- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Sanmıyorum zaten inkar etmiyor kullanılmış olduğunu o bile isteye yaniYüzünü değiş yapabilen biri varsa yününü yıkat içine siner en azından.
Bazen yeni şeylerde de leke oluyor dolaplarda hani ondan değil dimi? Ne uyuz kadın seninki de sinir oldum
Sanmıyorum zaten inkar etmiyor kullanılmış olduğunu o bile isteye yani
Eski olanda kimse yatmamıştı ama nemden leke oldu kullanmış gibi duruyor benim evimde öyle oldu içi beyaz ama kumaşı eski ondan galiba kendim de yorgan yapabiliyorum söküp yünü yıkayıp tekrar yaparım diye bekliyorYanlış hatırlamıyorsam 3 tane canım. 2si kendi kullandıgi 1i zaten eşimin kullandığı bekarken bonusun dediği gibi.
Zaten kullanmıyorum çok önemli degil pamuklarım var onlari kullanıyorum da işte her görüşümde cinnet geçiriyorum hem yer kaplıyor hem ne bilim salak yerine konmus gibi.
Belki normal bir şeydir diye soruyum dedim kendimi doldurmamak için de
Deveye neden boynun eğri demişler nerem doğru ki demiş
Evine yenileri yaptırıp sana eski verdiyse sıkıntı oyleyse bir tane de yeni yorgan verseymişSanmıyorum zaten inkar etmiyor kullanılmış olduğunu o bile isteye yani
Bugün nassın yavruş?Deveye neden boynun eğri demişler nerem doğru ki demiş
Mutlu sabahlar, ctesi istanbula gidiyorum insallah,hazirliklara basladim yavastanGünaydınnnn caaanım kadınlarEki Görüntüle 3193280
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
Kız ne toku açım açTeşekkür ederim canım aslinda eskiden bekarken daha iradeliydim ya evliyken daha zormuş diyet cidden çünkü ikimizde yemeyi seviyoruz
Süt diyeti mi Allah Allah onu ilk defa duydumtok tutuyor yani iyiymis
He bana verdiler
Gerçi deveye sormuslar boynun neden eğri, nerem doğru ki demiş o hesap bunu düzgün yapsa şaşardım zaten
Salep
GünaydınGünaydınnnn caaanım kadınlarEki Görüntüle 3193280
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
Ben yün yorgan sevemedim dışarı fışkıran tüyler var beni sinir ediyor kıl,tüyEvine yenileri yaptırıp sana eski verdiyse sıkıntı oyleyse bir tane de yeni yorgan verseymiş
Ayy çok tatlı yaaGünaydın güzel kadınlar
Lodoslu başağrılı bir İstanbul sabahı :)
Hiç bir iş yapmadım bu sabah, sadece kumu temizleyip çöpleri çıkardım, iş yerinde kahvaltı vardı erken çıktım
Yoldan serseri oğlumu aldım birlikte şirkete geldik, koyun kucak sabah keyfi yaptık, kedileri ve köpekleri yaratan Rabbime şükürler olsun, nerede bulacaktım öyle terapiyi :))) sizde tanışın isterim Pamuk bu, gülen köpek :)) ona serseri diyoruz çünkü sahiplenemiyoruz sabah uyumaya geliyor , akşam tutmak mümkün değil tekrar sokağa dönüyor. Aşılarını bakımını yaptı komşumuz ama içeride yaşamak istemiyor bu kuzu. Tüm şirket hergün onun için her gün dua ediyoruz başına bir iş gelmeden sabah gelsin diye , can parçası bir evlatkedili teyzeyi köpekli teyze yapma yolunda ilerliyor bu sıpa :))
Eki Görüntüle 3193297
GünaydınGünaydınnnn caaanım kadınlarEki Görüntüle 3193280
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
Ne tarafa geliyorsun?Mutlu sabahlar, ctesi istanbula gidiyorum insallah,hazirliklara basladim yavastan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?