Bende ki de a5 boyutu aslında çantada taşımak için iyi küçük olması.Süresiz planlayıcı 2 diyo ya bak o çok uygun bana ama a5 ufak değil mi öbürüde çok güzel.
Ben hep kitap için özel baktım ya normal planlayıcılara bakmadım tabi
Tıpkı benEvet ya anneannem 78 yaşında 3 sene önce bacağı kırıldı zor yürüyor ama hala oturmaz evi tertemizdir. Annemde aynı ona çekmiş. Bir günden bir güne mutfakta bulaşığının durduğunu bilmem. Ev her zaman derli toplu. Diyorum %10 u olsam yeter
İnfuluenza mı oldunuz acaba? Çok ağır geçiyor o da. Bu şekilde sayılıdır yatağa düştüğüm anlıyorum nasıl zor olduğunu. Boğazın kulağına vurmuştur o da çok şiddetli ağrır zaten boğazdan kulağa doğru ağrı,tüm kemikler sızlıyor ah ah çok geçmiş olsun bir qn önce toparlanırsınız inşallah.Oldum tabi yaaaeşim bebeğim perişan olduk. Babasi da hastalandi elimiz ayagimiz titriyordu kimildayamiyorduk şu evde. Cocuk 3 gündür yemegini kahvaltisini yapamadigimiz icin yari aç gezdi. Allah daha beterini vermesin de gercekten boyle zamanlarda keske bizim de yanimizda biri olsa diyorsun. Allahta sesimi duyuyor sanirim ki kimseye ihtiyacıniz yok ben burdayim diyor sürekli. Toparliyoruz çok şükür. allah kimseyi sagligiyla imtihan etmesin.
Bizim evdede aynı durum, eşim her sabah söylene söylene kalkıyor.
Garibim emekli olunca başına geleceklerden haberi yokBen çalışmaya devam edeceğim için kendisine söyledim günlük bazı işleri beyim yapacak
Nego ödev verdikçe ona atmayı düşünüyorum
Labne ile yap çok güzel oluyorKizlar avakadoyu nasil meze haline getirebilirim. Sabah bebemle yiyecektik ama mindar oldu sanki. Limon sarimsak az tuz zeytinyagi ekledim olmadi hala avakado tadi var. Gecen misafirlikte yemistim hic oyle guzel olmadi neden acaba ? Kadının tarife gore yaptim bide
MantarrrrAmaaa sevilmez mi jes den beklemediğim davranışlar
Yav yürü git ağzının tadını biliyorsun sanırdım bende pehhhMantar neduuu alla icin yaaabitek istiridye mantarini yerim oda kocam yaparsa
Anaaa hem suçlu hem güçlü loraya bak senUyaniktim ama telefonu duymamışim servis gelmiş beklemeden gitmiş. Tekrar aradım birazcik tartıştım ve modumu yakaladım o hırsla biraz toparlanıyim
Tövbe estağfurullah kız daha yeni yaptın temizlik neyi batıyorBenmde ev batıyor gözüme ama öyle birden dalmadan su antibiyotik bitsin ondan sonra... Bakalm
Oooo çok keyifliBizim evdede aynı durum, eşim her sabah söylene söylene kalkıyor.
Garibim emekli olunca başına geleceklerden haberi yokBen çalışmaya devam edeceğim için kendisine söyledim günlük bazı işleri beyim yapacak
Nego ödev verdikçe ona atmayı düşünüyorum
Mart sonu kesin deniyor umarım öyledir. Bekleyen çok.Ya eve geçmeye motive olduk ondan sanırım çok zorlanıyorum
Bir de birlikte çalıştığımız personel Temmuz da işi bıraktı o zamandan beri yalnız çalışıyorum, bunaldım artık
Adama personel al emekli olacağım diyorum ya sen emekli olamazsın diyip sırıtıyor o da ayrı bir dünya :)))) kalacak kelaynak gibi ortada görecek gününü:))) Eşim Temmuz sonu emekli olacak onun günü belli kafası rahat bana sinir geldi :)))) o emeklilik bi gelsin ben biliyorum ona paslayacağım işleri :))))) yapsınlar artık yorulduk biz
Oooo çok keyifli Eki Görüntüle 3192820
Mart sonu kesin deniyor umarım öyledir. Bekleyen çok.
Ya çok iyidün akşam diyor ki hangi robotu istiyorsun. Dedim daha çok sen kullacaksın hangisi içine siniyorsa onu al ciddi ciddi ev için hazırlık yapıyor
Ayni cümleyi kuruyor ev temiz neyi varYa çok iyibenimki öyle oturur hayatta yapmaz temiz neyi var der
Hadi inşallahAyni cümleyi kuruyor ev temiz neyi var
Bakalım yaşayıp göreceğiz nasip olursa. Yapar yapar yapar diye umut ediyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?