Çok şükür canım çok sevindim inşallah daha da iyi olcakMerhaba, iyi akşamlar.
Bugün kendimi çok iyi hissediyorum. Sizlerle de paylaşmak istedim. Eşimin alçısı çıktı.3 haftada kırık iyileşmiş maşallah ama daha yolumuz uzun. Kaslar, damarlar, dokular çok zarar gördüğü için plastik cerrahi ile devam edeceğiz. İnşallah o hasarlar da kısa sürede iyileşir.
Bugün kızım sadece yarım saat öğlen uykusu uyuduğu için çok zorlandım. Yemek bile yiyemedim akşama kadar.
Sabah yatağı topladım,
Kızıma ve kendime kahvaltı hazırladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Mutfağı süpürdüm,
Kuruyan çamaşırları toplayıp, katladım,
Bir makina çamaşır yıkandı,
Kızımın dağıttığı yerleri topladım,
Oyuncak bebeğin elbisesini elimde yıkadım,
Akşam yemeği için masayı hazırladım,
Az önce eşime yiyecek bir şeyler hazırladım. Onları yıkayıp kaldıracağım şimdi.
Sonra da biraz kitap okurum, kız uyanır, tekrar uyutup ben de uyuyabilirim inşallah.
Ben kacirdim galiba özür dur bakiyim mesajlara kimin babaannesiymisBabane jesim bizim ihtiyar heyeti
Cok gecmis olsun canim. Kendi derdime düşüp kaçırmışım burdan herseyi. Cok swvindim inşallah bununla gecmis olacak.Merhaba, iyi akşamlar.
Bugün kendimi çok iyi hissediyorum. Sizlerle de paylaşmak istedim. Eşimin alçısı çıktı.3 haftada kırık iyileşmiş maşallah ama daha yolumuz uzun. Kaslar, damarlar, dokular çok zarar gördüğü için plastik cerrahi ile devam edeceğiz. İnşallah o hasarlar da kısa sürede iyileşir.
Bugün kızım sadece yarım saat öğlen uykusu uyuduğu için çok zorlandım. Yemek bile yiyemedim akşama kadar.
Sabah yatağı topladım,
Kızıma ve kendime kahvaltı hazırladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Mutfağı süpürdüm,
Kuruyan çamaşırları toplayıp, katladım,
Bir makina çamaşır yıkandı,
Kızımın dağıttığı yerleri topladım,
Oyuncak bebeğin elbisesini elimde yıkadım,
Akşam yemeği için masayı hazırladım,
Az önce eşime yiyecek bir şeyler hazırladım. Onları yıkayıp kaldıracağım şimdi.
Sonra da biraz kitap okurum, kız uyanır, tekrar uyutup ben de uyuyabilirim inşallah.
Hadi bakalım hayırlı olsun canım.Banyoyu temizledim düzenledim, lavaboyu camasirsuladim
Ekşi mayadan ekmek yaptım
Mayami beslemeyi unuttuğumu farkettim şu an yeni oturmuştum
Spor yaptım
Mutfagi topladim
Bulaşık makinesini yerlestirdim
Elimde yikanacaklari yikadim
Kuruyan çamaşırları topladim
Şimdi kendime bi çay demleyesim geldiGeriye ders calismak kaldi.Bir de yarın ne yemek yapacagima karar vercem. Hava durumuna bakip ona gore camasir atcam.
Bu aradaTeneffus Zili canım sen demistin dimi altus kurutucu iyiymis diye? Arastirirken girdum ben de gercekten bayagi memnun kalan varmış onu sipariş verdim ben de. Arcelikle aynı fabrikadan cikiyor tüm özellikleri aynı fiyat olarak daha uygun. Arıza olunca falan da arcelik servisi ilgileniyormus. Bakalım inşallah iyi cikar
Bizim ilk aylar yoktu bağırsak tepkiliydi.
Nİye saçma olsun bence çok güzel soruTerlikleri makinada yıkarken sadece terliklerimi atiyorsun.yanina.paspas falan da atıyormusun.sadece terlik atinca sanki makune cok katur kutur yapacak gibi.
Sorum sacma oldu ama benim makine eski ya ses çıkarıyor
AA ben takip ediyorum bunu çok güzel paylaşımlar var
Dokuntu süt direk verince olmuştu bende
Devam et takibeAA ben takip ediyorum bunu çok güzel paylaşımlar var
Bak bakDevam et takibeben yeni gördüm bakim arada bendd
Ya benim kızın kollarında kuruluklar var önceden ele değince belli oluyordu. Şimdilerde kızardı biraz. Cildiyeci atopik dermatiy dedi bi krem önerdi geçmezse gel dedi geçmedi gittik bugün. Normalde kortizonlu kreme geçiyoruz ama özel ilaç yaptırıyoruz onu kullan dedi. Ayrıca eczanede başka ilaç hazırlattırdı falan. Deterjandan şampuandan olur dedi buraya kadar iyiydik. Sonra yediklerine dikkat et onlar yapabilir deyince aklıma takıldı. Sanki yumurta sarısından oluyo gibi geldi. Hemen hemen her gün veriyorum çünkü. Bir de şampuan değiştirdik ama organik içeriği temizdi. Doktor o da yapmış olabilir dedi. Kafam karıştı benimde yediğinden mi kimyasallardan mı diyeBizim ilk aylar yoktu bağırsak tepkiliydi.
Şimdi döküntü var ama emin olmak için dr.a götüreceğim tekrardan.
Şüphelendiğin birşey mi oldu?
Memnun kalmama sevindim canım.Evet alacağım senden de duymak istedim memnun musun diye.Bu zamana kadar alsaymışım iyiymiş, baya kolayladı işimi. İnsan hamur yoğurmaya üşenmiyor hiç
Az da yoğurdum, ölçüleri arttırarak da yoğurdum canım, haznesi baya derin, büyük, çok hamuru daha bile güzel yoğuruyor maşallah.
Alacaksan tavsiye ederim. Allah daha iyilerini nasip etsin
Bizde de böyle kollarında var sadece. Burda daha çok ama kızarık değildi. Şimdi daha az ama hafif kızarık. Karnında da çıktı ama böyle değil onlar. Yumurta verdim dün bugün baktım göğüs kısmı nokta nokta isilik gibiydi onlar sanırım sonra böyle kuruluk oluyor bilemiyorum ya. Şampuandan mı yumurtadan mı anlayamadımDokuntu süt direk verince olmuştu bende
Simdi direk popo da kizariklik kabarma koca şişlik okuyor. Kaka da mukus hep vardi ordan pek anlayamiyorum. Ama köpüklü kaka oldu mu direk anliyorum.
Ya benim kızın kollarında kuruluklar var önceden ele değince belli oluyordu. Şimdilerde kızardı biraz. Cildiyeci atopik dermatiy dedi bi krem önerdi geçmezse gel dedi geçmedi gittik bugün. Normalde kortizonlu kreme geçiyoruz ama özel ilaç yaptırıyoruz onu kullan dedi. Ayrıca eczanede başka ilaç hazırlattırdı falan. Deterjandan şampuandan olur dedi buraya kadar iyiydik. Sonra yediklerine dikkat et onlar yapabilir deyince aklıma takıldı. Sanki yumurta sarısından oluyo gibi geldi. Hemen hemen her gün veriyorum çünkü. Bir de şampuan değiştirdik ama organik içeriği temizdi. Doktor o da yapmış olabilir dedi. Kafam karıştı benimde yediğinden mi kimyasallardan mı diye
Geçmiş olsun prensese.Ya benim kızın kollarında kuruluklar var önceden ele değince belli oluyordu. Şimdilerde kızardı biraz. Cildiyeci atopik dermatiy dedi bi krem önerdi geçmezse gel dedi geçmedi gittik bugün. Normalde kortizonlu kreme geçiyoruz ama özel ilaç yaptırıyoruz onu kullan dedi. Ayrıca eczanede başka ilaç hazırlattırdı falan. Deterjandan şampuandan olur dedi buraya kadar iyiydik. Sonra yediklerine dikkat et onlar yapabilir deyince aklıma takıldı. Sanki yumurta sarısından oluyo gibi geldi. Hemen hemen her gün veriyorum çünkü. Bir de şampuan değiştirdik ama organik içeriği temizdi. Doktor o da yapmış olabilir dedi. Kafam karıştı benimde yediğinden mi kimyasallardan mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?