- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 458
- 33
Gunaydin guzel bi hafta olsun insallahGünaydın mutlu sağlıklı bir hafta diliyorum.
Eki Görüntüle 3192052
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Teneffus Zili
Efser
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Verafly
Tubismavis
Ssevincli
@Oriana
Hala yatanlar var koğuuuuuşşşşş kalk
Ahhh canım ne güzelde teselli veriyor bak hele bidemiyorki erken kalkan iş yolu tutan arkadaşlara destek olalım kalkinnnnnnnnnn yatmayinnnnn
Geçmiş olsun kuzuya Allah şifalar versin.
Allah razı olsun kizlar ❤Çok şükürGeçmiş olsun canım
Cok şükür iyiyiz canım sıkıntımız yok ❤Çok geçmiş olsun canım nasıl şimdi?
Sagol canim Allah razı olsun ❤Geçmiş olsun canım minik kuzuya
Kapıları silerken sıkmıştım ama öyle zorladığımı hatırlamıyorum canımGöster canım ihmal etme bez falan çok mu sıktın?
Sağol canım yoktu hiç ,üç gündür bekliyorum geçer diye ama yok 4,5 ta gelecekmiş doktor bakayım göstereceğimAllah allah önceden olur muydu kukriş?
Göster tabi canım boyunla ilgisi olur eldeki sinirle ilgisi olur bilemezsin ki geçmiş olsun ❤
Sağol canım yoktu hiç ,üç gündür bekliyorum geçer diye ama yok 4,5 ta gelecekmiş doktor bakayım göstereceğim
ağır bir gribal enfeksyon geçirdin belki onun ekisidirSağol canım yoktu hiç ,üç gündür bekliyorum geçer diye ama yok 4,5 ta gelecekmiş doktor bakayım göstereceğim
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinHayırlı akşamlar kızlar gelemedim bakamadım buralara herkes iyidir umarım
benim minik kuzu hastalandı influenza testi pozitif çıktı
Erken farkettikte çok şükür çabucak toparladı
Tras köpüğunu sıkıp saca 2kat poset geçirip hic hava almamasi sağlaniyor.saci yikarken tas gibi oluyor.Eğer bit gelir se traş köpüğü ile birşey kalmıyor iki sene önce düğün de Küçük kızıma gelmişti bir sürü şampuan ilaç aldık ama traş köpüğü sayesinde geçti lavanta kokusuna gelmiyor saç kremi kullanınca da gelmiyor
Benim kızın saçını ipek gibi yaptı markayla alakalı olabilirTras köpüğunu sıkıp saca 2kat poset geçirip hic hava almamasi sağlaniyor.saci yikarken tas gibi oluyor.
Önemli olan hava almayip boğulup ölecekler.boğulmazlarsa ne yaparsan yap geri geliyorlar
Canım mekanı cennet olsun hep eksik yarım bir yanımız. Kabri nur dolsun anneciğininYarın da annemin senesi.Yan dairemde komşum arkadaşım da aynı zamanda çok seviyorum.Dün kapıdan doğum günü hediyesini verdim nasıl gözlerin içi gülüyor annesi normalde başka şehirde,şimdi ona geldi öyle mutlu oldum ki onu öyle görünce ama dün paylaşım yapmıştı annemle kahve keyfi diye ben beğendim ama üzülürüm diye herhalde kaldırdı sonra .Kendim için üzülüyorum tabi ama herkes için dua ediyorum yemin ederim öyle vakitleri uzun uzun yıllar olsun diye .Herkes en gecinden yaşasın .Bir komşusu demişti annem öldükten sonra ,bir gün otururlarken radyoda bu şarkı çıkmış demiş ben ölünce beni anarsınız bu şarkıda Fatma abla severdi diye şimdi açtım dinliyorum işte öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?