Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ahhh canım ne güzelde teselli veriyor bak hele bi demiyorki erken kalkan iş yolu tutan arkadaşlara destek olalım kalkinnnnnnnnnn yatmayinnnnn
Ah bee haklısın penyezcim ama zaten ben de o imkana hiç sahip olamadım
Hani varsa öyle biri hepimizin yerine yatsın keyfine baksın dedimdi ama maşallah herkesler kalktı, başladı koşuşturma

Nurlar içinde yatsın anneciğin Kukrim, mekanı cennet olsun inşallah.
Sizlere cennet bahçelerinde kavuşmak nasip olsun.

Ah bee haklısın penyezcim ama zaten ben de o imkana hiç sahip olamadım
Hani varsa öyle biri hepimizin yerine yatsın keyfine baksın dedimdi ama maşallah herkesler kalktı, başladı koşuşturma
Pek hamarat burdaki hanımlar herkese MAAŞAALLAH diyorum Bende çok feyz alıyorum hepinizden

Al benden de o kadar.
Bugun pazartesi olmasına rağmen pek iş güç istemedi canım ama girdim herkesin yaptıklarını okudum da "kalk kalk kalk" dedim kendime
Hadi bana da çalış çalış de oğlanı uyuttum fırsattan istifade biraz ders çalışsam iyi olacak ama hiç canım istemiyor

Kızlar ultrason temiz çıktı doktor kas ağrısı olduğunu düşünüyorum dedi
Sigara bırakma polikliniğinden de çıktım
Ücretsiz nikotin bandı veriolarmis
3 ay sonra yine yazilcakmis
Şimdi ilce saglik müdürlüğüne gidiyorum almaya sonra da dahiliye sonuçlarım için tekrar buraya gelcem iş çok

Al benden de o kadar.
Bugun pazartesi olmasına rağmen pek iş güç istemedi canım ama girdim herkesin yaptıklarını okudum da "kalk kalk kalk" dedim kendime
İşte budur aranan cevaplar bir okuyorsun herkes işini bitirmiş hemen kendimize gelip kalk kalk diyor ve koşuyoruz işlere

Hadi bana da çalış çalış de oğlanı uyuttum fırsattan istifade biraz ders çalışsam iyi olacak ama hiç canım istemiyor
Aaaa fesleğennn şimdiye kadar kaç konu okumuştun oku oku hadi bismillah zihin açıklığı diliyoruz

Mekanı cennet olsun nurlar içinde yatsın

Gölge canının istemesini beklersen daha çok beklersin canımız hicbir zaman istemicek sen de biliyorsun.
En sevdiğim sözdür "Disiplin, motivasyonu yener"

Hadi kalk daha günün bitmesine cok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…