Yüzünüzü gören cennetlik hocamGünaydın
Ayy çok tatlı yaa
Küçük olunca daha tatlı geliyor.Gözlerine bakınca bende çocuklar aklıma gelir o aynı masumluk var bence bu yüzden.
Yalnız benim mezhepte elbiseye sürtünme olunca namaz geçmiyor yinede tam detaylı araştırma yapmadım hiç.
Anadolu tarafi,umraniye yakini☺Ne tarafa geliyorsun?
Merhaba, eskiyi koymak gibi bir gelenek duymadım.Kızlar size bir şey sorcam. Bilmedigim için soruyorum. Erkegin ceyizine yün yorgan koyulacaksa kullanılmış eskilerden mi konulur yoksa yeni mi yapılır yaptirilir? Bu işin raconu neEskisini koymak gibi bir gelenek falan mı var yani?
Yag koyduğumuz yerini hergün silerimm18 ocak ödevi
Yağ koyduğumuz yeri silmek.
Deterjan koyduğumuz yeri silmek.
Çatal kaşık çekmecesi düzenlemek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
@Efser
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
ATTRAENTE
@74FRIDA
Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Verafly
@Tubismavis
@Ssevincli
@Oriana
Orayamı taşınıyorsun kızzzAnadolu tarafi,umraniye yakini☺
Bayağı stresli günler geçirdim canım, hala daha öyle sayılırım. Epey çöküşteyimYüzünüzü gören cennetlik hocam
Kadına yüklenen yükler bitmez. Beni rahatsız eden çalışan veya çalışmayan iki taraftan bazı kadınların birbirine saygısı olmaması. Saygılı olanlarımız var mesela bu sayfa da iki tarafta birbirinin emeğine saygı duyuyor değer veriyor. Ama sitede açılan konular da olsun gerçek hayatta olsun erkeklere hacet yok bu lafa gıcık olan çok var "bazı kadınlar kadının kurdu evet "(bizim gibi istisnalar hariç) Çalışmayan çalışana otursun çocuğunu büyütsün vah vah tüh tüh diyor, çalışan çalışmayana ay bütün gün evdesin tabii bütün evin işini sen yapacaksın kocan bütün gün çalışıyor birde evde mi iş yapacak köle diyor adeta. Kimsenin kimseye bir şey dayatmaya, yaptığı işi emeği küçümsemeye, ahkam kesmeye hakkı yok. Ne hakla gercekten ne hakla birbirlerine bunu söyleme hakkını bulabiliyorlar? Kadın kadına saygı duymazken erkeklerin duymasını beklemek ironik oluyor bu halde.Çevremde çalışan tüm arkadaşlarım istisnasız çocuklarının en güzel zamanlarını kaçırdığı için üzgündü. Öğle yemeği saatinde sütünü sağıp buzdolabında biriktiren arkadaşlarım oldu. Sabah 6 aylık bebeğini bıraktığı için ağlaya ağlaya işe gelen mühendis arkadaşım vardı. Bazı istisnalar var muhakkak , kariyer yapacağım, çocuk olsun da kenar dursun diyen ama 27 senede bir ya da ikidir o şekilde gördüğüm anne.
Aile formu bozuldu Bonus, kadınlarda erkeklerde tuhaf bir şekle evrildi , kendi evinde iş yapmak bile sorun oldu insanlar için. Bir eşitlik masalı var şimdi, kadınla erkek eşit midir ki ? bence değil... Bu işten yine kadınlar zararlı çıktı maalesef , hem içeride hem dışarıda parçalanıyorlar. Erkekler yine sırtı sıvazlanarak büyüyor, işe git çalış dışında tek bir sorumluluk yüklenmiyor onlara. Ama kadın öyle mi işte çalışsın, evde çalışsın, çocuk doğursun büyütsün, yerdeki çoraptan boşalmış şekerliğe kadar hiç bir şey gözünden kaçmasın ama bir de çok bakımlı olsun :))) Bir de benim gibi kadınlar var kimsenin sahip çıkmadığı çocuk yaşında başının çaresine bak denilen, öyle canımı yaktı ki hayat anne olmayı hiç bir zaman göze alamadım. Dışarıdan bakan güçlü kadın diyor, sağlam kadın diyor ama o kadın nereden gelmiş kimse bilmiyor.... Hayat işte her türlüsü var :)
AnlayanaVay çok güzeldi
Mutfak dolaplarının genel düzeni ve temizliğine yoğunlaşacağım18 ocak ödevi
Yağ koyduğumuz yeri silmek.
Deterjan koyduğumuz yeri silmek.
Çatal kaşık çekmecesi düzenlemek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
@Efser
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
ATTRAENTE
@74FRIDA
Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Verafly
@Tubismavis
@Ssevincli
@Oriana
Allah ferahlık versin selamete çıkartsınBayağı stresli günler geçirdim canım, hala daha öyle sayılırım. Epey çöküşteyim
Tatlı telaşlar bunlarMerhaba kızlar,
Bugün yeni giriş yapabildim çok yoğun geçiyor bu aralar.
Akşam ehliyet sınavımız vardı 3 kişiydik şükür geçtik
Çalışamadığım için stres yapmıştım.Son günlerde test soru çözdüm bol bol etkisi olmuştur.
Oğlumun okuma bayramı vardı gündüz ona yetişmeye çalıştım.Biraz zorlandım her veli birşeyler yapıp getirdi.Kurdale aldı bizim ki
İlk olunca tabi böyle durumlarda ilk kez yaşıyoruz.
Tüm gün boyunca bebişim huzursuz ve ağlama krizlerine girdi.Uyku vakti geçti emmek istediği zamanlar ememedi küskündü.
Sağolasın canımGünaydın
Allah ferahlık versin selamete çıkartsın
Tez yüzünden mi teyocan hayırdır inşBayağı stresli günler geçirdim canım, hala daha öyle sayılırım. Epey çöküşteyim
Bu oksuruk illet gibi yapisti bonbon ama sukur bogazim hafifledi kulak agrim gecti. Binlerce kez şükür. Bebeme de kendime de kahvalti hazirladim uyansin diye bekliyorum ana oğul gömeriz inşallahBugün nassın yavruş?
Evet canım, yarın jüriye göndereceğim ama hiç göndermek istemiyorumTez yüzünden mi teyocan hayırdır inş
Ben sütü unuttum artik hayatimda yeri yok.Kız ne toku açım aç
Süt olsun diye bulgurlu irmikli şeyler yiyorum genelde.
Bıktırıyor kısıtlayıcı bı diyet alerjiden dolayı şimdi süt ürünleri yemiyorum.İçinde süt bulunan hiçbir şey yemiyorum öyle söylim.
Bebem mamasını içse bırakırdım emzirmeyi çocuğa zarar mı veriyorum diye düşünüyorum bayağıdir kafam buna takılı 1 haftadır böyleyim.
Çok üzgünüm
Dr.yönlendirir inş.
Olumsuz dusunme inşallah en guzel en hayırlı olan olacakEvet canım, yarın jüriye göndereceğim ama hiç göndermek istemiyorumşubatın ilk haftası da savunması olacak. Ama kalacağım sanırım. 6 ay daha çalışacağım
İnşallah canım benimOlumsuz dusunme inşallah en guzel en hayırlı olan olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?