Oyy boğumlarını yerim verme yumurta 1 hafta geçer zaten swet ondansaBizde de böyle kollarında var sadece. Burda daha çok ama kızarık değildi. Şimdi daha az ama hafif kızarık. Karnında da çıktı ama böyle değil onlar. Yumurta verdim dün bugün baktım göğüs kısmı nokta nokta isilik gibiydi onlar sanırım sonra böyle kuruluk oluyor bilemiyorum ya. Şampuandan mı yumurtadan mı anlayamadım
Eki Görüntüle 3193956
Allah şifa versin şimdilik biraz düzelme var mı çocukta?Her ikisinden de olabiliyor naylon elyaf terleme yapıp kaşındırıcak hiç bir şey kullanma pamuk bambu sadece.
Apotit dermatit diye başladı arkadaşımın çocuğu süt alerjisi var.
Bu değerler ölçülüyor onun mesela çok yüksekti.
Peynirli tostu tuttuğun elle çocuğun yanağına dokunsan kızarıyor mesela orası anında
Alerji bölümü bakıyor zamanı gelince deri testi yapıyorlar kan testi dışında
6 yaşına girdi 4 yaşında yumurtayı açtılar kademeli olarak.Allah şifa versin şimdilik biraz düzelme var mı çocukta?
Bende pamuklu kullanmaya özen gösteriyorum daha da dikkat edeceğim inş.
İç zıbınlar öyle mesela alta çorap giydiriyordum sıcak tutsun diye o kaşındırıyor sanki.
Oyy maşallah kuzuma ne tatlıymış öyleBizde de böyle kollarında var sadece. Burda daha çok ama kızarık değildi. Şimdi daha az ama hafif kızarık. Karnında da çıktı ama böyle değil onlar. Yumurta verdim dün bugün baktım göğüs kısmı nokta nokta isilik gibiydi onlar sanırım sonra böyle kuruluk oluyor bilemiyorum ya. Şampuandan mı yumurtadan mı anlayamadım
Eki Görüntüle 3193956
Anladım canım,ah yavrum ya hepsine Rabbim acil şifalar versin inş.6 yaşına girdi 4 yaşında yumurtayı açtılar kademeli olarak.
Geçen seneden beri de sütü açıyorlar hala bitmiş değil. Dr kontrolünde hastanede süt verildi tepki ölçüldü. 5 yaşı bekleme sebebi o değerlerin çok yüksek olması
Allah şifa versin şimdilik biraz düzelme var mı çocukta?
Bende pamuklu kullanmaya özen gösteriyorum daha da dikkat edeceğim inş.
İç zıbınlar öyle mesela alta çorap giydiriyordum sıcak tutsun diye o kaşındırıyor sanki.
Bende ilerde yeni alirsam rahatca yikarim diyordum.yada paspas gibi biseyle atılsa bazen ben oyle yapiyorum daha iyi oluyor sankiYok yok yeni benim 4 yıllık tabanları çarptıkça ortalık yıkılıyor
Evet ya bende terliklere bu ara daha cok taktim.sürekli yikamak istiyorum.bir ara yırtılmışti bikaci.ama olsun yirtilsada yikanmaliEvet canm sadece terlikleri atarım başka bişi karıştırmam
Benimki de eski ses yapıyor ama olsun temiz oluyor şimdide petekler de sabaha kururVestel pratik seri diye geçiyor
Ne bileyim sanki öyle gibi geldiNİye saçma olsun bence çok güzel soru
Bencede yırtılır zamnla tabi ama olsunEvet ya bende terliklere bu ara daha cok taktim.sürekli yikamak istiyorum.bir ara yırtılmışti bikaci.ama olsun yirtilsada yikanmali
Ben cok güzel yapiyorum canim.soganin suyunuda sıkmana hic gerek yok.ben robotla yapiyorum harika oluyorArkadaşım yapıyor çok da güzel oluyor.
Bak bu tarifte soğanın suyunu sık demiş.
Geçenlerde başka yerde okudum, o da diyorki soğanı sıkma, suyu iyice emsin karışsın.
Beynim yandı.
Bir de eldivenle şekil vermeyi duydum bak o da püf noktalardan.
Yapıcez bu işi sweetcim deneye deneye öğrenicez inşallah be
Yok Derenim saçma değil tâbiNe bileyim sanki öyle gibi geldi
Yok Derenim saçma değil tâbi
Eğer alacaksan kaçırma, al. Benden sonra arkadaşm aldı, 300 tl zamlanmış mesela.Memnun kalmama sevindim canım.Evet alacağım senden de duymak istedim memnun musun diye.
Şimdi soru işareti kalmadı bende.Çok teşekkürler.,
Bizde hamur işi severiz bayağı içli köfte hamuru için de çok iyi olacak.
Daha önce aklımda yoktu birşey almak istiyodum işimi hafifletecek bi ürün.Fritoz baktım bugün haznesi küçük geldi gözüme bizde 4 kişiyiz patates falan iyi yeniyor bizde şimdilik vazgeçtim.
Ellerine sağlık, dii mi yaa, annem, yengem falan da dedi sıkma soğanın suyunu diye.Ben cok güzel yapiyorum canim.soganin suyunuda sıkmana hic gerek yok.ben robotla yapiyorum harika oluyor
Yaa doktor hiç test falan yapmadı baktı sadece. Geçer egzama falan değil olabiliyor cildi hassas dedi. Genellikle pamuk kıyafetleri falan. Havalar soğuyunca banyo sayısını azalttım acaba o da mı etkiledi kuruttu ki diye düşündüm şimdi de o geldi aklıma ama bu kadar olmaz onda da heralde.Her ikisinden de olabiliyor naylon elyaf terleme yapıp kaşındırıcak hiç bir şey kullanma pamuk bambu sadece.
Apotit dermatit diye başladı arkadaşımın çocuğu süt alerjisi var.
Bu değerler ölçülüyor onun mesela çok yüksekti.
Peynirli tostu tuttuğun elle çocuğun yanağına dokunsan kızarıyor mesela orası anında
Alerji bölümü bakıyor zamanı gelince deri testi yapıyorlar kan testi dışında
Beyazına geçmedik zaten daha sarısını yiyor. Ama kesicem bakalım bi süre aklımda o var çünkü yapabilecek olan. Bizimde var evde o sabundan bi araştırayım bakalım karşıma bir şeyler çıkar belkiGeçmiş olsun prensese.Benim kızın da bacakları öyle kuruluk var atopik sanırım.
Gün aşırı versen yumurtayı bi de canım sandığımız gibi sarısı değil aksine beyazı alerjik hasladiginda sarısını tek ver istersen bi süre.
Bizim burada ciltten iyi anlayan bı hekim var o şu yeşil zeytinyağlı dalan sabun varya onu tavsiye ediyormuş egzamaya falan.Eve aldım
ama ben gidince tekrar sormak istiyorum ona danışacağım.
Tamamdır vermeyim kremi de kullanayım bakalım. Bide yeni aldığım şampuanı da kullanmayayımOyy boğumlarını yerim verme yumurta 1 hafta geçer zaten swet ondansa
Yap valla cok harika oluyor.tarife uyarak yap ama elin alisik degilse sıvı malzemeleri fazla katılırsa köfte kivam almaz.zaten alistiktan sonra tarifede bakmazsın.ayni hazir cig köfteler gibi oluyorEllerine sağlık, dii mi yaa, annem, yengem falan da dedi sıkma soğanın suyunu diye.
Robotum da var benim, o da yapar hee?
Evdeki tüm aletler çiğköfte yapabilecekken
ne duruyorum çiköfte yapsam yaaa çiköfte yapsam yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?