Sana noldu canım benim Allah ferahlık versin elin nasıl?Ben de gece hiç uyuyamadım ,dualarımı ettim ama ,bu gün baş ağrısı çok zorladı .İlaç içtim hemen ezanla şimdi biraz açıldım gibi bugünün duaları çekeceğim birazdan.
SağlıklıymışHalen o kadar ilaçtan sonra bebeğe ne oldudayım ben
Bırah çocuğu artıkHalen o kadar ilaçtan sonra bebeğe ne oldudayım ben
Benimde baş ağrısı yeni başladıBen sahurda arveles almıştım bugün daha az ağrıdı gafam.
Yemekten sonra biraz ağrıdı çayı dayıyorum Allah ne verdiyse
Ben en iyisi parola başlayayımEfser Sapanla arveles atmak istiyorum sana
Tek açıklaması: ana yüreğiHepimiz öyle anladık da kendi neden kendi bebeğini anladı bilemiyorum
Rabbim hakkında en hayırlısını versin.Tekrardan günaydınlarBende şu sıralar aslında baya derinlemesine işler yapıyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor.Bugün çok oyalanmadan hemen işlerime odaklanıp sonra da tesbihatlarımı yapacağım.
Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin. Bir yönden de şöyle bir heyecan var biliyorsunuz Allahın izniyle son üç aylarım buradaİnşallah seneye bu zamanlar umut ediyorum ki evladım da kucağımda olsun.
Hepiniz dualarımda olacaksınız
Biz geldiğimizde çok kalabalıktıKış sezonu daha sakin ve daha huzurlu
Kimseçikler yoktu cematte görevli ile 3 kadındındık erkeler 20-25 kişilerdi
Hayır niye sesliyor ki döğüşün en güzel yerindeEşim uyandırdı iki ağız tadıyla kavga ettirmedin dedim
Bu kudurmak değil ya bizimkilerde kuduruyor tabi kız çocuğu sözde erkekten beter dizlerini 2 hafta da bir yırtıyorlar.Sizin niloyalar kuduruyor mu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?