Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evett misafirler şimdi gitti
Onlar gelmeden
Bulaşık Makinesi çalıştırıldi
Mutfak supuruldu salon havalandı
Klozet lavabo yıkandı paspas ve havlu yenilendi
Çay pasta tabakları elde yikandj yerleştirildi
Şimdi makine boşaltıldı
Kahve fincanı çaydanlık vs atıldı kısa sürede yıkanıyor
Mutfak bezi çamaşır suyuna bastırıldı
Lavabo tezgah silindi

Merhaba,
Kitabınız için şimdiden kolay gelsin.
Keşke kendinizi kitap yazacak kadar yetkin hissettiğiniz bu alandaki tecrübelerinizi bizlerle paylaşsanız da, bizler faydalansaydık.

C ceyra siz siteye üye olalı 11 yıldan fazla olmuş. Bugüne kadar siteye tek bir mesaj yazmamışsınız. Kitap yazmaya karar verince aklınıza kk gelmiş. Sorduğunuz sorulara yanıt vermek için maaş alan insanlar var.Ücretsiz danışmanlık mı versin üyeler size ?

Kitap yazacak birikiminiz ve fikirleriniz varsa yazın, yayınlayın; sonra da siteye özel ücretsiz pdf olarak burada bizlere de okuma imkanı sunun. Bu fikir nasıl ?

Evet iyi fikir, tabiki paylaşırım sizinle neden paylasmayayim.

Nego Allah kabul etsin. Yüreğine sağlık.

Yanımda fiziksel olarak kimse yokken hep siz vardınız. Üzüldüğümde, mutlu olduğumda gelip paylaştım, hepiniz yanımda oldunuz. Yardımlarınızı esirgemediniz. Hepiniz dualarımdasınız. Allah hepinizden razı olsun. Dualarınızı kabul etsin inşallah.

mimesis
Rabbim sizi görünmez kaza ve belalardan korusun, tez zamanda şifa versin.
Kandiliniz mübarek olsun.

Bugün;

Yatağı topladım,
Kendime ve kızıma kahvaltı hazırladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkayıp, bulaşık makinasını çalıştırdım,
Dün yıkanan çamaşırları toplayıp, katladım,
Üç makina çamaşır yıkandı,
Mutfak bezleri yıkandı,
Kızımı parka götürdüm,
Bebek arabasını temizledim, arabanın ayak battaniyesini yıkadım,
Bulaşık makinasının ve buzdolabının yüzünü sildim,
Kiler dolabının kapaklarını sildim,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım elde yıkanacakları yıkadım,
Yarının yemeğini akşamdan yaptım (pırasa yemeği, çorba, makarna, yarın sadece tavuk sote yapacağım yanına),
Mutfağı ve oturma odasını süpürdüm,
Kızımın yemek döktüğü halıları sildim,
Kuruyan çamaşırları topladım,
Dün koltuk kırlentlerinin kılıfları yıkanmıştı, kılıfları geçirdim.

Uyumadan önce çöpleri ayarlayıp kapının önüne çıkaracağım. Bir de tuvalete çamaşır suyu dökeceğim.

Merhaba,
Kitabınız için şimdiden kolay gelsin.
Keşke kendinizi kitap yazacak kadar yetkin hissettiğiniz bu alandaki tecrübelerinizi bizlerle paylaşsanız da, bizler faydalansaydık.
Teşekkür ederim, yazıyorum şu anda kitabı ilk bölüm bitti.Zaman ve irade yönetimini anlatıyorum ilk bölümde. Benim aklımda bellirli bir taslak var zaten ama yinede çoğunluğun fikrini almak iyi olur diye düşünüp buraya yazma gafletinde bulunduğum için pişmanım şu an.Herhalde birileri dalga geçtiğimi ve ya emek sömürüsü yapmaya çalışan bir kurnaz olduğumu düşündüler. Neyse kitap bitince paylaşırım sizinle inşallah.

Yönetimden izin aldınız mı bunun içim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…