Döküntü önemli alerjik döküntüyse uğraştırır Allah kolaylık versin şifa versin yavrularaVücutta döküntü sık hastalanma da var burun akıntısı, hırıltılı balgam vs.de sık sık oluyor.
Tabi işler bi insana yüklenirse insanin gideside gelmez.annem gezmeyi sever bol bol gezeriz dedi.yemek yapmayıda kimseye vermez.Aile yanına gidince dinlenip güzel vakit geçirenlere imreniyorum ben hiç dinlenemiyorum sakin vakit geçiremiyorum gidiyorum orada da iş yetmiyor kardeş eşleri de oluyor çoğunlukla ne hikmetse hep koşturan ben oluyorum. Anneme birileri olursa gelmem yeter artık yoruluyorum onlar yüzünden dedim.
Çok teşekkürler canım Allah razı olsun senden.Şifa bulmalarına sevindim.Teneffus Zili sordum canım 5 ya da 6.ayında yaptırmış ilkinde geçmiş. Yüzünde varmış bide kakası mukusluymuş. Aylarca uğraştım neye alerjisi olduğunu bulamadım kremler de işe yaramadı dedi. Başka bir arkadaşının çocuğuna da hacamatı 2.yaptırışında iyi gelmiş öyle geçmiş. Bu gelinimiz son çocuğuna aşı yaptırmadı hiç ondan bizim ilkinde geçti bence aşının içindeki kimsayallardan dolayı aşılı çocuklarda 2. 3. hacamatta geçiyor bence diye bir yorumda bulundu bir de. Geçmezse benim kızında bende yaptırcam hacamat
Oyy atopik dermatit benimkilerde de vardı. Şampuan deterjan dikkat edeceksin. Paketli gıda alerjisi vardı küçükte onu bir yıl hiç vermeyince düzelmişti ama seninki daha bebek paketli gıda yemiyordur zaten. Hala ara ara yüzünde çıkıyor.Bizde de böyle kollarında var sadece. Burda daha çok ama kızarık değildi. Şimdi daha az ama hafif kızarık. Karnında da çıktı ama böyle değil onlar. Yumurta verdim dün bugün baktım göğüs kısmı nokta nokta isilik gibiydi onlar sanırım sonra böyle kuruluk oluyor bilemiyorum ya. Şampuandan mı yumurtadan mı anlayamadım
Eki Görüntüle 3193956
AA ben takip ediyorum bunu çok güzel paylaşımlar var
Bakın ya nego farklı bir şey mi diyor bu sayfada acabaaaa boş durmayın diyor işteDevam et takibeben yeni gördüm bakim arada bendd
Günaydıınnnn n n n nHayırlı sabahlar hayırlı cumalar. Rabbim zorumuzu kolaylaştırsın
Eki Görüntüle 3194484
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
Sayfadaki kadın sakız gibi çarşaflar ütülüyorBakın ya nego farklı bir şey mi diyor bu sayfada acabaaaa boş durmayın diyor işte
Öyle tabi. Ben hiç istemiyorum aşıyı ama korkuyorum da sonucu kötü olur diye. Sanırım bizimde 6 ay aşısından sonra oldu bunlar. Nette de yazıyor atopik dermatiti tetikliyormuş aşılarÇok teşekkürler canım Allah razı olsun senden.Şifa bulmalarına sevindim.Darısı başımıza inş.bugüne kadar duymadım böyle bir şey duysam araştırmamı yapardım.
Aşı konusunda haklı buluyorum bende 2.yada 3.cü aşıdan sonra bebeğim de alerji açısından şiddetlenme fark etmiştim ama Dr.lar sağlık ocağı resmen yakamıza yapışıyor yaptırın da yaptırın diye.
Bilsem erteletirdim böyle bi şansımızın olduğunu dahi bilmiyodum mesela.
Bundan sonra aşıları bende erteleteceğim şu süreçlerde yaptırmak istemiyordum zaten.
Belki vücut bu kimyasalları atamıyordur tepkime veriyor tetikliyordur kim bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?