Aminnn aminnTekrardan günaydınlarBende şu sıralar aslında baya derinlemesine işler yapıyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor.Bugün çok oyalanmadan hemen işlerime odaklanıp sonra da tesbihatlarımı yapacağım.
Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin. Bir yönden de şöyle bir heyecan var biliyorsunuz Allahın izniyle son üç aylarım buradaİnşallah seneye bu zamanlar umut ediyorum ki evladım da kucağımda olsun.
Hepiniz dualarımda olacaksınız
İyi tatiller canım.İyi akşamlar herkese
Amin ben de mübarekliyprum herkesin Recep ayını
Rabbim sağlıkla hayırla ramazana kavuştursun bizleri
Ablamdayız tatilde , o yüzden pek sık gelemeyebilirim .
Aaa ben de ev kalabalık gün boyu yemekle bulaşıkla uğraştım yardım edenim olmadı deyince benim küçüğü sordun sandımBen annesinin hamileliği nasıl ilerdi diye sordum bebek dünyaya geldimi diye sordum
Ben annesinin hamileliği nasıl ilerdi diye sordum bebek dünyaya geldimi diye sordum
Hepimiz öyle anladık da kendi neden kendi bebeğini anladı bilemiyorum
Bende o kafayla nasıl sormuşum onu anlamadım
Soru normaldi ki hani ilaç kullanıyordu hamileymiş eee sonuç ne oldu demişsin işte
hatlar karışmış
Gebertirim ulan bu nee
Neden geçmiyor bulantım anlamıyorım ya stresliydim bikaç gündür ondan mı oldu bilmiyorum
Annem hamile kalmıştı 40 küsür yaşında o zmn fark etmeyip epilepsi ilacı kullandı baş ağrısı da var mı ihtimal
Eee bebek ne oldu
Bebeğimi asla ihmal etmem ev yıkılsa öncelik çocuklarım şükür gün içinde iki sefer uyuyor bende işlerimi yapıyorum
Her şey senin mesajınla başlamıştı oysaAllah sen bilirsinokuyorum ama anlamıyorum
Çıldırıyorum burda yaAaa ben de ev kalabalık gün boyu yemekle bulaşıkla uğraştım yardım edenim olmadı deyince benim küçüğü sordun sandım
Paene de demiş ama nanecim ısrarla yooook benim bebemi sordu demişMetinde söz konusu olan bebiş, müstakbel kardeş değil miydi?
Uzun paragrafta soruyu okuyup metnin başını unutan öğrenci gibi kaldım bir an
Paene de demiş ama nanecim ısrarla yooook benim bebemi sordu demiş
Hep senin bulantın başın yüzünden
Bonus gebe diyorlarrrrNihal gibi soruyorum bonusla ne ilgisi var
Sağol canımİyi tatiller canım.
Ben de gece hiç uyuyamadım ,dualarımı ettim ama ,bu gün baş ağrısı çok zorladı .İlaç içtim hemen ezanla şimdi biraz açıldım gibi bugünün duaları çekeceğim birazdan.Akşam bi içimi darladı zaten
Sabah yazdığıma akşam cevap gelince ne yazdığımı unutmuşum uykusuzluktan sanırımÇıldırıyorum burda ya
Halen o kadar ilaçtan sonra bebeğe ne oldudayım benHer şey senin mesajınla başlamıştı oysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?