Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet doktorda öyle dedi senin dediklerini. Dikkat etcez umarım geçer hemen

Bize başta dermoskin önerdi hiç işe yaramadı o. Bende nette önerenleri gördüm bioderma ve lacroche aklımda. Doktor özel krem hazırlıyor onu kullancam ondan sonra sürekli kullanmak için krem alcam.
Bioderma, sebamed, mustela. Cildine mutlaka nemlendirici losyon kullan.

Aha annemle ortak yön. Asla ve asla oturmaz her işi o yapar otur deriz oturmaz. Gelinler zaten yapmaz hiç. Bi biz yardım ederiz ama çoğunu annem yapıyor işte
Yapan olmayınca oturulmuyor işte. Prenses olamadık

Öyle tabi. Ben hiç istemiyorum aşıyı ama korkuyorum da sonucu kötü olur diye. Sanırım bizimde 6 ay aşısından sonra oldu bunlar. Nette de yazıyor atopik dermatiti tetikliyormuş aşılar
Ertele bence sende 1 yaştan sonra yaptırabilirsiniz bunu Dr.unla konuşabilirsin.
Arkadaşımız yaptırmadı bi sorun yaşamadılar hatta şu çiçeği de geçirdi.

Hayırlı cumalar canlar ... Misafir gelcek tek kişi
Mutfak toplandı bulasik Makinesi çalıştırıldı
Ocak tezgah lavabo silindi
Ev süpüruldu havalanıyor
Klozet lavabo yıkandı
Çamaşır makinesi çalıştırıldı
Yataklar toplandi
... Şimdi bı de kek yapcam ayy çok sıcak kan ter içindeyim üstümü değiştirdigim halde ...
Negom geçmiş olsun canım

Gel gelelim neler yaptım ben;
Okula gittik karnemizi aldık geldik.
Kahvaltı yapıldı,
Yataklar toparlandı,
1 posta çamaşır katladım çırpa çırpa o çıkan tozu görünce kan beynime sıçrıyor resmen
Evi havalandırdım.
Mutfağımı temizledim.
Kuruyan bulaşıkları yerleştirdim.
Bebişe buhar verdim.
Oğluş okumasını yaptı,akşam tekrar yaptırılan inş.
Tüm evi detaylı süpürdüm.
Duvarda küf olmuş sildim.
Kirlileri sepete attım yıkananlar kuruyanca anca bugüne kurudular tekrardan kirli sepet dolup taştı
Bebişi emzirip uyuttum, oyuncakları oğlum topladı.
Merdiven sileceğim.
Resimler ne tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…