Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kaç yaşındaydı canm bebeğin ya da kaç aylik?

Söyleme söyleme
14 aylık oldu adı Asya kuş ama zilli bi kız bu ara baş edemiyorum hiç
Sınavdayken bıraktım 4 kişi bakamamış sen nasıl evde bunu idare ediyorsun dediler mız mız sürekli.

14 aylık oldu adı Asya kuş ama zilli bi kız bu ara baş edemiyorum hiç
Sınavdayken bıraktım 4 kişi bakamamış sen nasıl evde bunu idare ediyorsun dediler mız mız sürekli.
Tam hareketli zamanlari benim yerime de mincır annesi
Allah kolaylik versin canım

Saricivcivcikcik maşallah seni diyet konusunda bayağı iradeli gördüm canım aynen devam.
Kalıcılığı olur inş.
Şuan bende bebeğim için süt diyeti yapıyorum öyle bi irade istiyor ki anlatamam.
Birkaç şeye tepki verdi dr.a gidene kadar diyete başladım 6.gündeyim bazen aç gibiyim.
Yada hep bulgur yiyor gibi hissediyorum.

Hayırlı akşamlar
Yoruldum bugün baya baya iş yaptım ayrıntıya dokemedim aksam oğlanların gösterisi vardı ona gittim geldik basım çatladı. direniyorum ilac içmemek için

Burda fena rüzgar var orda da öyleyse migrenin tam havası lora dışarı da çıkmışsın magnezyum almaya çalışsan destek için var mı evde?

Kendi kullandığı tek kişilik yorganı verilir yanında oda çeyiz sayılır ama yeni verilir tabiki. Eskisi bile temizlenir yüzü değişir falan.
Evdeki eski yorganları mı vermişler nolmuş

Kaynanam. Ya koyarken de komsular falan yanindaymis bu olmaz falan demişler de tabi benimki sallamamis.
Acaba dedim ondan mı ama kullanilmis sey de ne biliyim.
Kullanmamaya devam edicem
Gerçekten bazı insanlara ne desem boş.
Kaç tane yorgan ver di kİ bizde de hem önceden çeyiz niyeti ile yaptığı yorgan hemde yeni yaptırdığı yorganı vermişti

Teşekkür ederim canım aslinda eskiden bekarken daha iradeliydim ya evliyken daha zormuş diyet cidden çünkü ikimizde yemeyi seviyoruz

Süt diyeti mi Allah Allah onu ilk defa duydum tok tutuyor yani iyiymis
Kendi kullandığı tek kişilik yorganı verilir yanında oda çeyiz sayılır ama yeni verilir tabiki. Eskisi bile temizlenir yüzü değişir falan.
Evdeki eski yorganları mı vermişler nolmuş
He bana verdiler
Gerçi deveye sormuslar boynun neden eğri, nerem doğru ki demiş o hesap bunu düzgün yapsa şaşardım zaten

Yüzünü değiş yapabilen biri varsa yününü yıkat içine siner en azından.

Bazen yeni şeylerde de leke oluyor dolaplarda hani ondan değil dimi? Ne uyuz kadın seninki de sinir oldum

Kaç tane yorgan ver di kİ bizde de hem önceden çeyiz niyeti ile yaptığı yorgan hemde yeni yaptırdığı yorganı vermişti
Yanlış hatırlamıyorsam 3 tane canım. 2si kendi kullandıgi 1i zaten eşimin kullandığı bekarken bonusun dediği gibi.
Zaten kullanmıyorum çok önemli degil pamuklarım var onlari kullanıyorum da işte her görüşümde cinnet geçiriyorum hem yer kaplıyor hem ne bilim salak yerine konmus gibi.
Belki normal bir şeydir diye soruyum dedim kendimi doldurmamak için de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…