- 1 Aralık 2021
- 14.936
- 54.442
- 548
- 35
Yazdıydım yaklaşık iki kilo doğdu bir karış uzunluğunda saçları vardı ve çok sık dı şu an lise de sağlığında bir sıkıntı olmadı annemin kullandığı ilaç sayısının çok olmasına rağmenHalen o kadar ilaçtan sonra bebeğe ne oldudayım ben
Geçmiş olsun, inşallah çabucak atlatır.sabah kahvaltı hazırladım dişçi randevusu vardı hastaneye gittik kızımla gelince tekrar kahvaltı hazırladım evdekiler yeni uyandığı için mutfağı kızım topladı bulaşık makinesi ni çalıştırdı yatakları ve odaları toplayıp çamaşır makinasını çalıştırdım odaları süpürdüm tv ve üniteyi sildim alışveriş yaptım akşam yemeği ni hazırladım mutfağı temizledim...... küçüğüm hastalandı yine burun akıntısı ile öksürük başladı sık sık uyanıyor çabuk atlatsa bari
Geçmiş olsun küçüğe.sabah kahvaltı hazırladım dişçi randevusu vardı hastaneye gittik kızımla gelince tekrar kahvaltı hazırladım evdekiler yeni uyandığı için mutfağı kızım topladı bulaşık makinesi ni çalıştırdı yatakları ve odaları toplayıp çamaşır makinasını çalıştırdım odaları süpürdüm tv ve üniteyi sildim alışveriş yaptım akşam yemeği ni hazırladım mutfağı temizledim...... küçüğüm hastalandı yine burun akıntısı ile öksürük başladı sık sık uyanıyor çabuk atlatsa bari
Valla şimdiki kızlar daha fena ya yeğenimden biliyorumBu kudurmak değil ya bizimkilerde kuduruyor tabi kız çocuğu sözde erkekten beter dizlerini 2 hafta da bir yırtıyorlar.
Oğlumun dizleri bu kadar yırtılmazdı öyle bir kudurma ama zarar vermezler yani veremezler.
Bi çocuğa ağlıyo napim diye bişey verirsen bittin demektir.
Geçmiş olsunsabah kahvaltı hazırladım dişçi randevusu vardı hastaneye gittik kızımla gelince tekrar kahvaltı hazırladım evdekiler yeni uyandığı için mutfağı kızım topladı bulaşık makinesi ni çalıştırdı yatakları ve odaları toplayıp çamaşır makinasını çalıştırdım odaları süpürdüm tv ve üniteyi sildim alışveriş yaptım akşam yemeği ni hazırladım mutfağı temizledim...... küçüğüm hastalandı yine burun akıntısı ile öksürük başladı sık sık uyanıyor çabuk atlatsa bari
Geçmiş olsun, inşallah çabucak atlatır.
Geçmiş olsun
Vallahi bu süre zarfında çok yer gezdik gördük etrafımızdaki yakın şehirlere gittik canımTiniminimavihanim , yediğin içtiğin senin olsun, nereleri gezdin? Oraları anlat
İlginç bir şey yediysen o da olur
AminAllah şifa versin
Ulusal yas ilan ettirmedikleri kalıyor dimiSelam guzelliklerevde herkes hasta bugun balkonu ve halisini yikadim. Simdide kurabiye pişirdim hastalara, ihlamur kaynatiyorum
Erkekler hasta olmasin lutfen
Sağol Bonus Allah razı olsun.
Isten eve gondermisler sanki kiyamet kopmus oyle bir tripUlusal yas ilan ettirmedikleri kalıyor dimi
Geçmiş olsun canımSağolun kızlar
Oğlanın o kadar ateşi yükseliyor çocuğu soymak zorunda kalıyoruz hatta hastanede pamukla ıslatıyorduk.Ulusal yas ilan ettirmedikleri kalıyor dimi
Çok iyi yapmışsın. Aklıma Yankiler, Manhattan geliyor.Vallahi bu süre zarfında çok yer gezdik gördük etrafımızdaki yakın şehirlere gittik canımGemi turu yaptık.Alışverişlere daha doyamadım işte sırf bunu bir daha bulamayabilirim diye
Son zamanlarda bebek alışverişi bile yaptım. İlerde bebem demesin anam babam Amerikadayken sırf kendine çalışmış diye
Ben zaten Çok yemek sectigim için yemek kültürlerini hiç sevmedim aman yenecek gibide değil
Teşekkürler askom
Senden ikiz bekliyorum hadi inşallah.Tekrardan günaydınlarBende şu sıralar aslında baya derinlemesine işler yapıyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor.Bugün çok oyalanmadan hemen işlerime odaklanıp sonra da tesbihatlarımı yapacağım.
Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin. Bir yönden de şöyle bir heyecan var biliyorsunuz Allahın izniyle son üç aylarım buradaİnşallah seneye bu zamanlar umut ediyorum ki evladım da kucağımda olsun.
Hepiniz dualarımda olacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?