- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Merhaba,Merhaba arkadaşlar, ev ve zaman yönetimi üzerine bir kitap yazmak istiyorum.Size konu başlıklarını yazayım. fikrinizi paylasirsaniz çok sevinirim.
Zaman yönetimi
Ev düzenleme yöntemleri
Mutfakta sağlık
Saglikli evler nasıl olmalı
Evde işbirliği gibi konular var.Bu başlıklar altında, ev hanımı ve ya çalışan bayan olsun evi çekip çevirirken en çok zorlandığınız konular neler?Ev ya da çocuklarla ilgili keşke bilseydim dediginiz,yok mu bu işin bi çözümü dediginiz konular neler?
Merhaba arkadaşlar, ev ve zaman yönetimi üzerine bir kitap yazmak istiyorum.Size konu başlıklarını yazayım. fikrinizi paylasirsaniz çok sevinirim.
Zaman yönetimi
Ev düzenleme yöntemleri
Mutfakta sağlık
Evde işbirliği gibi konular var.Bu başlıklar altında, ev hanımı ve ya çalışan bayan olsun evi çekip çevirirken en çok zorlandığınız konular neler?Ev ya da çocuklarla ilgili keşke bilseydim dediginiz,yok mu bu işin bi çözümü dediginiz konular neler?
Evet iyi fikir, tabiki paylaşırım sizinle neden paylasmayayim.C ceyra siz siteye üye olalı 11 yıldan fazla olmuş. Bugüne kadar siteye tek bir mesaj yazmamışsınız. Kitap yazmaya karar verince aklınıza kk gelmiş. Sorduğunuz sorulara yanıt vermek için maaş alan insanlar var.Ücretsiz danışmanlık mı versin üyeler size ?
Kitap yazacak birikiminiz ve fikirleriniz varsa yazın, yayınlayın; sonra da siteye özel ücretsiz pdf olarak burada bizlere de okuma imkanı sunun. Bu fikir nasıl ?
Nego Allah kabul etsin. Yüreğine sağlık.Caaanım kadınlar Yasin,Mülk, Nebe ve başka sureler okudum hem vefat etmiş cümle Müslüman kardeşlerimize hediye ettim hem de sizlere dua ettim. Bebek isteyene sağlıklı bebek, evladı olanın evladına sağlıklı uzun ömür,hasta olana şifa ,derdi sıkıntısı olana deva, iş arayana iş,borcu olana ödeme kolaylığı, ülkemize bolca afetsiz bereketli yağışlar diledim. Dualarımızda birbirimizi unutmayalım burada acı tatlı her şeyimizi paylaşıyoruz. Günahları bağışlanan affedilenlerden olmak umuduyla
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
Nego Allah kabul etsin. Yüreğine sağlık.
Yanımda fiziksel olarak kimse yokken hep siz vardınız. Üzüldüğümde, mutlu olduğumda gelip paylaştım, hepiniz yanımda oldunuz. Yardımlarınızı esirgemediniz. Hepiniz dualarımdasınız. Allah hepinizden razı olsun. Dualarınızı kabul etsin inşallah.
Allah razı olsun, çok teşekkür ederim.mimesis
Rabbim sizi görünmez kaza ve belalardan korusun, tez zamanda şifa versin.
Kandiliniz mübarek olsun.
Teşekkür ederim, yazıyorum şu anda kitabı ilk bölüm bitti.Zaman ve irade yönetimini anlatıyorum ilk bölümde. Benim aklımda bellirli bir taslak var zaten ama yinede çoğunluğun fikrini almak iyi olur diye düşünüp buraya yazma gafletinde bulunduğum için pişmanım şu an.Herhalde birileri dalga geçtiğimi ve ya emek sömürüsü yapmaya çalışan bir kurnaz olduğumu düşündüler. Neyse kitap bitince paylaşırım sizinle inşallah.Merhaba,
Kitabınız için şimdiden kolay gelsin.
Keşke kendinizi kitap yazacak kadar yetkin hissettiğiniz bu alandaki tecrübelerinizi bizlerle paylaşsanız da, bizler faydalansaydık.
amiin negocum gunaydınnHayırlı sabahlar hayırlı cumalar güzel kadınlar. Maddi manevi sıkıntılarımızı gidersin Rabbim.Eki Görüntüle 3198037
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
ay ne guzel odevmıss kızlar buldukları her fırsatta kumanda tarzı seyler agızlarına goturdugu ıcın sık sık sılıyordum bugunde ödevı yapmıs olurum27 ocak ödevi
Kolay bir ödev olsun bugün, kumandaları elektronik cihazları silmek.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
Aldım. Onun dışında rutin işler ve çamaşırım var27 ocak ödevi
Kolay bir ödev olsun bugün, kumandaları elektronik cihazları silmek.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
Yönetimden izin aldınız mı bunun içim?Merhaba arkadaşlar, ev ve zaman yönetimi üzerine bir kitap yazmak istiyorum.Size konu başlıklarını yazayım. fikrinizi paylasirsaniz çok sevinirim.
Zaman yönetimi
Ev düzenleme yöntemleri
Mutfakta sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?