Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yok yok hiç mukus kan falan hiç bir şey yok sadece iki kolda böyle. Beyaza geçmedik zaten sarı yiyordu hep. Beyaz daha çok alerjenmiş sanırım

Öperim teyzesi Bugünde göğüs kısmında sivilce gibi noktalar vardı mesela. Ay değişik değişik şeyler eski şampuandan var ona devam ederim yumurta sarısını da keseyim bakalım onlardan mı

Evet ya astıma çeviriyor yazıyor nette baktım da. Teyzemin gelininin küçük çocukta da vardı alerjisi egzama gibi yüzünde falan o da hacamat yaptırdı geçmişti alerji falan kalmadı

Yap valla cok harika oluyor.tarife uyarak yap ama elin alisik degilse sıvı malzemeleri fazla katılırsa köfte kivam almaz.zaten alistiktan sonra tarifede bakmazsın.ayni hazir cig köfteler gibi oluyor
Kesinlikle elim alışık değil
Teşekkür ediyorum Derencim. İnşallah alışıcam sıkça yapıcam seviyoruz çünkü.

Kesinlikle elim alışık değil
Teşekkür ediyorum Derencim. İnşallah alışıcam sıkça yapıcam seviyoruz çünkü.
Alısirsin ya .bende ilk yaptigimda malzemelri tek tek cikarip sofraya getirip sirasiyla sanki tören varmis gibi yapıyordum
Ama simdi pat pat karistir.marula sar ye.hem.saglikli cocuklarda seviyor.ben sık sık yaparım

Alısirsin ya .bende ilk yaptigimda malzemelri tek tek cikarip sofraya getirip sirasiyla sanki tören varmis gibi yapıyordum
Ama simdi pat pat karistir.marula sar ye.hem.saglikli cocuklarda seviyor.ben sık sık yaparım
Şimdi ben de öyle yapıyorum ya aslında kırk kere yaptim ama bir şey unuturum ya da civik olur diye hem malzemeye hem ölçülere bakiyorum

Canim sen 32 yaşında miydin

Oyyy kurban olurum yavruma
Bu sanirim deri dokuntusu egzama gibi ,yemeden icmeden degilde sanki cildine değen birseyden böyle olmuş gibi. Sampuan da olabilir elbiseden de.

Oyyy kurban olurum yavruma
Bu sanirim deri dokuntusu egzama gibi ,yemeden icmeden degilde sanki cildine değen birseyden böyle olmuş gibi. Sampuan da olabilir elbiseden de.
Doktorda öyle dedi egzama değil o kadar ağır değil atopik dermatit dedi. İşte deterjan şampuandan çıktı en son yemeye içmeye bağladı kafam karıştı benimde. Şampuan değişikliği yapmıştım ecowell aldım içeriği temiz organik dedim doktora. O da bi madde belki iyi gelmemiş olabilir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…