Düzenli Evimiz & Hayatımız

Pamuk küçük değil aslında patilerini omzuma dayayınca bayağı göz göze geliyoruz epey iri bir köpek, veteriner 10 aylık civarı dedi. Namaz konusunda var böyle söylemler ama benim şudur diyecek yetkinliğim yok, o kadar derin bilgili hissetmiyorum kendimi. Ama eve gidince üst baş değişiliyor zaten çok dert etmiyorum. Ruhuma iyi geliyor hayvanlar, sanki tüm üzüntülerim buhar olup uçuyor bir hayvana sarıldığımda. Sabah yolda beni gördüğünde sevincini görmen lazım, sanayinin içinden bir yerden geliyor kaldırımdaki tel örgüler bitene kadar bir koşması var, bir sarılması var iki ayağının üzerine kalkıp otuz kere üst değişmeye razı olurum öyle candan. Sokakta karşılaşmasak binaya girip zilimi çalıyor kapında öyle bir şey görsen ne yapabilirsin kiiiiiii :))))))

Merhaba, eskiyi koymak gibi bir gelenek duymadım.
Kız erkek farketmez, yeni mutlaka yaptırılır, yanına eğer fazlası verilecekse, eski ise temiz ve yüzü yenilenmiş verilir.

Yag koyduğumuz yerini hergün silerimm
çatal kaşık hep düzenlidir hiç bozulmaz
Detarjan yerim silmeme gerek yok örtü var

Eee negooomm muafmıyız yani şimdii

Dün akşam musluk boruları söktüm yıkadım sildim tekrar yerine koydum
su akıyo zaten müteahhit e cok fena beddualar ettim cok sinirlendim psikolojim.bozuldu artıkk
nasıl bi boru koyduysa artık nefret ettim burda oturmaktan
5sene içinde bunla uğraşmaktan çok yoruldum allahın belası tak beyaz düz boru bitsin iste bune ugraştıriyosun beni ya

Kadına yüklenen yükler bitmez. Beni rahatsız eden çalışan veya çalışmayan iki taraftan bazı kadınların birbirine saygısı olmaması. Saygılı olanlarımız var mesela bu sayfa da iki tarafta birbirinin emeğine saygı duyuyor değer veriyor. Ama sitede açılan konular da olsun gerçek hayatta olsun erkeklere hacet yok bu lafa gıcık olan çok var "bazı kadınlar kadının kurdu evet "(bizim gibi istisnalar hariç) Çalışmayan çalışana otursun çocuğunu büyütsün vah vah tüh tüh diyor, çalışan çalışmayana ay bütün gün evdesin tabii bütün evin işini sen yapacaksın kocan bütün gün çalışıyor birde evde mi iş yapacak köle diyor adeta. Kimsenin kimseye bir şey dayatmaya, yaptığı işi emeği küçümsemeye, ahkam kesmeye hakkı yok. Ne hakla gercekten ne hakla birbirlerine bunu söyleme hakkını bulabiliyorlar? Kadın kadına saygı duymazken erkeklerin duymasını beklemek ironik oluyor bu halde.

Tatlı telaşlar bunlar

Son düzenleme:
Ben sütü unuttum artik hayatimda yeri yok. keçi sütüne tepki vermedi ama oda litresi 42 tl anca ara ara alip içiyorum zaten bulunmuyorda keçi sütü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…