Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aha annemle ortak yön. Asla ve asla oturmaz her işi o yapar otur deriz oturmaz. Gelinler zaten yapmaz hiç. Bi biz yardım ederiz ama çoğunu annem yapıyor işte

Pinhanimmmm bu kadar iş yapıp da hiç bir şey yapmadım yazmayın yahuuuu günlük daha ne olsun cancazimmmm
Ay ne bilim Penyez yaa, boş gibi geçti sanki. Ama hala çamaşır asıyorum şuan
Bu akşam yasaklıyız boş çay Yarın akşam buluşak
Kız bizde çay bilem yok bu akşam böyle taklaya geldik. Kocama diyim ben çamaşır asarken bir kahve yapsın da içek

Annesine babasına bu kadar zaman bakan evinde ağırlayan bi geline az bile.
Ellerine sağlık onunda bı günde sen dinlenmiş oldun.

Kızlar kızlar gelem mi yanağızdan öpem mi

Efeendim şimdi şöyle, akşam yemeğinden önce hamur mayaladım.Dedim, Şeef bana ordan kulak memesi kıvamında hamur yoğuruver
Sonra yemek, bulaşık, mutfağı missledim, dolaplar ocak vs
Sonra haşhaşlı çörek yaptım dolaba attım yarın pişireceğim, eltimlere götürmek üzere hazırladım.
Yarın da bir iki çeşit daha yapacağım.
Orada kalabalık olucaz, çoluk çocuk atıştırırız. Misafir gidecek olan eltim de sarma saracaktı
Ev sahibi olan zaten yapacaktır da, biz de bişeyler götürelim dedik. Yemem diyen olmaz

Sonra 2 kez daha çamaşır yıkadım.
Beslenmeler, çantalar, formalar yıkadım.
Herkese odasını toplattım
Anca oturacağım son partiyi de astım, bir kahve içeyim, film vardı dünden ona devam edelim dünden kaldı iyi oldu

Ay af buyurun bugun vidalarım gevşek, gülüp durdum saçma sapan

İyi geceler
Yedi cüceler

Süper şeyler yazmışsın iyi fikir oldu benim açımdan, teşekkürler abla.

Ne tatlısın Pinhan yaa Sen eğlenceli birine benziyorsun enerjisi yüksek biri ben böyle insanlarla yan yana olmayı çok severim.

Bizim gelin sırtına yaptırdı çocuğunun. İşinin ehli birini bulursan zaten yönlendirir diye düşünüyorum
Araştırıcaz inş.canım iyi bilen abi var Onunla eşim yarın görüşücek konuştuk bahsettim biraz eşim bebeklere yapılmaz bence diyor.
Yeğenimde alerjik astım var onun için de sordurucağız.
Geçmiş olsun. Peki sizin kaç yaşındaydı yapılınca yeğenin mi?

Yapılıyor bebeklere. Yapılmaz diyenlere aldırma eşin için demiyorum bazı hacamata karşı olanlar için diyorum.

Ne olduğu belli olmayan nice mama ilaç veriliyor da hacamatın bir zararı yok. Vucuduna giren bir madde yok

Bonuscum bizim ki 14 aylık yapılabilir mi ki?
Alerjik astıma çeviriyor bu doğru benim yeğenim şuan öyle tıkanmaları arttı salgını çok ağır geçirdi.
Rabbim şafi ismiyle bizimkilerede tüm hastalara da şifa versin inş.bizde fayda görelim.

Ne tatlısın Pinhan yaa Sen eğlenceli birine benziyorsun enerjisi yüksek biri ben böyle insanlarla yan yana olmayı çok severim.
Ay teneffüscüm çok teşekkür ederim, hislerimiz karşılıklı
Severim goygoy yapmayı
Hatta ben burda herkesten alıyorum o enerjiyi, espriden anlayan, eğlenceli hoş sohbet kadınlarsınız, keşkem tanısam sizleri

Onu hatırlamıyorum ama ufaktı yani yapıldığında.
Devlette çocuk dr una gidicen sana alerji için yeşil alan açıcak gerisi onların işi

Çocuğum çok çekti Bonus Allah başka dert vermesin ama bende yıprandım eğer ki şifa olacaksa yaptırmak için en iyi yeri bulmaya çalışacağım ne kadar isterlerse de veririm.Yeter ki doğru uygulama yapılsın.
Eşim ve kardeşim yaptırdı baş bel ağrısı için ha ondan sonra sanki böyle belirgin ağrıları olmadı.

Onu hatırlamıyorum ama ufaktı yani yapıldığında.
Devlette çocuk dr una gidicen sana alerji için yeşil alan açıcak gerisi onların işi
Yeşil alan açılmıştı çok kusardı kakada mukus,yeşillenme huzursuzluk kan vardı bunlar düzelmişti hamd olsun.

Yaşında değildi ya çok küçüktü daha dur sorayım bi

Keşkemm.. Gün gelicek hologramla konuşulacak demiş Facebook'un sahibi Martin Zuckerberg gaybı yalnızca Allah bilir ama ileride böyle bir şey neden olmasın ki teknoloji hızla ilerlerken sohpet ederdik çay kahve eşliğinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…