- 1 Aralık 2021
- 14.930
- 54.416
- 548
- 35
Yok ddeğilim başka birinin oraya hasta ziyaretine geldi görümcem gece bura da kalıp sabah tekrar gitti ben dışarı çıktım çocukları okula bırakıp ekmek almaya geldigimde evi temizlemiştiHasta mısın?
Bende onu bazi akrabalarda yasadim canim seni cok iyi anlıyorum. Bir ordu gelirdi lojmandaki kücucuk evime hemde surekli.komsularim bile derdi ne kadar yatılı misafirin geliyor diye.Ne güzel anne ve kız kardeşlerle vakit geçirmek.
Benim itirazım bizi özlediğinden değil, büyük şehir gezmek için gelen, evimi otel olarak kullanan, memlekete gidince bir kere bile sofrasına oturmadığım insanlara
Çok şükür canım iyi çabuk toparladı ama bu sefer grip bana gectiUfaklık nasıl oldu ?
Benim de çok olur misafirim ben onların evine hiç gitmemisimdir nerdeyse onlar sürekli gelir yazın özellikle ev müstakil küçük bir havuzu var oondan dolayı diyordum ama daire ye geçtim yine aynı pazar günü bir sürü misafirim olacakBende onu bazi akrabalarda yasadim canim seni cok iyi anlıyorum. Bir ordu gelirdi lojmandaki kücucuk evime hemde surekli.komsularim bile derdi ne kadar yatılı misafirin geliyor diye.
Anlamam biraz gec oldu ama iyi oldu.simdi kapımin esiginden giremezler.gelip günlerce kalan insanlar kendilerine gidince biraz oturduktan sonra gözümüzün icine bakarlardi hadi gidin diye.
Şimdi gelelim bile diyemiyorlar cünkü biliyorlar gelmeyin dicem
İnşallah çabucak sende toplanırsın canımÇok şükür canım iyi çabuk toparladı ama bu sefer grip bana gecti
Bende dikkat etmeye çalışıyorum tam iyilesmişken tekrar ona geçsin istemiyorum
Pinhanimmmm bu kadar iş yapıp da hiç bir şey yapmadım yazmayın yahuuuuSelamlar hatunlar
Hiç bişey yapmadım
2 kez çamaşır attım, astım.
Bulaşık mak çalıştı, boşalttım?
Yemek yaptım.
Wc yıkadım.
Çocukları doyurdum.
Bu kadar.
Herkesi mıncırdım
Eş ailesinden olunca genellikle emri vaki şeklinde oluyor.Bende onu bazi akrabalarda yasadim canim seni cok iyi anlıyorum. Bir ordu gelirdi lojmandaki kücucuk evime hemde surekli.komsularim bile derdi ne kadar yatılı misafirin geliyor diye.
Anlamam biraz gec oldu ama iyi oldu.simdi kapımin esiginden giremezler.gelip günlerce kalan insanlar kendilerine gidince biraz oturduktan sonra gözümüzün icine bakarlardi hadi gidin diye.
Şimdi gelelim bile diyemiyorlar cünkü biliyorlar gelmeyin dicem
Evle alakalı değil sanırım benim yanımda rahat ediyorlar eltim arayıp kv yalvardı yanıma gel diye gitmedi orda ev işi ve masrafa ortak olmamak için sanırım .....kb yemek yapar arada dışardan da alırSendeler mi hala
Amin inşallah Allah razı olsun canım❤İnşallah çabucak sende toplanırsın canım
Aile yanına gidince dinlenip güzel vakit geçirenlere imreniyorum ben hiç dinlenemiyorum sakin vakit geçiremiyorum gidiyorum orada da iş yetmiyor kardeş eşleri de oluyor çoğunlukla ne hikmetse hep koşturan ben oluyorum. Anneme birileri olursa gelmem yeter artık yoruluyorum onlar yüzünden dedim.Ailemin yanina gidicem bunaldim zaten.annem ve kizkardeslerimle vakit gecirmek istiyorum. 15 gün cocuklarla evde kafayi yerim ben
Ah o videolar tabletler sakin sakin evimizde vakit geçirmek hayal hep gerginlik oluyor bu sebeplerden. Ne güzel çocukluk geçirmişiz biz ve annelerimiz ne şanslıymış o devrin çocuklarına sahip oldukları için.Eşimin tatili yok. Projeler ve toplantılar devam ettiği için benim için de pek tatil olmayacak, küçük, bunlarda bazen bana eşlik eder. Büyüğün sınav senesi, programı yoğun. Çocuklar da tatilde, hadi gezelim deyip kimsenin bana yatılı gelmemesini diliyorum.
Evin düzeni, temizlik, yeni döneme hazırlık, yapalım yiyelim derken süre geçer gider. Sağlık olsun.
İki- üç gün bir şehir dışı molası olabilir belki.
Küçüğüme az önce çıkıştım, tatilde YouTubedan video kısıtlı izleyebilirsin, o da İngilizce olacak diye
Bende öyle annemin evisini halletmeye çalışıyorm .. her yerde iş beni bulur zatenAile yanına gidince dinlenip güzel vakit geçirenlere imreniyorum ben hiç dinlenemiyorum sakin vakit geçiremiyorum gidiyorum orada da iş yetmiyor kardeş eşleri de oluyor çoğunlukla ne hikmetse hep koşturan ben oluyorum. Anneme birileri olursa gelmem yeter artık yoruluyorum onlar yüzünden dedim.
Anneminkini yaparım o sorun değil eşantiyonlar çıkmasaBende öyle annemin evisini halletmeye çalışıyorm .. her yerde iş beni bulur zaten
Ben de annemin evine gidince de mutfaktan çıkamıyorum. Daha gitmeden siparişler verilir zaten. Çok kalabalıksa hep bir elden yapılınca iyi oluyor, ama tek gidince temizlik yapayım, derin dondurucusunu doldurayım derken daha çok yoruluyorum.Aile yanına gidince dinlenip güzel vakit geçirenlere imreniyorum ben hiç dinlenemiyorum sakin vakit geçiremiyorum gidiyorum orada da iş yetmiyor kardeş eşleri de oluyor çoğunlukla ne hikmetse hep koşturan ben oluyorum. Anneme birileri olursa gelmem yeter artık yoruluyorum onlar yüzünden dedim.
Ben deBende öyle annemin evisini halletmeye çalışıyorm .. her yerde iş beni bulur zaten
Ablam gelse de değişen bişi pek olmuyorAnneminkini yaparım o sorun değil eşantiyonlar çıkmasa
Rüzgar olr ya da ter kurumustur ya da agir ve yorucu işOmuzlarım çok sert kollarım ellerim ağrıyor dünden beri. Ne yaptım da başardım bilmiyorum
Ah işte kalabalıkta daha çok yoruluyorum ben. Ona koştur buna koştur. Benim çocuklar zaten çok yoruyor beni birde başkaları çıkınca sitem ediyorum ben ne zaman dinlenicem diyeBen de annemin evine gidince de mutfaktan çıkamıyorum. Daha gitmeden siparişler verilir zaten. Çok kalabalıksa hep bir elden yapılınca iyi oluyor, ama tek gidince temizlik yapayım, derin dondurucusunu doldurayım derken daha çok yoruluyorum.
Ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?