- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
14 aylık oldu adı Asya kuş ama zilli bi kız bu ara baş edemiyorum hiçKaç yaşındaydı canm bebeğin ya da kaç aylik?
Söyleme söyleme
Tam hareketli zamanlari14 aylık oldu adı Asya kuş ama zilli bi kız bu ara baş edemiyorum hiç
Sınavdayken bıraktım 4 kişi bakamamış sen nasıl evde bunu idare ediyorsun dediler mız mız sürekli.
Amin herkese canım darısı başınıza inş.Tam hareketli zamanlaribenim yerime de mincır annesi
Allah kolaylik versin canım
Günaydınnnn caaanım kadınlarEki Görüntüle 3193280
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
Günaydın negoooooooooooooGünaydınnnn caaanım kadınlarEki Görüntüle 3193280
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
Günaydınnnnn n n n nGünaydınnnn caaanım kadınlarEki Görüntüle 3193280
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
Hayırlı akşamlar
Yoruldum bugün baya baya iş yaptım ayrıntıya dokemedimaksam oğlanların gösterisi vardı ona gittim geldik basım çatladı. direniyorum ilac içmemek için
Kızlar size bir şey sorcam. Bilmedigim için soruyorum. Erkegin ceyizine yün yorgan koyulacaksa kullanılmış eskilerden mi konulur yoksa yeni mi yapılır yaptirilir? Bu işin raconu neEskisini koymak gibi bir gelenek falan mı var yani?
Kaç tane yorgan ver di kİ bizde de hem önceden çeyiz niyeti ile yaptığı yorgan hemde yeni yaptırdığı yorganı vermiştiKaynanam. Ya koyarken de komsular falan yanindaymis bu olmaz falan demişler de tabi benimki sallamamis.
Acaba dedim ondan mı ama kullanilmis sey de ne biliyim.
Kullanmamaya devam edicem
Gerçekten bazı insanlara ne desem boş.
Teşekkür ederim canım aslinda eskiden bekarken daha iradeliydim ya evliyken daha zormuş diyet cidden çünkü ikimizde yemeyi seviyoruzSaricivcivcikcik maşallah seni diyet konusunda bayağı iradeli gördüm canım aynen devam.
Kalıcılığı olur inş.
Şuan bende bebeğim için süt diyeti yapıyorum öyle bi irade istiyor ki anlatamam.
Birkaç şeye tepki verdi dr.a gidene kadar diyete başladım 6.gündeyim bazen aç gibiyim.
Yada hep bulgur yiyor gibi hissediyorum.
He bana verdilerKendi kullandığı tek kişilik yorganı verilir yanında oda çeyiz sayılır ama yeni verilir tabiki. Eskisi bile temizlenir yüzü değişir falan.
Evdeki eski yorganları mı vermişler nolmuş
Yüzünü değiş yapabilen biri varsa yününü yıkat içine siner en azından.Teşekkür ederim canım aslinda eskiden bekarken daha iradeliydim ya evliyken daha zormuş diyet cidden çünkü ikimizde yemeyi seviyoruz
Süt diyeti mi Allah Allah onu ilk defa duydumtok tutuyor yani iyiymis
He bana verdiler
Gerçi deveye sormuslar boynun neden eğri, nerem doğru ki demiş o hesap bunu düzgün yapsa şaşardım zaten
Yanlış hatırlamıyorsam 3 tane canım. 2si kendi kullandıgi 1i zaten eşimin kullandığı bekarken bonusun dediği gibi.Kaç tane yorgan ver di kİ bizde de hem önceden çeyiz niyeti ile yaptığı yorgan hemde yeni yaptırdığı yorganı vermişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?