Canim kukrisim canimmmTez vakitte şifalanırsın umarım ,kıyamam sana dur bir sarılacağım
Sanane la domdom iki feyz al da sende bi saril öp şu garibiBakmıyorum sarıl ihtiyacı var
Benim de anneannem mükemmel yemek yapar eskiden düğünlerde yaparmış. Anneme o da geçmişEe onun kızıysan o % 10 kesin vardır.
Annemin el lezzeti inanılmaz iyi anne kurabiyesi falan sülale de nam salmış o derece.
Kardeşlerim de iyi yemek yapar ama benim el lezzetime geçmiş mesela mutfakta iyiyim yapmaktan da keyif alırım genelde.
Öyle gerçekten uzun zaman kendimize gelemedik. 5 dk önce yanındaydık yanından ayrıldık bu olay olduAllah rahmet eylesin canim.ani ölümde çok çok zor oluyor
Jesikomm bu hastalık aynen öylee kendine gelirsin ama ne halin kalır ne enerjin bende günlerce öyleydimGeldim geldim ama hala kafamı kaldiramiyorum
Ben hep dediğin gibi yaparım tuz limon yağ ama sarımsak koymam. Pek avokado tadı gelmez ya da ben sevdiğim için gelmiyor sanıyor olabilirimKizlar avakadoyu nasil meze haline getirebilirim. Sabah bebemle yiyecektik ama mindar oldu sanki. Limon sarimsak az tuz zeytinyagi ekledim olmadi hala avakado tadi var. Gecen misafirlikte yemistim hic oyle guzel olmadi neden acaba ? Kadının tarife gore yaptim bide
Zaten tadını seviyoruzBen hep dediğin gibi yaparım tuz limon yağ ama sarımsak koymam. Pek avokado tadı gelmez ya da ben sevdiğim için gelmiyor sanıyor olabilirim
Bunu bilmiyordum bonusum kusuruma bakma. Öyle civcivle konuşurken yazdım.Bu yaşımda bir iş sahibi olamadım dedin ya bende şöyle bi kendime baktım işte. Herkesin içinde bir şeyler kalıyor.
Hiç bir şey için geç değil elbet ama her şey zamanında çok daha güzel.
Ne kusuru gölgecim ben farklı bir açıdan bakın diye dedim samimiyetten ❤Bunu bilmiyordum bonusum kusuruma bakma. Öyle civcivle konuşurken yazdım.
Evet hiçbir şey için geç değil bonuscum benim teyzem de sürekli iş ararken 45inden sonra başladı yeniden çalışmaya.
Bazıları sevmiyor ben hayret ediyorum mis gibi yawZaten tadını seviyoruz
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canım benimHasta değildi bonusum. Düğünde kazayla(!) kendi silahı ile vuruldu
Amaaa sevilmez mi jes den beklemediğim davranışlarkIz o mantarı bile sevmiyoJES
Amin Allah razı olsun canımAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canım benim
Kıyamam sana ben, direncini yükseltmeye çalış zencefil, limon, maydanoz tüket bol bol, Rabbim yardımcın olsunCancazim valla kafam şuan davul ama elim kolum kipirdiyor diye seviniyorum
bende sevemedim onuBazıları sevmiyor ben hayret ediyorum mis gibi yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?