Düzenli Evimiz & Hayatımız

Süresiz planlayıcı 2 diyo ya bak o çok uygun bana ama a5 ufak değil mi öbürüde çok güzel.
Ben hep kitap için özel baktım ya normal planlayıcılara bakmadım tabi
Bende ki de a5 boyutu aslında çantada taşımak için iyi küçük olması.

Tıpkı ben

İnfuluenza mı oldunuz acaba? Çok ağır geçiyor o da. Bu şekilde sayılıdır yatağa düştüğüm anlıyorum nasıl zor olduğunu. Boğazın kulağına vurmuştur o da çok şiddetli ağrır zaten boğazdan kulağa doğru ağrı,tüm kemikler sızlıyor ah ah çok geçmiş olsun bir qn önce toparlanırsınız inşallah.

Ya eve geçmeye motive olduk ondan sanırım çok zorlanıyorum
Bir de birlikte çalıştığımız personel Temmuz da işi bıraktı o zamandan beri yalnız çalışıyorum, bunaldım artık
Adama personel al emekli olacağım diyorum ya sen emekli olamazsın diyip sırıtıyor o da ayrı bir dünya :)))) kalacak kelaynak gibi ortada görecek gününü:))) Eşim Temmuz sonu emekli olacak onun günü belli kafası rahat bana sinir geldi :)))) o emeklilik bi gelsin ben biliyorum ona paslayacağım işleri :))))) yapsınlar artık yorulduk biz

Labne ile yap çok güzel oluyor

Oooo çok keyifli

Mart sonu kesin deniyor umarım öyledir. Bekleyen çok.

Evet canlar
Bulaşık Makinesi çalıştırıldı
Ev süpüruldu havalanıyor
Yemekler ocakta
Yataklar toplandi
Tezgah lavabo silindi
Nego valla bilmiyorum kafamda bisiler yapma isteği var ama hala hazır hissetmiyorum
Havada rüzgar li ve güneşli ama duruyom. yaparsamda parça parça artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…