Düzenli Evimiz & Hayatımız

Halen o kadar ilaçtan sonra bebeğe ne oldudayım ben
Yazdıydım yaklaşık iki kilo doğdu bir karış uzunluğunda saçları vardı ve çok sık dı şu an lise de sağlığında bir sıkıntı olmadı annemin kullandığı ilaç sayısının çok olmasına rağmen

Son düzenleme:
sabah kahvaltı hazırladım dişçi randevusu vardı hastaneye gittik kızımla gelince tekrar kahvaltı hazırladım evdekiler yeni uyandığı için mutfağı kızım topladı bulaşık makinesi ni çalıştırdıyatakları ve odaları toplayıp çamaşır makinasını çalıştırdım odaları süpürdüm tv ve üniteyi sildimalışveriş yaptım akşam yemeği ni hazırladım mutfağı temizledim...... küçüğüm hastalandı yine burun akıntısı ile öksürük başladı sık sık uyanıyor çabuk atlatsa bari

Geçmiş olsun, inşallah çabucak atlatır.

Geçmiş olsun küçüğe.

Teneffus Zili size de geçmiş olsun

Valla şimdiki kızlar daha fena ya yeğenimden biliyorum demii bende aynı düşüncedeyim şimdi bile numaradan ağlıyor benim kız baktım huy edinecek hemen kestim ağlayınca yapmıyorum bişey

Geçmiş olsun

Tiniminimavihanim , yediğin içtiğin senin olsun, nereleri gezdin? Oraları anlat
İlginç bir şey yediysen o da olur
Vallahi bu süre zarfında çok yer gezdik gördük etrafımızdaki yakın şehirlere gittik canım Gemi turu yaptık.Alışverişlere daha doyamadım işte sırf bunu bir daha bulamayabilirim diye
Son zamanlarda bebek alışverişi bile yaptım. İlerde bebem demesin anam babam Amerikadayken sırf kendine çalışmış diye
Ben zaten Çok yemek sectigim için yemek kültürlerini hiç sevmedim aman yenecek gibide değil

Ulusal yas ilan ettirmedikleri kalıyor dimi
Oğlanın o kadar ateşi yükseliyor çocuğu soymak zorunda kalıyoruz hatta hastanede pamukla ıslatıyorduk.
Eşimin ateşi çıkmıştı titriyordu battaniye istiyor ateş var örtünme diyorum ama anlatamıyorum ikinciyi örttürdü bana titriyor zangır zangır tam o sırada kv geldi. Senin ateşin var dedi neden örtündün diye açıklamaya çalıştım beni de gülme tuttu nazlı falan demiştim sanki.
Sonrada hemen hastaneye götürüldü beyimiz.
Ben hastalanınca evde geçiriyorum genelde.

Çok iyi yapmışsın. Aklıma Yankiler, Manhattan geliyor.
Bi de Masaçüsest yazılışı nasıldı bilmem ama ha bi de Gosip girl.

Senden ikiz bekliyorum hadi inşallah.
Bizim grupta oldu ikiz haberi aldık arkadaşlardan tedavi de kullanılan ilaçlar etkiledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…