- 2 Ağustos 2013
- 38.492
- 129.913
- 798
Aha annemle ortak yön. Asla ve asla oturmaz her işi o yapar otur deriz oturmaz. Gelinler zaten yapmaz hiç. Bi biz yardım ederiz ama çoğunu annem yapıyor işteAile yanına gidince dinlenip güzel vakit geçirenlere imreniyorum ben hiç dinlenemiyorum sakin vakit geçiremiyorum gidiyorum orada da iş yetmiyor kardeş eşleri de oluyor çoğunlukla ne hikmetse hep koşturan ben oluyorum. Anneme birileri olursa gelmem yeter artık yoruluyorum onlar yüzünden dedim.
Ay ne bilim Penyez yaa, boş gibi geçti sanki. Ama hala çamaşır asıyorum şuanPinhanimmmm bu kadar iş yapıp da hiç bir şey yapmadım yazmayın yahuuuugünlük daha ne olsun cancazimmmm
Kız bizde çay bilem yok bu akşam böyle taklaya geldik. Kocama diyim ben çamaşır asarken bir kahve yapsın da içekBu akşam yasaklıyız boş çayYarın akşam buluşak
Annesine babasına bu kadar zaman bakan evinde ağırlayan bi geline az bile.Bugün hiç bir iş yapmadım sadece kahvaltı hazırladım ama evim tertemiz çünkü görümcem tüm evi silip süpürdü cam kapı pencere ne bulduysa sildi tuvalet ile banyoyu yıkadı gitti ....aslında çok uzun yoldan geldi hasta ziyaretine ama çalışkan kadın durmuyor....hepsini saymadım yaptıklarının saysamNego Kurdale verir diye..... çayı da koymuştu sabah yatakları da topladı
Nasıl oldun bebiş?Omuzlarım çok sert kollarım ellerim ağrıyor dünden beri. Ne yaptım da başardım bilmiyorum
Süper şeyler yazmışsın iyi fikir oldu benim açımdan, teşekkürler abla.Fikir olur belki diye yazıyorum
Kitap okuma saati
Sohbet zamanı
Odayı toplama saati
Satranç
Mektup yazma (kime isterse)
Sinema
Tiyatro
Park
Akraba ziyareti
Mutfakta kek vs. Yapma saati
Avm
Hayvanat bahçesi turu
Müze turu
Misafir ağırlama
Hadis dua kuran çalışması
Aklıma gelenler bunlar
Ne tatlısın Pinhan yaaKızlar kızlar gelem mi yanağızdan öpem mi
Efeendim şimdi şöyle, akşam yemeğinden önce hamur mayaladım.Dedim, Şeef bana ordan kulak memesi kıvamında hamur yoğuruver
Sonra yemek, bulaşık, mutfağı missledim, dolaplar ocak vs
Sonra haşhaşlı çörek yaptım dolaba attım yarın pişireceğim, eltimlere götürmek üzere hazırladım.
Yarın da bir iki çeşit daha yapacağım.
Orada kalabalık olucaz, çoluk çocuk atıştırırız. Misafir gidecek olan eltim de sarma saracaktı
Ev sahibi olan zaten yapacaktır da, biz de bişeyler götürelim dedik. Yemem diyen olmaz
Sonra 2 kez daha çamaşır yıkadım.
Beslenmeler, çantalar, formalar yıkadım.
Herkese odasını toplattım
Anca oturacağım son partiyi de astım, bir kahve içeyim, film vardı dünden ona devam edelimdünden kaldı iyi oldu
Ay af buyurun bugun vidalarım gevşek, gülüp durdum saçma sapan
İyi geceler
Yedi cüceler
Araştırıcaz inş.canım iyi bilen abi var Onunla eşim yarın görüşücek konuştuk bahsettim biraz eşim bebeklere yapılmaz bence diyor.Bizim gelin sırtına yaptırdı çocuğunun. İşinin ehli birini bulursan zaten yönlendirir diye düşünüyorum
Araştırıcaz inş.canım iyi bilen abi var Onunla eşim yarın görüşücek konuştuk bahsettim biraz eşim bebeklere yapılmaz bence diyor.
Yeğenimde alerjik astım var onun için de sordurucağız.
Geçmiş olsun.Peki sizin kaç yaşındaydı yapılınca yeğenin mi?
Bonuscum bizim ki 14 aylık yapılabilir mi ki?Ah o çoraptan ne çekti yavrum ufak zamanı seninki gibi çorabın lastiğinin geldiği yerleri kendi kaşıyodu kocaman yara oluyodu.
Yazın denize çok soktular deniz suyu iyi geliyor.
Sonra apotit kısmı deri döküntüsü hafifledi geçti tıkanmaları arttı alerjik astıma çevirdi.
Daha havası temiz bi yere taşındılar.
Bu alerjik çocuklar çok zor hele böyle ciddi boyutta olunca hayati tehlikesi var anneler çok yıpranıyor insanlar bilmiyor eskiden bu kadar çok yoktu tabi bilinç yok haliyle sadece kaşıncak kızarcak sanılıyor basit görülüyor
Hacamat yapılıyor alerji için çocuklara çok fayda gören var
Ne tatlısın Pinhan yaaSen eğlenceli birine benziyorsun enerjisi yüksek biri ben böyle insanlarla yan yana olmayı çok severim.
Onu hatırlamıyorum ama ufaktı yani yapıldığında.Bonuscum bizim ki 14 aylık yapılabilir mi ki?
Alerjik astıma çeviriyor bu doğru benim yeğenim şuan öyle tıkanmaları arttı salgını çok ağır geçirdi.
Rabbim şafi ismiyle bizimkilerede tüm hastalara da şifa versin inş.bizde fayda görelim.
Çocuğum çok çekti Bonus Allah başka dert vermesin ama bende yıprandım eğer ki şifa olacaksa yaptırmak için en iyi yeri bulmaya çalışacağım ne kadar isterlerse de veririm.Yeter ki doğru uygulama yapılsın.Yapılıyor bebeklere. Yapılmaz diyenlere aldırma eşin için demiyorum bazı hacamata karşı olanlar için diyorum.
Ne olduğu belli olmayan nice mama ilaç veriliyor da hacamatın bir zararı yok. Vucuduna giren bir madde yok
Yeşil alan açılmıştı çok kusardı kakada mukus,yeşillenme huzursuzluk kan vardı bunlar düzelmişti hamd olsun.Onu hatırlamıyorum ama ufaktı yani yapıldığında.
Devlette çocuk dr una gidicen sana alerji için yeşil alan açıcak gerisi onların işi
Şu an ne tepkisi var?Yeşil alan açılmıştı çok kusardı kakada mukus,yeşillenme huzursuzluk kan vardı bunlar düzelmişti hamd olsun.
Geçmiş olsun negoş benim de hemen sol omzum tutulur her şeydeOmuzlarım çok sert kollarım ellerim ağrıyor dünden beri. Ne yaptım da başardım bilmiyorum
Yaşında değildi ya çok küçüktü daha dur sorayım biAraştırıcaz inş.canım iyi bilen abi var Onunla eşim yarın görüşücek konuştuk bahsettim biraz eşim bebeklere yapılmaz bence diyor.
Yeğenimde alerjik astım var onun için de sordurucağız.
Geçmiş olsun.Peki sizin kaç yaşındaydı yapılınca yeğenin mi?
Keşkemm..Ay teneffüscüm çok teşekkür ederim, hislerimiz karşılıklı
Severim goygoy yapmayı
Hatta ben burda herkesten alıyorum o enerjiyi, espriden anlayan, eğlenceli hoş sohbet kadınlarsınız, keşkem tanısam sizleri
Çok iyi olur sordurabilirsen.Yaşında değildi ya çok küçüktü daha dur sorayım bi
Vücutta döküntü sık hastalanma da var burun akıntısı, hırıltılı balgam vs.de sık sık oluyor.Şu an ne tepkisi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?