Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende onu bazi akrabalarda yasadim canim seni cok iyi anlıyorum. Bir ordu gelirdi lojmandaki kücucuk evime hemde surekli.komsularim bile derdi ne kadar yatılı misafirin geliyor diye.
Anlamam biraz gec oldu ama iyi oldu.simdi kapımin esiginden giremezler.gelip günlerce kalan insanlar kendilerine gidince biraz oturduktan sonra gözümüzün icine bakarlardi hadi gidin diye.
Şimdi gelelim bile diyemiyorlar cünkü biliyorlar gelmeyin dicem

Selamlar hatunlar

Hiç bişey yapmadım

2 kez çamaşır attım, astım.
Bulaşık mak çalıştı, boşalttım?
Yemek yaptım.
Wc yıkadım.
Çocukları doyurdum.
Bu kadar.
Halsiz hissettim bugun öğleden sonra. Yaydım ben de.
Bol bol telefon görüşmesi yaptım, sağı solu aradım hatır sordum o da iyi oldu.
Amaan 3 gün için hazırlayacağım valizden mi korkacam, hallederim dedim saldım.
Eşim de boşver akşam yaparız dedi

Yarına başka planlarım olduğu içün çantaları bugun hazırlamalıyım.
Neyse işte.
Ödevi de yapmamış oldum ama temizler yine de iyi durumdalar

Bugun de akşam oldu.
Dudağımda uçuk var. Uçuk diş etlerimi sızlatıyor, hiç keyfim yok o yüzden de.
Akşam ezanına da bişey kalmadı.
Pöf ne değişik bir gün oldu yaa, öyle saçma gibi
Neyse neyse...

Herkesi mıncırdım

Benim de çok olur misafirim ben onların evine hiç gitmemisimdir nerdeyse onlar sürekli gelir yazın özellikle ev müstakil küçük bir havuzu var oondan dolayı diyordum ama daire ye geçtim yine aynı pazar günü bir sürü misafirim olacak

Selamlar hatunlar

Hiç bişey yapmadım

2 kez çamaşır attım, astım.
Bulaşık mak çalıştı, boşalttım?
Yemek yaptım.
Wc yıkadım.
Çocukları doyurdum.
Bu kadar.

Herkesi mıncırdım
Pinhanimmmm bu kadar iş yapıp da hiç bir şey yapmadım yazmayın yahuuuu günlük daha ne olsun cancazimmmm

Eş ailesinden olunca genellikle emri vaki şeklinde oluyor.
Hatta karnesi iyi geldi diye lisedeki çocuğunu bizim eve tatile bile gönderen çıktı. Sanki bizim ev Disneyland.
Yazdan beridir her mecliste söylüyorum, bu sene yoğunuz diye, umarım anlarlar.

Sendeler mi hala
Evle alakalı değil sanırım benim yanımda rahat ediyorlar eltim arayıp kv yalvardı yanıma gel diye gitmedi orda ev işi ve masrafa ortak olmamak için sanırım .....kb yemek yapar arada dışardan da alır

Son düzenleme:
Ailemin yanina gidicem bunaldim zaten.annem ve kizkardeslerimle vakit gecirmek istiyorum. 15 gün cocuklarla evde kafayi yerim ben
Aile yanına gidince dinlenip güzel vakit geçirenlere imreniyorum ben hiç dinlenemiyorum sakin vakit geçiremiyorum gidiyorum orada da iş yetmiyor kardeş eşleri de oluyor çoğunlukla ne hikmetse hep koşturan ben oluyorum. Anneme birileri olursa gelmem yeter artık yoruluyorum onlar yüzünden dedim.

Ah o videolar tabletler sakin sakin evimizde vakit geçirmek hayal hep gerginlik oluyor bu sebeplerden. Ne güzel çocukluk geçirmişiz biz ve annelerimiz ne şanslıymış o devrin çocuklarına sahip oldukları için.

Bende öyle annemin evisini halletmeye çalışıyorm .. her yerde iş beni bulur zaten

Ben de annemin evine gidince de mutfaktan çıkamıyorum. Daha gitmeden siparişler verilir zaten. Çok kalabalıksa hep bir elden yapılınca iyi oluyor, ama tek gidince temizlik yapayım, derin dondurucusunu doldurayım derken daha çok yoruluyorum.
Bende öyle annemin evisini halletmeye çalışıyorm .. her yerde iş beni bulur zaten
Ben de

Ah işte kalabalıkta daha çok yoruluyorum ben. Ona koştur buna koştur. Benim çocuklar zaten çok yoruyor beni birde başkaları çıkınca sitem ediyorum ben ne zaman dinlenicem diye
Yazsam çok uzun,görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…