- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Yorumların için çok sağol canımmŞükür sabah 7den beri iyi yağdı buraya efserimama bazı ilçeleri su bastı
Tebrikler tubisim
Kesinliklee
+1
Kızlar sıkmayın bence. Hem iz kalıyor hem de daha çözümsüz hale geliyor sankiben hiç sıkmam kendi kendine kurumasını beklerim kuruyunca düşüyor zaten
Sinirin kime karşı anladığım kadarıyla eşinin ailesine ve eşine? Karşı tarafla samimiyken ne kadar sinir krizi geçirdim kendimi kaybettim bi ben bi Allah bilir.. Yani dışarı çıkmıyorum hiç kimse yoksa kendi kendime krize giriyorum vuruyorum kırıyorum evet kötü bir şey ama insan kaldıramıyor bazı şeyleri ne yazikki.
Yani sabır bi yere kadar. Ne zaman mesafe koydum o zaman evliligimizdeki huzursuzluk bitti....
Esin mesafe koyamadiysa önce onunla cöz dengeyi kuracak olan o.. sesimizi duyarlar demişsin tvden müzik falan açsanızpsikopat gibi hissettim kendimi o tartışma illa yapilacak
Ya da arabada falan konuşun.. konuşmadan olmaz teneffüs daha çok kafanda kurarsın kendini yipratirsin..
Yani bence ise onların ne düşündüğünü takmayarak başla.. çünkü sen Eşinle dünyanın en mutlu çifti bile olsan laf bulacak olan bulur..
Demissinya kırıcı konuşuyorum sonra üzülüyorum sen böyle bi insan değilsin diyorum diye. Bunu ben de kendime diye diye tepeme çıkardım milleti. Deme kendine öyle. Yapmasın onlar da düşünüyor mu teneffüs kırılır diye? Mesafe koymak kesin ve net çözüm bence. Hayat zaten çok zor gerçekten kimse kimseyi çekmek zorunda değil.
Oyy kuzum Allah şifa versin sabrımızı artırsın inş.Teneffus Zili malesef önceden belli etmiyordum ama ailemle ilgili mesele başladı psikolojim altüst oldu bı de bunlarla birleşince tuz biber oldu
Benm vücut ağrılarım falan çoğu hatta böbrek de olduğu gibi fibramiyoloji
Yani sinirsel hastaljk gerisini sen düşün
Sinir vücuduma vuruyor
Bı ara da dede vefat etmeden önce çok kötü hastaydım vücudum kiriliyor
İğneler ilaçlar kar etmedi kaç defa acile gittim
Sonra boyun bsskin geldi
Fitikda var düzleşme de
Doktor sıvı verdi sırtımdan ..
Bı de dedi ki sinirsel bu ağrı yani fibramiyoloji vücudun sinire tepki veriyor dedi
Ben belli etmemeye calisiyorum evdeki ihtiyarlara
Ama eşime ederim o da sesisiz kalır çocuk gibi trip atar bazen ama gönlümü alır bende çok uzatmam eğer çok büyük bişi değilse
Bu son bobrek agrimda sinirsel fizik doktorunun dediği gibi
Hiç biis çıkmadı ama içime atip aglamaidgim şeyler vücuduma vuruyor
İşin garibi artık aglayamiyorum
Göz yaşı kurudu gibi bişi ...
Ozellkle o 3)4 gün acillik olduğumda anladım sinirsel ağrılar yaşadığımı
Hiç bişi cikmiuordu ama ben bitik haldeydim düşün
Eee bu böbrek de de aynı
Sinir kas ağrısı yaşadım resmen
Hacamat denesen TubişBoyun ağrısı bitmişti ama bel ağrısı başlamıştı hareket edemiyordm
Önce üroloji sonra fizik tedaviye gidince
Orda çıktı fibramiyoloji
Kızlar ben size bir şey sormak istiyorum çook sinirlendiğinizde ne yapıyorsunuz rahatlamak için?
Ben eskisi gibi değilim sinirlerim yıpranmış durumda kırıcı sözler kullanıyorum sonra pişman oluyorum sen böyle biri değilsin diyorum kendime.
Ben cidden sinirlerimi çok iyi kontrol edebilen biriydim.Çevremde çok düşüncesiz insanlar olunca artık sinirimi dışa vuruyorum yoksa anlaşılmıyor gibi
Dışarı mı çıkıyorsunuz, bi tur atıp gelir misiniz?Hunharca temizlik mı yaparsınız yoksa sinirlendiğiniz şeyi direkt söyler misiniz?
Ben çok evde duruncada geriliyorum sanki kendi çocuklarım yetmez gibi bazen çokça çocuklar oluyor tatil olduğu için buradalar çoğunlukla ama beni artık sıkan bı durum bu çünkü ben başkasının çocuğuna kızamam.Eşimi de hatalı buluyorum hiçbir evimizin sınırlarını çizmemiş biri herkes evimize falan dahil sanki.
Bilmem kuzum elbet bı gün ona da sıra gelirHacamat denesen Tubiş
Sen kızına araştırdın mı teneffüs. Ben benimkine yaptırcam sanırım. Çarşamba doktora gitcez alerji testi falan istiycem sonrasında hacamatHacamat denesen Tubiş
Sweet en azindan 2 yaşı beklesen. Neden hacamat diyorsun küçücük bebege ? Sorun ne ? Bende aşınin yukledigi agir metalleri atmasi icin yaptiracagim ama korkar travma olur diye bekliyorum suan.Sen kızına araştırdın mı teneffüs. Ben benimkine yaptırcam sanırım. Çarşamba doktora gitcez alerji testi falan istiycem sonrasında hacamat
Bu alerji ve egzema için jes. Hiç acısı olmuyor ki. Kuzenim 5 aylıkken yaptırdı oğlunun alerjisi vardı yüzünde egzemalar falan tek seferde kesildi hiç bir şeyi kalmadı. Ağlamamış bile yaparkenSweet en azindan 2 yaşı beklesen. Neden hacamat diyorsun küçücük bebege ? Sorun ne ? Bende aşınin yukledigi agir metalleri atmasi icin yaptiracagim ama korkar travma olur diye bekliyorum suan.
Valla mi. O zaman küçük olmasi aklinin kesmedigi zamanda yapmak daha mantikli. İnşallah sifa olur sen yaptir bakalim bende dogru duzgun birini bulursam yaptiracagim İnşallahBu alerji ve egzema için jes. Hiç acısı olmuyor ki. Kuzenim 5 aylıkken yaptırdı oğlunun alerjisi vardı yüzünde egzemalar falan tek seferde kesildi hiç bir şeyi kalmadı. Ağlamamış bile yaparken
Amin canim amin inşallahŞiddet görmene çok üzüldüm canım
Bizim de oluyordu arada dayak annem bana karşı olumlu yaklaşmazdı.Bu yüzden bende öfkeliydim.
Çocukken de içe kapanıktım evliliğimizin ilk yıllarında da içe kapanıktım öfkelenirsem içimde kendimle kavga ederdim.
Aileler olayından sonra ben hırçınlaştım insanlar bozuk para gibi harcadılar evliliğimize saygıları yok.Bende bu raddeye getiren insanları affedemiyorum hemen.Bu olaylar sinir sistemimi alt üst etti.
Eşime bazen çok ağır konuşuyorum eşimde tam tersi susar bende üzülüyorum sonradan düşününce ne gerek var oluyor.
Bakara suresi açtım dinliyorum huzur bereket dolsun yuvalarımız inş.
Evet evet ıh demiyor 3 bebesine de yaptırıyor 2 si büyük 1 i de 2.5 yaşında geçenlerde yine yaptırdı. Bende koydum kafaya bakalım bi doktora gidelim çarşamba alerji testi vs ne yaparsaValla mi. O zaman küçük olmasi aklinin kesmedigi zamanda yapmak daha mantikli. İnşallah sifa olur sen yaptir bakalim bende dogru duzgun birini bulursam yaptiracagim İnşallah
Sağol canım ama bu duygu pişmanlık beni esir aldı cidden.Dün tüm gün hasta gibi yattım battaniyemle.Hatta hap mı kullanmam gerekiyor diye kendimi sorguladımAmin canim amin inşallahsıkma canını hic bir duygu kalıcı değil. Sen ona esir olma onu yönlendir ki rahat et. Ayrica hic sinirlenmeme diye birsey de yok. Bir zahmet karsimizdaki insanlar da sinir etmesin bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?