Benim yerime de otur❤@Bonus
Biraz tarih notlarımdan okudum canım az sonra yemek yapmak için mutfağa gireceğim bıraktım. Bu yaşta hala bir iş sahibi olamamış olmak bunun içşn ders çalışmak zorunda olmak zoruma gidiyor artık ya.Gölge canının istemesini beklersen daha çok beklersin canımız hicbir zaman istemicek sen de biliyorsun.
En sevdiğim sözdür "Disiplin, motivasyonu yener"
Hadi kalk daha günün bitmesine cok var
Yaaa sasirdim bak.evet markaylada olabilir.yada sacim boya li belki bilemedimBenim kızın saçını ipek gibi yaptı markayla alakalı olabilir
Ben de aynı durumdayim dün o kadar bunaldım ki oturup aglicaktim artik.Biraz tarih notlarımdan okudum canım az sonra yemek yapmak için mutfağa gireceğim bıraktım. Bu yaşta hala bir iş sahibi olamamış olmak bunun içşn ders çalışmak zorunda olmak zoruma gidiyor artık ya.
Hadi bana da çalış çalış deoğlanı uyuttum fırsattan istifade biraz ders çalışsam iyi olacak ama hiç canım istemiyor
Canım mekanı cennet olsun hep eksik yarım bir yanımız. Kabri nur dolsun anneciğinin
Nurlar içinde yatsın anneciğin Kukrim, mekanı cennet olsun inşallah.
Sizlere cennet bahçelerinde kavuşmak nasip olsun.
Allah razı olsun kızlar ,amin
Amin canım sağolasınMekanı cennet olsun nurlar içinde yatsın
Azıcık bir şey çalıştımÇalıştın mı fesleğen?
Allah emeklerinin karşılığını kat kat versin hayırlısıyla gönlüne göre olsun arkadaşım.
Zor elbette ama inşallah geçecek bu süreç de.
Kukrim ağlattın beni.Yarın da annemin senesi.Yan dairemde komşum arkadaşım da aynı zamanda çok seviyorum.Dün kapıdan doğum günü hediyesini verdim nasıl gözlerin içi gülüyor annesi normalde başka şehirde,şimdi ona geldi öyle mutlu oldum ki onu öyle görünce ama dün paylaşım yapmıştı annemle kahve keyfi diye ben beğendim ama üzülürüm diye herhalde kaldırdı sonra .Kendim için üzülüyorum tabi ama herkes için dua ediyorum yemin ederim öyle vakitleri uzun uzun yıllar olsun diye .Herkes en gecinden yaşasın .Bir komşusu demişti annem öldükten sonra ,bir gün otururlarken radyoda bu şarkı çıkmış demiş ben ölünce beni anarsınız bu şarkıda Fatma abla severdi diye şimdi açtım dinliyorum işte öyle
Biraz tarih notlarımdan okudum canım az sonra yemek yapmak için mutfağa gireceğim bıraktım. Bu yaşta hala bir iş sahibi olamamış olmak bunun içşn ders çalışmak zorunda olmak zoruma gidiyor artık ya.
Ben de aynı durumdayim dün o kadar bunaldım ki oturup aglicaktim artik.
İnşallah sonu guzel olacak. En hayırlısı ne zamansa o zaman nasip olsunelimizden geleni yapalım da
Ne varmış sendeBunları düşününce aklınıza beni ve benim gibi örnekleri getirin sonra da çenenizi kapayıp dersinize devam edin olur mu canlarım
Ne varmış sende
Hangisini aldın?Nego ajandam geldi vesile oldun çok sağol bebişim ❤
Bonusum ya valla ben seni çok seviyorum ve örnek alıyorumYok yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?