Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın hamarat kadınlar

Gece uyudum uyandım tuhaf bir şekilde bölük pörçük uyudum, en son dikiş odasındasındaki koltukta sızmışım. Sabahta perişan kalktım, midem berbat dün geceden beri. İşlerimi topladım ama uyuyasım var, eyt yi uzattıkça uzatıyorlar canım sıkkın, ben emekli olacağım dedikçe arap saçına dönüyor işler bakalım hayırlısı

-Bulaşığı boşalttım
-Kahvaltıları hazırlayıp mutfağı topladım
-Salonu topladım
-Kumu temizleyip çöpleri çıkardım
-Pisileri doyurdum

Yatakları toplamadım bu sabah, kızım yorgana yayılmış keyif yapıyordu, hiç ellemedim, bari o uyusun iki gözümün çiçeği, bugün çok işim var, toplanmam lazım, hayırlı, bereketli bir gün olsun inşallah

Namaz kıldım Kuran okudum.
Sohbet açtım.
Kahvaltı ,beslenme hazırladım.
Bulaşık makinesini boşalttım
Koltuk örtülerini makineye attım.
Evi topladım.
Yatakları düzelttim.
Tefsir okudum.
Yıkanan örtüleri taktım.
Evi süpürdüm.

Keşke benim içime de nego kaçsa

Benmde ev batıyor gözüme ama öyle birden dalmadan su antibiyotik bitsin ondan sonra... Bakalm
Yeni yaptın daha dip köşe detarjan kokuları halen geliyor buram buram dinlen biraz hastasın zaten günlük rutin seni biraz daha götürür

eyt yi uzattıkça uzatıyorlar canım sıkkın, ben emekli olacağım dedikçe arap saçına dönüyor işler bakalım hayırlısı
Bizim evdede aynı durum, eşim her sabah söylene söylene kalkıyor.

Garibim emekli olunca başına geleceklerden haberi yok Ben çalışmaya devam edeceğim için kendisine söyledim günlük bazı işleri beyim yapacak

Nego ödev verdikçe ona atmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…