Düzenli Evimiz & Hayatımız

Oyy boğumlarını yerim verme yumurta 1 hafta geçer zaten swet ondansa

Allah şifa versin şimdilik biraz düzelme var mı çocukta?
Bende pamuklu kullanmaya özen gösteriyorum daha da dikkat edeceğim inş.
İç zıbınlar öyle mesela alta çorap giydiriyordum sıcak tutsun diye o kaşındırıyor sanki.

6 yaşına girdi 4 yaşında yumurtayı açtılar kademeli olarak.
Geçen seneden beri de sütü açıyorlar hala bitmiş değil. Dr kontrolünde hastanede süt verildi tepki ölçüldü. 5 yaşı bekleme sebebi o değerlerin çok yüksek olması

Oyy maşallah kuzuma ne tatlıymış öyle yerimize öpersin.
Bizim böyle değil yalnız sivilce gibi vardı sanırım.Şimdi biraz söndüler.
Ama sen şüphelendiklerini kes istersen şampuansa o kolay mesela eskiye dönüş yaparsın.

Anladım canım,ah yavrum ya hepsine Rabbim acil şifalar versin inş.

Ah o çoraptan ne çekti yavrum ufak zamanı seninki gibi çorabın lastiğinin geldiği yerleri kendi kaşıyodu kocaman yara oluyodu.

Yazın denize çok soktular deniz suyu iyi geliyor.
Sonra apotit kısmı deri döküntüsü hafifledi geçti tıkanmaları arttı alerjik astıma çevirdi.
Daha havası temiz bi yere taşındılar.

Bu alerjik çocuklar çok zor hele böyle ciddi boyutta olunca hayati tehlikesi var anneler çok yıpranıyor insanlar bilmiyor eskiden bu kadar çok yoktu tabi bilinç yok haliyle sadece kaşıncak kızarcak sanılıyor basit görülüyor
Hacamat yapılıyor alerji için çocuklara çok fayda gören var

Evet canm sadece terlikleri atarım başka bişi karıştırmam
Benimki de eski ses yapıyor ama olsun temiz oluyor şimdide petekler de sabaha kurur Vestel pratik seri diye geçiyor
Evet ya bende terliklere bu ara daha cok taktim.sürekli yikamak istiyorum.bir ara yırtılmışti bikaci.ama olsun yirtilsada yikanmali

Ben cok güzel yapiyorum canim.soganin suyunuda sıkmana hic gerek yok.ben robotla yapiyorum harika oluyor

Eğer alacaksan kaçırma, al. Benden sonra arkadaşm aldı, 300 tl zamlanmış mesela.
Fellah köfte, içli köfte falan yapıyor, o da çok memnun kalmış.
Fritöze uzağım ben de
Teşekkür ediyorum sormaya değer gördüğün için

Ben cok güzel yapiyorum canim.soganin suyunuda sıkmana hic gerek yok.ben robotla yapiyorum harika oluyor
Ellerine sağlık, dii mi yaa, annem, yengem falan da dedi sıkma soğanın suyunu diye.
Robotum da var benim, o da yapar hee?
Evdeki tüm aletler çiğköfte yapabilecekken
ne duruyorum çiköfte yapsam yaaa çiköfte yapsam yaa

Yaa doktor hiç test falan yapmadı baktı sadece. Geçer egzama falan değil olabiliyor cildi hassas dedi. Genellikle pamuk kıyafetleri falan. Havalar soğuyunca banyo sayısını azalttım acaba o da mı etkiledi kuruttu ki diye düşündüm şimdi de o geldi aklıma ama bu kadar olmaz onda da heralde.

Ayy yavrum yaa ne kötü bir durum

Beyazına geçmedik zaten daha sarısını yiyor. Ama kesicem bakalım bi süre aklımda o var çünkü yapabilecek olan. Bizimde var evde o sabundan bi araştırayım bakalım karşıma bir şeyler çıkar belki

Yap valla cok harika oluyor.tarife uyarak yap ama elin alisik degilse sıvı malzemeleri fazla katılırsa köfte kivam almaz.zaten alistiktan sonra tarifede bakmazsın.ayni hazir cig köfteler gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…