Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhaba, iyi akşamlar.
Bugün kendimi çok iyi hissediyorum. Sizlerle de paylaşmak istedim. Eşimin alçısı çıktı. 3 haftada kırık iyileşmiş maşallah ama daha yolumuz uzun. Kaslar, damarlar, dokular çok zarar gördüğü için plastik cerrahi ile devam edeceğiz. İnşallah o hasarlar da kısa sürede iyileşir.

Bugün kızım sadece yarım saat öğlen uykusu uyuduğu için çok zorlandım. Yemek bile yiyemedim akşama kadar.
Sabah yatağı topladım,
Kızıma ve kendime kahvaltı hazırladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Mutfağı süpürdüm,
Kuruyan çamaşırları toplayıp, katladım,
Bir makina çamaşır yıkandı,
Kızımın dağıttığı yerleri topladım,
Oyuncak bebeğin elbisesini elimde yıkadım,
Akşam yemeği için masayı hazırladım,
Az önce eşime yiyecek bir şeyler hazırladım. Onları yıkayıp kaldıracağım şimdi.

Sonra da biraz kitap okurum, kız uyanır, tekrar uyutup ben de uyuyabilirim inşallah.

Çok şükür canım çok sevindim inşallah daha da iyi olcak

Cok gecmis olsun canim. Kendi derdime düşüp kaçırmışım burdan herseyi. Cok swvindim inşallah bununla gecmis olacak.

Hadi bakalım hayırlı olsun canım. Darısı başıma. Küpemi takamiyordum onu değiştirdim üzerine ekleme yaptık biraz oraya harcadık çocuklara birkaç parça üst aldık harcamalar bitmiyor ki.
3.kulak deldirmem oldu bı defa da 2'li deldirmiştim. Çabuk kapanıyor bu defa çıkarmayacağım inş.

JES Teneffus Zili kızlar alerji yapan besinler yediğinde bebişlerinizde döküntü oldu mu?
Dokuntu süt direk verince olmuştu bende

Simdi direk popo da kizariklik kabarma koca şişlik okuyor. Kaka da mukus hep vardi ordan pek anlayamiyorum. Ama köpüklü kaka oldu mu direk anliyorum.

Bizim ilk aylar yoktu bağırsak tepkiliydi.
Şimdi döküntü var ama emin olmak için dr.a götüreceğim tekrardan.
Şüphelendiğin birşey mi oldu?
Ya benim kızın kollarında kuruluklar var önceden ele değince belli oluyordu. Şimdilerde kızardı biraz. Cildiyeci atopik dermatiy dedi bi krem önerdi geçmezse gel dedi geçmedi gittik bugün. Normalde kortizonlu kreme geçiyoruz ama özel ilaç yaptırıyoruz onu kullan dedi. Ayrıca eczanede başka ilaç hazırlattırdı falan. Deterjandan şampuandan olur dedi buraya kadar iyiydik. Sonra yediklerine dikkat et onlar yapabilir deyince aklıma takıldı. Sanki yumurta sarısından oluyo gibi geldi. Hemen hemen her gün veriyorum çünkü. Bir de şampuan değiştirdik ama organik içeriği temizdi. Doktor o da yapmış olabilir dedi. Kafam karıştı benimde yediğinden mi kimyasallardan mı diye

Memnun kalmama sevindim canım.Evet alacağım senden de duymak istedim memnun musun diye.
Şimdi soru işareti kalmadı bende.Çok teşekkürler.,
Bizde hamur işi severiz bayağı içli köfte hamuru için de çok iyi olacak.
Daha önce aklımda yoktu birşey almak istiyodum işimi hafifletecek bi ürün.Fritoz baktım bugün haznesi küçük geldi gözüme bizde 4 kişiyiz patates falan iyi yeniyor bizde şimdilik vazgeçtim.

Dokuntu süt direk verince olmuştu bende

Simdi direk popo da kizariklik kabarma koca şişlik okuyor. Kaka da mukus hep vardi ordan pek anlayamiyorum. Ama köpüklü kaka oldu mu direk anliyorum.
Bizde de böyle kollarında var sadece. Burda daha çok ama kızarık değildi. Şimdi daha az ama hafif kızarık. Karnında da çıktı ama böyle değil onlar. Yumurta verdim dün bugün baktım göğüs kısmı nokta nokta isilik gibiydi onlar sanırım sonra böyle kuruluk oluyor bilemiyorum ya. Şampuandan mı yumurtadan mı anlayamadım

Her ikisinden de olabiliyor naylon elyaf terleme yapıp kaşındırıcak hiç bir şey kullanma pamuk bambu sadece.

Apotit dermatit diye başladı arkadaşımın çocuğu süt alerjisi var.
Bu değerler ölçülüyor onun mesela çok yüksekti.
Peynirli tostu tuttuğun elle çocuğun yanağına dokunsan kızarıyor mesela orası anında

Alerji bölümü bakıyor zamanı gelince deri testi yapıyorlar kan testi dışında

Geçmiş olsun prensese. Benim kızın da bacakları öyle kuruluk var atopik sanırım.
Gün aşırı versen yumurtayı bi de canım sandığımız gibi sarısı değil aksine beyazı alerjik hasladiginda sarısını tek ver istersen bi süre.
Bizim burada ciltten iyi anlayan bı hekim var o şu yeşil zeytinyağlı dalan sabun varya onu tavsiye ediyormuş egzamaya falan.Eve aldım
ama ben gidince tekrar sormak istiyorum ona danışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…