Üç aylar olanı aldım pek hoş bişey öbürü bi tık pahalı geldi belki sonra bakarım.Hangisini aldın?
Bonusum ya valla ben seni çok seviyorum ve örnek alıyorum
Öbürü de evet pahalı ama güzel içeriği inceledin mi bilmiyorum. Müslimwalk dan alacaktım bu daha iyi geldi.Üç aylar olanı aldım pek hoş bişey öbürü bi tık pahalı geldi belki sonra bakarım.
Kitap ajandası alıcam inş
İçeriğini de tam göremedim ki işte iç sayfaları nasıl? Müslimde uygun değil ki zaten.Öbürü de evet pahalı ama güzel içeriği inceledin mi bilmiyorum. Müslimwalk dan alacaktım bu daha iyi geldi.
Atarım sanaİçeriğini de tam göremedim ki işte iç sayfaları nasıl? Müslimde uygun değil ki zaten.
Bakim artık olmadı ona bakıcam
Öyle olmuş sanki,Kusura bakma seni de üzmek istemezdim bonusumKukrim ağlattın beni.
Erken gideceklerini biliyorlardı sanki.
Çok şükür canım buna da çok geçmiş olsun tekrar.Geldim eve ben de .Röntgen çekildi kemiğimde birşey yokmuş şükür ,kas spazmı imiş .İki tane jel bir de haplar verdi .
boynumdan koluma elime kadar sür dedi bakalım.
Kismet olurda yolun düşerse bilekmek gezdirmek isterimEfser İnce arkadaşım sağolasın ❤
Benim yerime de otur
O ne demek kukrişim sanki ota çöpe bakınca aklımıza gelmiyolar mı?Öyle olmuş sanki,Kusura bakma seni de üzmek istemezdim bonusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?