Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yüzünü değiş yapabilen biri varsa yününü yıkat içine siner en azından.

Bazen yeni şeylerde de leke oluyor dolaplarda hani ondan değil dimi? Ne uyuz kadın seninki de sinir oldum
Sanmıyorum zaten inkar etmiyor kullanılmış olduğunu o bile isteye yani

Eski olanda kimse yatmamıştı ama nemden leke oldu kullanmış gibi duruyor benim evimde öyle oldu içi beyaz ama kumaşı eski ondan galiba kendim de yorgan yapabiliyorum söküp yünü yıkayıp tekrar yaparım diye bekliyor

Kız ne toku açım aç
Süt olsun diye bulgurlu irmikli şeyler yiyorum genelde.
Bıktırıyor kısıtlayıcı bı diyet alerjiden dolayı şimdi süt ürünleri yemiyorum.İçinde süt bulunan hiçbir şey yemiyorum öyle söylim.
Bebem mamasını içse bırakırdım emzirmeyi çocuğa zarar mı veriyorum diye düşünüyorum bayağıdir kafam buna takılı 1 haftadır böyleyim.
Çok üzgünüm
Dr.yönlendirir inş.

Günaydın güzel kadınlar

Lodoslu başağrılı bir İstanbul sabahı :)
Hiç bir iş yapmadım bu sabah, sadece kumu temizleyip çöpleri çıkardım, iş yerinde kahvaltı vardı erken çıktım
Yoldan serseri oğlumu aldım birlikte şirkete geldik, koyun kucak sabah keyfi yaptık, kedileri ve köpekleri yaratan Rabbime şükürler olsun, nerede bulacaktım öyle terapiyi :))) sizde tanışın isterim Pamuk bu, gülen köpek :)) ona serseri diyoruz çünkü sahiplenemiyoruz sabah uyumaya geliyor , akşam tutmak mümkün değil tekrar sokağa dönüyor. Aşılarını bakımını yaptı komşumuz ama içeride yaşamak istemiyor bu kuzu. Tüm şirket hergün onun için her gün dua ediyoruz başına bir iş gelmeden sabah gelsin diye , can parçası bir evlat kedili teyzeyi köpekli teyze yapma yolunda ilerliyor bu sıpa :))

Evine yenileri yaptırıp sana eski verdiyse sıkıntı oyleyse bir tane de yeni yorgan verseymiş
Ben yün yorgan sevemedim dışarı fışkıran tüyler var beni sinir ediyor kıl,tüy
Hiç yorgan da ötmüyoruz üzerimde öyle bi ağırlık yapıyor ki sinirimi bozuyor.
Battaniye yeter bana.Soğuk olunca da 2 battaniye örterim
Eşimin annesi de eskilerine yüz takmış yüzlerini yıkayıp yerleştirme yapınca gördük.

Neyse ne yapalım bende civcivik gibiyim neyi doğru yaptı ki.
Kadın istenmiyorsun diye her mesajı vermiş halbuki.

Ayy çok tatlı yaa
Küçük olunca daha tatlı geliyor.Gözlerine bakınca bende çocuklar aklıma gelir o aynı masumluk var bence bu yüzden.
Yalnız benim mezhepte elbiseye sürtünme olunca namaz geçmiyor yinede tam detaylı araştırma yapmadım hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…