- 2 Ağustos 2013
- 38.492
- 129.923
- 798
Evet doktorda öyle dedi senin dediklerini. Dikkat etcez umarım geçer hemenOyy atopik dermatit benimkilerde de vardı. Şampuan deterjan dikkat edeceksin. Paketli gıda alerjisi vardı küçükte onu bir yıl hiç vermeyince düzelmişti ama seninki daha bebek paketli gıda yemiyordur zaten. Hala ara ara yüzünde çıkıyor.
Bioderma, sebamed, mustela. Cildine mutlaka nemlendirici losyon kullan.Bize başta dermoskin önerdi hiç işe yaramadı o. Bende nette önerenleri gördüm bioderma ve lacroche aklımda. Doktor özel krem hazırlıyor onu kullancam ondan sonra sürekli kullanmak için krem alcam.
Ya tabii canım sonra kafa kol bacak kırsınlarOdaya kitleyip kudurun niloyalar deyin
Yapan olmayınca oturulmuyor işte. Prenses olamadıkAha annemle ortak yön. Asla ve asla oturmaz her işi o yapar otur deriz oturmaz. Gelinler zaten yapmaz hiç. Bi biz yardım ederiz ama çoğunu annem yapıyor işte
Aynı ağrıyorNasıl oldun bebiş?
Sağol canımGeçmiş olsun negoş benim de hemen sol omzum tutulur her şeyde
Ertele bence sende 1 yaştan sonra yaptırabilirsiniz bunu Dr.unla konuşabilirsin.Öyle tabi. Ben hiç istemiyorum aşıyı ama korkuyorum da sonucu kötü olur diye. Sanırım bizimde 6 ay aşısından sonra oldu bunlar. Nette de yazıyor atopik dermatiti tetikliyormuş aşılar
Aynen nego boş durmak yokBakın ya nego farklı bir şey mi diyor bu sayfada acabaaaa boş durmayın diyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?