Ne güzel benimkiler nereye gidicez biri gelecek mi diye darlıyorlarBenim kardesim bana geldi, bu sene lgs ye girecek o yuzden ders calisacak mecburarada havuza gotururum yeter. Zaten gezmeyi hic sevmiyor tam bir ev kuşu
Sendeler mi halaAzcık da diğer gelinlere gönder diyecem de gitmezler sanırım benimkiler de öyle müstakil ev rahat ediyoruz diye bende kalıyorlar dı daire ye taşındım yyine diğer eltilere gitmiyorlar
Renkli huni partisi düşünüyorum
Bir Açılsın en çaflısından en fiyakalısından bir parti sözHep kandırın hepp
Bende anlamadım bir mutfak iki ütü bitti gittiAyhhh bu nasıl gündü
Ben hamilelik dönemide çok seviyorum son ikisi etmediği eziyeti koymadı büyük cadı son ayım sorun oldu ama yinede isyankar olmadım hiç içseleşiyorum galibaKatılıyorum birde ben gerçekten bebek çok seviyorum keyifle bakıyorum ama 3 yaş sonrası geliylerrrr bana
Ufaklık nasıl oldu ?Selam kızlar
Hasta mısın?Bugün hiç bir iş yapmadım sadece kahvaltı hazırladım ama evim tertemiz çünkü görümcem tüm evi silip süpürdü cam kapı pencere ne bulduysa sildi tuvalet ile banyoyu yıkadı gitti ....aslında çok uzun yoldan geldi hasta ziyaretine ama çalışkan kadın durmuyor....hepsini saymadım yaptıklarının saysamNego Kurdale verir diye..... çayı da koymuştu sabah yatakları da topladı
Allah şifa versinŞehir dışına çıkmayı planlıyorduk ancak iptal oldu çünkü Bebeğim en ufak bi soğukta hemen hastalanıyor. Bronşit olmuş, Şu an hastanedeyiz, Pazartesi gününe kadar buradayız sanırım
TeyzoşşYirim onu
Yok canım ya küçük asla 3 saat durmaz. Animasyon gelirse gideriz yoksa bile bile başımı yakamamNego pek begenemedim ben onu ya sıkıldım neredeyse izlerken3 saat bir de az değil çocuklar sıkılır mı bilemedim. Ama tabi ki sonucta sinemaya gitmiş olursunuz etkinlik etkinliktir
Yaa satranç ve mektup yazmaya kalbimi biraktim
Mutfağa da bayiliyor benim yegenler bir de gece gec yatmaya beraber uyumaya
Aynen hamilelik ve ilk üç yılBen hamilelik dönemide çok seviyorum son ikisi etmediği eziyeti koymadı büyük cadı son ayım sorun oldu ama yinede isyankar olmadım hiç içseleşiyorum galiba
Küçük yaşlar daha kolay ve gözetimin altında büyünce iş bireyseleşiyor
Ailemin yanina gidicem bunaldim zaten.annem ve kizkardeslerimle vakit gecirmek istiyorum. 15 gün cocuklarla evde kafayi yerim benEtiket yapayım fikirler için.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
Efser
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Verafly
Tubismavis
Ssevincli
@Oriana
Eşimin tatili yok. Projeler ve toplantılar devam ettiği için benim için de pek tatil olmayacak, küçük, bunlarda bazen bana eşlik eder. Büyüğün sınav senesi, programı yoğun. Çocuklar da tatilde, hadi gezelim deyip kimsenin bana yatılı gelmemesini diliyorum.Dım dı rı dım 15 gün tatil geldi çattııııı. Tatil de çocuklarla planlarınız nedir, neler yaparak eğleyeceksiniz çocukları ???
Galaktik Tayfa'yı biz de ajandamıza yazdık.Yok canım ya küçük asla 3 saat durmaz. Animasyon gelirse gideriz yoksa bile bile başımı yakamamrafadan tayfa görünmüyor burda o olursa kesin ona gideriz bende seviyorum onları çünkü
Ne güzel anne ve kız kardeşlerle vakit geçirmek.Ailemin yanina gidicem bunaldim zaten.annem ve kizkardeslerimle vakit gecirmek istiyorum. 15 gün cocuklarla evde kafayi yerim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?