- 27 Ağustos 2022
- 1.436
- 5.606
- 88
Omuzlarım çok sert kollarım ellerim ağrıyor dünden beri. Ne yaptım da başardım bilmiyorum
Ya da boyun fıtığıRüzgar olr ya da ter kurumustur ya da agir ve yorucu iştecrübe konuşuyor
Hepsi mevcut hayatımdaRüzgar olr ya da ter kurumustur ya da agir ve yorucu iştecrübe konuşuyor
Ah o var zaten üç yerde birde düzleşmeYa da boyun fıtığı
Bende de var majezik Duo fayda etmişti bana tavsiye ederim fizik doktoru vermistiAh o var zaten üç yerde birde düzleşme
Çok mecbur kalmadıkça ağrı kesici içmeme kararı aldım çünkü çok fazla tüketiyordum.Bende de var majezik Duo fayda etmişti bana tavsiye ederim fizik doktoru vermisti
Biz kardeşlerle bir araya gelince sohbet muhabbet hallediyoruz.Ah işte kalabalıkta daha çok yoruluyorum ben. Ona koştur buna koştur. Benim çocuklar zaten çok yoruyor beni birde başkaları çıkınca sitem ediyorum ben ne zaman dinlenicem diye
Yazsam çok uzun,görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler.
Ayy bu sira o kadar çok ilaç içtim ki bugün sağ baş ağrısı yaşadım yemekten sonfa parol içtim bakalm fayda etcekmiÇok mecbur kalmadıkça ağrı kesici içmeme kararı aldım çünkü çok fazla tüketiyordum.
Bı işte bir terslik var her yerde ben koşturuyorumBiz kardeşlerle bir araya gelince sohbet muhabbet hallediyoruz.
Eşimin ailesindeki kalabalığı da seviyorum, hep hep koşturayım ama kimseyle muhatap olmayayım, tuhaf soru ve laf sokmaları için fırsatları da kalmıyor o zaman
Günoşlar olsun sana
Çok enerjiğimmmmm güzel uyandım sizide enerjiili olmaya davet ediyorum.
Şehir dışına gidecekti özelden yazmıştı.
Yok bugünÇayınız neyiniz yokmu peskevüt banak
Canım o kadar browni intense çekiyor kiÇayınız neyiniz yokmu peskevüt banak
Çay varda peskevut yok sadece çay ,Çayınız neyiniz yokmu peskevüt banak
Bizde bizimkilerde toplanırız.Her gün park.
Kütüphane ziyareti.
Akraba ziyareti.
Misafir ağırlama.
Anneme giderim temizlik yapıcam
Animasyon olursa sinemaya gitme.
Avm ye gideriz.
3.cü çaya saklıyorum kendimi ilerleyen saatlere demeyeceğim tekrardan.Çay varda peskevut yok sadece çay ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?