Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün yaptiklarim

Evi havalandirdim
Yatagi topladim
Camasir yıkadım astim
Bulaşık makinesini yerlestirdim
Azcik calistim
Yuruyus yaptim
Üstten toz aldim
Banyo dolabini duzenledm
Kutuphaneye gittim geldim

Şimdi kahvemi içiyorum namazı kılıp kura okucam sonra derse otururum sonra kusumla ilgilenirim yavrucak kafesin tellerini yamultacak cikcam diye cok sıkıldı
Sonra da akşam olur zaten yine
Mutfağı toplayamadim artik onu aksama biraktim. Girersem çıkamam simdi

Gölge canının istemesini beklersen daha çok beklersin canımız hicbir zaman istemicek sen de biliyorsun.
En sevdiğim sözdür "Disiplin, motivasyonu yener"

Hadi kalk daha günün bitmesine cok var
Biraz tarih notlarımdan okudum canım az sonra yemek yapmak için mutfağa gireceğim bıraktım. Bu yaşta hala bir iş sahibi olamamış olmak bunun içşn ders çalışmak zorunda olmak zoruma gidiyor artık ya.

Biraz tarih notlarımdan okudum canım az sonra yemek yapmak için mutfağa gireceğim bıraktım. Bu yaşta hala bir iş sahibi olamamış olmak bunun içşn ders çalışmak zorunda olmak zoruma gidiyor artık ya.
Ben de aynı durumdayim dün o kadar bunaldım ki oturup aglicaktim artik.
İnşallah sonu guzel olacak. En hayırlısı ne zamansa o zaman nasip olsun elimizden geleni yapalım da

Hadi bana da çalış çalış de oğlanı uyuttum fırsattan istifade biraz ders çalışsam iyi olacak ama hiç canım istemiyor
Çalıştın mı fesleğen?
Allah emeklerinin karşılığını kat kat versin hayırlısıyla gönlüne göre olsun arkadaşım.
Zor elbette ama inşallah geçecek bu süreç de.

Selamünaleyküm

Bugun sabah baya savsakladım öğleden sonra enerji geldi anca.

Sabah işlerimi yaptım
Kahvaltı hazırladım
Çamaşır attım
Bulaşık mak boşalttım
Sağı solu topladım
Kuruyanları yerleştirdim
Çocukları yıkadım
Banyo, wc yıkadım

Eşimin iş yemeği var yemekte çocuklarımla başbaşayım.
O yüzden çocukların sevdiği pratik şeyler hazırladım, yemek.
Brokoli, karnabahar salatası, makarna ve patates kızartması

Bu kadar şimdilik

Çalıştın mı fesleğen?
Allah emeklerinin karşılığını kat kat versin hayırlısıyla gönlüne göre olsun arkadaşım.
Zor elbette ama inşallah geçecek bu süreç de.
Azıcık bir şey çalıştım

Kukrim ağlattın beni.

Erken gideceklerini biliyorlardı sanki.

Ben de aynı durumdayim dün o kadar bunaldım ki oturup aglicaktim artik.
İnşallah sonu guzel olacak. En hayırlısı ne zamansa o zaman nasip olsun elimizden geleni yapalım da

Bunları düşününce aklınıza beni ve benim gibi örnekleri getirin sonra da çenenizi kapayıp dersinize devam edin olur mu canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…