Düzenli Evimiz & Hayatımız

3.cü çaya saklıyorum kendimi ilerleyen saatlere demeyeceğim tekrardan.
Çay eşittir ben herkes kahve sever ama ben çaycıyım kahveye son 2 yıldır alıştım.
Bende kahveciyim gündüz kahvemi içerim tek de olsam yoğun değilsem
Çay bir bardak yetiyor kahvaltida da akşam da
Bizde misafirden misafire çıkar bisiler genelde gerek görmüyor bazı kişiler israf diyo kilo alion diyo
Akşam yemek yendi gerek yok diyor

Bulaşık makinasını boşalttım
Kahvaltıdan sonra mutfağı topladım
Salonu ve koridoru süpürdüm
Oğlumla oyuncakları topladık
Çocukların çarşaf ve yastık kılıflarını değiştirdim
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Astım, topladım, katlayıp yerleştirdim
Yemekten sonra makinayı doldurdum çalıştırdım

Selam canlar ......
Bulaşık Makinesi çalıştırıldı
Ocak tezgah lavabo silindi
Mutfak supuruldu
Alt dolaplar silindi
Ev havalanıyor hala ...
Şimdilik bu kadar
Ssevincli geçmiş olsun canım
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim ❤

Çayına karıştırma

Durum böyleyse haklısın.Sende habire kalkmayı ver eşitlik olunsun.
Bende tek çocukken biraz dinlenme olurdu ama şuan asla ablalarım benden önce girişmek ister o derece herkes birşeyler yapar ama annem yemek falan en çok o ilgilenir ne kadar ısrar etsekte genelde kabul etmez.Salata,sarma yapmak börek yapmak bazı yemeklerde yardımcı olurum.Yengemde çay falan olursa el atar kız kardeşim de çay demler bulaşıklarda da yardımcı olur genel olarak imece var gibi bizde.

Ablam gelse de değişen bişi pek olmuyor ben kostururrum yine kaderdasim
Benim ablam çok bulaşıklara el atıyor ama ben mahcup oluyorum o da çok yoruluyor 3 çocuk var.Koşuşturmacası çok küçük hasta falandı benim kız durmadığından ablam önden gidiyor kızımla çok güzel ilgileniyor o olunca dinleniyorum beyin olarak.
Ben misafir olunca iş yapmayı sevmiyorum gelin oturalım diyorum sonra hallediyorum.Ama artık işler sarpa sarıyor çok hareketlendi evdeki küçük canavar.

Sweetcim canım eğer atopikse en iyi biodermanının ürünleri tavsiye ederim
Bize başta dermoskin önerdi hiç işe yaramadı o. Bende nette önerenleri gördüm bioderma ve lacroche aklımda. Doktor özel krem hazırlıyor onu kullancam ondan sonra sürekli kullanmak için krem alcam.

Yaa yeni duyuyorum iyi gelecekse yaptırmak isterim bende.
Sırtına mı yapılıyor mesela nereler yapar ki? Peygamber efendimiz tavsiye etmiş zaten vardır muhakkak bir hikmeti.
Bizim gelin sırtına yaptırdı çocuğunun. İşinin ehli birini bulursan zaten yönlendirir diye düşünüyorum

Her türlü zor benimde yeğen var ama ablam biraz girişken değil ben giriskenim içim rahat etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…