Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tabi işler bi insana yüklenirse insanin gideside gelmez.annem gezmeyi sever bol bol gezeriz dedi.yemek yapmayıda kimseye vermez.
Bide biz 3kızkardeşiz ortada gelin olmadigi icin beraberce yapıyoruz

Teneffus Zili sordum canım 5 ya da 6.ayında yaptırmış ilkinde geçmiş. Yüzünde varmış bide kakası mukusluymuş. Aylarca uğraştım neye alerjisi olduğunu bulamadım kremler de işe yaramadı dedi. Başka bir arkadaşının çocuğuna da hacamatı 2.yaptırışında iyi gelmiş öyle geçmiş. Bu gelinimiz son çocuğuna aşı yaptırmadı hiç ondan bizim ilkinde geçti bence aşının içindeki kimsayallardan dolayı aşılı çocuklarda 2. 3. hacamatta geçiyor bence diye bir yorumda bulundu bir de. Geçmezse benim kızında bende yaptırcam hacamat

İyi geceler can kadınlar

Yoğun bir akşamı bitirdim

İşten sonra pazara gittim
Eve dönüp aldıklarımı yerleştirdim
Eşim balıkları ayıklayıp salatayı yaptı beraber hazırladık yemeği
Sofra toplandı
Mutfak toplandı
Tezgahları, yan duvarlarını, aspiratörü ve tezgahı temizledim, bulaşığı çalıştırdım
Mutfağın yerlerini süpürüp sildim
Bir misafirimiz vardı yemekte çay ve tatlı faslı yapıldı
Misafirden sonra büyük banyoyu da temizledim

Yorgunum kızlar ancak duş aldım yatağa gidiyorum, hepinize iyi geceler

Çok teşekkürler canım Allah razı olsun senden.Şifa bulmalarına sevindim. Darısı başımıza inş.bugüne kadar duymadım böyle bir şey duysam araştırmamı yapardım.
Aşı konusunda haklı buluyorum bende 2.yada 3.cü aşıdan sonra bebeğim de alerji açısından şiddetlenme fark etmiştim ama Dr.lar sağlık ocağı resmen yakamıza yapışıyor yaptırın da yaptırın diye.
Bilsem erteletirdim böyle bi şansımızın olduğunu dahi bilmiyodum mesela.
Bundan sonra aşıları bende erteleteceğim şu süreçlerde yaptırmak istemiyordum zaten.
Belki vücut bu kimyasalları atamıyordur tepkime veriyor tetikliyordur kim bilir.

Günaydınnnn
Hayırlı Cumalar

Haftanın son iş günü nihayet, uyuyakalmışım bu sabah 20 dk geç kalktım ama işlerimi hallettim evden çıkmadan

-Kahvaltılar hazırlandı, mutfak toplandı
-Kum temizlendi çöp çıkarıldı
-Evi havalandırdım, yatakları topladım
-Geri dönüşümleri attım

Bulaşığı boşaltıp yerleştiremedim akşama inşallah. Bugün bizim müşavir günü yoğun geçer, öğlen saatine kadar acilleri halledip Cuma duasına yetişmek istiyorum. Hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah

Oyy atopik dermatit benimkilerde de vardı. Şampuan deterjan dikkat edeceksin. Paketli gıda alerjisi vardı küçükte onu bir yıl hiç vermeyince düzelmişti ama seninki daha bebek paketli gıda yemiyordur zaten. Hala ara ara yüzünde çıkıyor.

Bugun cok isim var yaptiklarimi degilde yapacaklarimi yazayim yaptiklarim yapacaklarimin teminatidir neticede

ev supurge acilacak komple balkonlar yikanacak
eger vakit kalirsa perdeler yikanip camlar silinecek yetismezse sadece salonu yaparim

dunden kuru fasulye var aksama yemek hazirlanacak 2 bucukta kizik karne merasimi var

ordan gune gececegim

aksama da ailem yemege gelecek simdiden un helvasi uapayim kolay oluyor hemencik diye dusunudum

cok isim var coookl

Öyle tabi. Ben hiç istemiyorum aşıyı ama korkuyorum da sonucu kötü olur diye. Sanırım bizimde 6 ay aşısından sonra oldu bunlar. Nette de yazıyor atopik dermatiti tetikliyormuş aşılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…