Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim de anneannem mükemmel yemek yapar eskiden düğünlerde yaparmış. Anneme o da geçmiş hep anneme geçmiş diğer teyzelerim öyle değil benimde el lezzetim iyidir ama ablamın benden daha iyi mesela

Kizlar avakadoyu nasil meze haline getirebilirim. Sabah bebemle yiyecektik ama mindar oldu sanki. Limon sarimsak az tuz zeytinyagi ekledim olmadi hala avakado tadi var. Gecen misafirlikte yemistim hic oyle guzel olmadi neden acaba ? Kadının tarife gore yaptim bide

Geldim geldim ama hala kafamı kaldiramiyorum
Jesikomm bu hastalık aynen öylee kendine gelirsin ama ne halin kalır ne enerjin bende günlerce öyleydim bir daha yaşatmasın Rabbim hoşgeldin minnoşumm Hele dur bende öpeyim

Ben hep dediğin gibi yaparım tuz limon yağ ama sarımsak koymam. Pek avokado tadı gelmez ya da ben sevdiğim için gelmiyor sanıyor olabilirim

Bu yaşımda bir iş sahibi olamadım dedin ya bende şöyle bi kendime baktım işte. Herkesin içinde bir şeyler kalıyor.

Hiç bir şey için geç değil elbet ama her şey zamanında çok daha güzel.
Bunu bilmiyordum bonusum kusuruma bakma. Öyle civcivle konuşurken yazdım.

Evet hiçbir şey için geç değil bonuscum benim teyzem de sürekli iş ararken 45inden sonra başladı yeniden çalışmaya.

Bunu bilmiyordum bonusum kusuruma bakma. Öyle civcivle konuşurken yazdım.

Evet hiçbir şey için geç değil bonuscum benim teyzem de sürekli iş ararken 45inden sonra başladı yeniden çalışmaya.
Ne kusuru gölgecim ben farklı bir açıdan bakın diye dedim samimiyetten ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…