- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Oyy tinim bitti mi toparlanma
Mutlu pazarlarr yorgunum dostlarım yorgunummmm
Ne gedirecen amarigadan bana yegenim
Mutlu pazarlarr yorgunum dostlarım yorgunummmm
Hatuna bak hem zeki hem yetenekliKızlar nette eski kupaları delip saksı yapımını görmüştüm denedim ve de sonuç başardımkırılır gibi geldi önce ama cidden oluyormuş
13 şubat tuğbişim şimdiden halledelim son zamanlar uğraşmayalım dedik.Ama hiç bitmeyecek gibiOyy tinim bitti mi toparlanmane zaman yolculk
Kendimi getirecem jesikommm başka ne istiyon yaralı ceylanımmmNe gedirecen amarigadan bana yegenim
Baş ağrısı zordur canim ya .doktora gittinmiİyi akşamlar ❤
Başım sabah geçti sandım daha sıfrada yeniden başladı. Bütün gün geçmedi hala zonkluyor midem bulanıyor ağrıdan.
Evdeydim çocuklarla bahçeye çıktık termosla çay götürdüm içtik geldik
Tubisim mavisim.su bul.makinesinden bi ayrıl be mavisimSelam canlar
Bulaşık Makinesi çalıştırıldı
Ocak tezgah lavabo silindi
Mutfak supuruldu
Salon havalandı
Çöpler attirildi
Cevizli revani yapıldı fırında
Şerbeti balkonda
....
Ayrılmaz bi bagimiz var derenim ,Tubisim mavisim.su bul.makinesinden bi ayrıl be mavisim
Jesiko ablama şöyle keskininden bir pıçakKendimi getirecem jesikommm başka ne istiyon yaralı ceylanımmm
Benim koca usta öğretici olduğu halde ilk evlendiğimizde Allah şöyle yap böyle yap karışır dururduBugün sadece mutfak işlerini hallettim
Poğaça yaptım
Bide eşimle araba sürmeye çıktık.
Arkadaşlar gerçekten kocadan hoca olmuyormuş denedim onayladım
Hoca yapabiliyorsun diyor, kocam da yapamıyorsun diyorBenim koca usta öğretici olduğu halde ilk evlendiğimizde Allah şöyle yap böyle yap karışır dururdu
AhahahahHoca yapabiliyorsun diyor, kocam da yapamıyorsun diyor
Desene geliyor gelmekte olanAhahahahdaha bide hocanın anlatışını beğenmeme de var ilerde o da çıkar ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?