- 2 Ağustos 2013
- 38.489
- 129.892
- 798
Yok yok hiç mukus kan falan hiç bir şey yok sadece iki kolda böyle. Beyaza geçmedik zaten sarı yiyordu hep. Beyaz daha çok alerjenmiş sanırımsweetgirlcandy tenefüs doğru diyor yumurtanın beyaz ve sarısı ayrı ayrı değer olarak ölçülüyor ikiside ayrı alerjen.
Yumurta diyeti açılınca sarıdan başlanıyor sonra beyaza geçiliyor. Kakasında mukus nokta şeklinde kan falan oluyor mu?
Öperim teyzesiOyy maşallah kuzuma ne tatlıymış öyleyerimize öpersin.
Bizim böyle değil yalnız sivilce gibi vardı sanırım.Şimdi biraz söndüler.
Ama sen şüphelendiklerini kes istersen şampuansa o kolay mesela eskiye dönüş yaparsın.
Evet ya astıma çeviriyor yazıyor nette baktım da. Teyzemin gelininin küçük çocukta da vardı alerjisi egzama gibi yüzünde falan o da hacamat yaptırdı geçmişti alerji falan kalmadıAh o çoraptan ne çekti yavrum ufak zamanı seninki gibi çorabın lastiğinin geldiği yerleri kendi kaşıyodu kocaman yara oluyodu.
Yazın denize çok soktular deniz suyu iyi geliyor.
Sonra apotit kısmı deri döküntüsü hafifledi geçti tıkanmaları arttı alerjik astıma çevirdi.
Daha havası temiz bi yere taşındılar.
Bu alerjik çocuklar çok zor hele böyle ciddi boyutta olunca hayati tehlikesi var anneler çok yıpranıyor insanlar bilmiyor eskiden bu kadar çok yoktu tabi bilinç yok haliyle sadece kaşıncak kızarcak sanılıyor basit görülüyor
Hacamat yapılıyor alerji için çocuklara çok fayda gören var
Kesinlikle elim alışık değilYap valla cok harika oluyor.tarife uyarak yap ama elin alisik degilse sıvı malzemeleri fazla katılırsa köfte kivam almaz.zaten alistiktan sonra tarifede bakmazsın.ayni hazir cig köfteler gibi oluyor
Hiç denemedim onlarla etkiyi azaltır tabiBende ilerde yeni alirsam rahatca yikarim diyordum.yada paspas gibi biseyle atılsa bazen ben oyle yapiyorum daha iyi oluyor sanki
Alısirsin ya .bende ilk yaptigimda malzemelri tek tek cikarip sofraya getirip sirasiyla sanki tören varmis gibi yapıyordumKesinlikle elim alışık değil
Teşekkür ediyorum Derencim. İnşallah alışıcam sıkça yapıcam seviyoruz çünkü.
Alısirsin ya .bende ilk yaptigimda malzemelri tek tek cikarip sofraya getirip sirasiyla sanki tören varmis gibi yapıyordum
Ama simdi pat pat karistir.marula sar ye.hem.saglikli cocuklarda seviyor.ben sık sık yaparım
Şimdi ben de öyle yapıyorumAlısirsin ya .bende ilk yaptigimda malzemelri tek tek cikarip sofraya getirip sirasiyla sanki tören varmis gibi yapıyordum
Ama simdi pat pat karistir.marula sar ye.hem.saglikli cocuklarda seviyor.ben sık sık yaparım
Canim sen 32 yaşında miydinİçimi ısıtan cümlelerin için çok teşekkür ederim
Öyle tabi ama herkes biliyor zaten zor geldiğini vs. ..
Kaşlarımı çatma vs yaparım kızgınlığım belli oluyor ister istemez kader ne getirir bilinmez ama böyle şimdilik umarım ferahlık verir rabbim hayırlı zamanda
Bende 22 den 32 oluşumu anlamadim inan ki eşime o kadar aşık bile değilken yuruttum sabrettim ama evliliğim ancak şekle girdi işte bu şekil oldu bu sefer de ...
Elimden geldiğince sahip çıkmaya çalışıyorum ...
Rabbim güzel günler göstersin sana ve herkese inşallah o kadar iyisiniz ki
Hatta bugün kahvaltı sonrası ne dedi biliyormusun dün gece ne iş yaptın ki bı dolaplari silmissin şimdi siliyorsun buraları diye bende dedim sanane bundan dedim öyle tabi de iş yaptım dedin dedi hiç umursamadım işime odaklandım ve bitrdim
Ben kendimi mutlu ettim kendi işimi kolaylaştirdim
eğer mutfağı banyoyu geceden yapmasam akşam edicektim dedim ssizde burda oturamicaktiniz deterjan kokusundan dedim geçtim böyle işte ...
Umrumda mı değil
Aynen toparlanmiyor yoksa.ayari kacirmamak lazimŞimdi ben de öyle yapıyorumya aslında kırk kere yaptim ama bir şey unuturum ya da civik olur diye hem malzemeye hem ölçülere bakiyorum
Oyyy kurban olurum yavrumaBizde de böyle kollarında var sadece. Burda daha çok ama kızarık değildi. Şimdi daha az ama hafif kızarık. Karnında da çıktı ama böyle değil onlar. Yumurta verdim dün bugün baktım göğüs kısmı nokta nokta isilik gibiydi onlar sanırım sonra böyle kuruluk oluyor bilemiyorum ya. Şampuandan mı yumurtadan mı anlayamadım
Eki Görüntüle 3193956
Ben 20 yaşında biliyorum. Hani tüp bebek için yaş muhabbeti falan olmuştuCanim sen 32 yaşında miydin
Yok sanirim ben yanlış anladım canim başka bir şeyden bahsediyor orda galibaBen 20 yaşında biliyorum. Hani tüp bebek için yaş muhabbeti falan olmuştu
32 miymiş şaşırdım
Doktorda öyle dedi egzama değil o kadar ağır değil atopik dermatit dedi. İşte deterjan şampuandan çıktı en son yemeye içmeye bağladı kafam karıştı benimde. Şampuan değişikliği yapmıştım ecowell aldım içeriği temiz organik dedim doktora. O da bi madde belki iyi gelmemiş olabilir dedi.Oyyy kurban olurum yavruma
Bu sanirim deri dokuntusu egzama gibi ,yemeden icmeden degilde sanki cildine değen birseyden böyle olmuş gibi. Sampuan da olabilir elbiseden de.
GünaydınGünaydınnnn Eki Görüntüle 3194011
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
Evet canımCanim sen 32 yaşında miydin
Fırın yeni sildim ayakkabılık alayim19 ocak ödevi
Ayakkabılık düzenlemek.
Fırın silmek.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
Evet canımBen 20 yaşında biliyorum. Hani tüp bebek için yaş muhabbeti falan olmuştu
32 miymiş şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?