- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Bende kahveciyim gündüz kahvemi içerim tek de olsam yoğun değilsem3.cü çaya saklıyorum kendimi ilerleyen saatlere demeyeceğim tekrardan.
Çay eşittir benherkes kahve sever ama ben çaycıyım kahveye son 2 yıldır alıştım.
Bu akşam yasaklıyız boş çayÇayınız neyiniz yokmu peskevüt banak
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim ❤Selam canlar ......
Bulaşık Makinesi çalıştırıldı
Ocak tezgah lavabo silindi
Mutfak supuruldu
Alt dolaplar silindi
Ev havalanıyor hala ...
Şimdilik bu kadar
Ssevincli geçmiş olsun canım
selamlar19 ocak ödevi
Ayakkabılık düzenlemek.
Fırın silmek.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
Limonsuzzcay
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
Tubismavis
Ssevincli
@Oriana
Çayına karıştırmaBende kahveciyim gündüz kahvemi içerim tek de olsam yoğun değilsem
Çay bir bardak yetiyor kahvaltida da akşam da
Bizde misafirden misafire çıkar bisiler geneldegerek görmüyor bazı kişiler israf diyo kilo alion diyo
Akşam yemek yendi gerek yok diyor
hic bir fikrim yokEtiket yapayım fikirler için.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
Limonsuzzcay
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
Tubismavis
Ssevincli
@Oriana
Teklifin yasaktan önceydiBu akşam yasaklıyız boş çayYarın akşam buluşak
Durum böyleyse haklısın.Sende habire kalkmayı verAile yanına gidince dinlenip güzel vakit geçirenlere imreniyorum ben hiç dinlenemiyorum sakin vakit geçiremiyorum gidiyorum orada da iş yetmiyor kardeş eşleri de oluyor çoğunlukla ne hikmetse hep koşturan ben oluyorum. Anneme birileri olursa gelmem yeter artık yoruluyorum onlar yüzünden dedim.
Kaçırmışım ben saatiTeklifin yasaktan önceydi
Benim ablam çok bulaşıklara el atıyor ama ben mahcup oluyorum o da çok yoruluyor 3 çocuk var.Koşuşturmacası çok küçük hasta falandı benim kız durmadığından ablam önden gidiyor kızımla çok güzel ilgileniyor o olunca dinleniyorum beyin olarak.Ablam gelse de değişen bişi pek olmuyorben kostururrum yine kaderdasim
Bize başta dermoskin önerdi hiç işe yaramadı o. Bende nette önerenleri gördüm bioderma ve lacroche aklımda. Doktor özel krem hazırlıyor onu kullancam ondan sonra sürekli kullanmak için krem alcam.Sweetcim canım eğer atopikse en iyi biodermanının ürünleri tavsiye ederim
Bizim gelin sırtına yaptırdı çocuğunun. İşinin ehli birini bulursan zaten yönlendirir diye düşünüyorumYaa yeni duyuyorum iyi gelecekse yaptırmak isterim bende.
Sırtına mı yapılıyor mesela nereler yapar ki? Peygamber efendimiz tavsiye etmiş zaten vardır muhakkak bir hikmeti.
Her türlü zor benimde yeğen var ama ablam biraz girişken değil ben giriskenim içim rahat etmiyorBenim ablam çok bulaşıklara el atıyor ama ben mahcup oluyorum o da çok yoruluyor 3 çocuk var.Koşuşturmacası çok küçük hasta falandı benim kız durmadığından ablam önden gidiyor kızımla çok güzel ilgileniyor o olunca dinleniyorum beyin olarak.
Ben misafir olunca iş yapmayı sevmiyorum gelin oturalım diyorum sonra hallediyorum.Ama artık işler sarpa sarıyor çok hareketlendi evdeki küçük canavar.
Odaya kitleyip kudurun niloyalar deyinEtiket yapayım fikirler için.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
Limonsuzzcay
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
Tubismavis
Ssevincli
@Oriana
Geçmiş olsunŞehir dışına çıkmayı planlıyorduk ancak iptal oldu çünkü Bebeğim en ufak bi soğukta hemen hastalanıyor. Bronşit olmuş, Şu an hastanedeyiz, Pazartesi gününe kadar buradayız sanırım
Karışmadan durabilir mi senceÇayına karıştırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?