ama inan ha diyince bende çıkmayacağım kendimi biliyorum.
Kayınvalidemlerdeyken ödevlerden yırttım nego15 ocak ödevi
Banyo temizlemek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
Efser
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
mimesis
@Hemsirecik
ATTRAENTE
@74FRIDA
Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
Tubismavis
@Ssevincli
@Oriana
Belki değil öyle zaten canım bunca insan nasıl öğrenmiş? İstanbulda çok zor her şey markete arabayla gidim desem park sorunu var kimse sabretmiyor park edene kalabalıktan pratik yapmak çok zor.İçimi rahatlattın bonus çok teşekkür ederim ama sırf araba kullanamadığım için birçok konuda başkalarına muhtaç kalıyorum. Küçük bir ilçede oturuyoruz ama ev yerleşim yerine çok uzak. Arabasız markete gitmek imkansız. Çocuğu parka bile götüremiyorum. Canım bir şey istese akşama kadar eşimi beklemek zorunda kalıyorum. Bu sebeplerden dolayı moralim bozuluyor. Dediğin gibi birkaç direksiyon dersine bakar belki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?