Düzenli Evimiz & Hayatımız

Teneffus Zili Canim şimdi okuyamadım çok yorgunum ama okucam
Saat 4 e doğru eve geldim pazar yerlestirdim
Yemeğe giristim hala pişiyor yemekler .ama bitti gibi bişi
Bulaşık Makinesi boşaltıldı
Yıkanan çamaşırlar asıldı
Çöpler attirildi
Lavaabo devamlı silindi
Daha sonra okucam yine yoğun bı gün

Yemek Faslı bitti şükür yeni oturdum ancak
Bulaşık Makinesi çalıştırıldı
Mutfak supuruldu
Salon havalandı
Tezgah Ocak lavabo silindi
Mutfak bezini yine çamaşır suyuna koydum
Beyazlı olduğu için çabuk leke kapıyor Ocak vs sildikcr lekee kaldı
Pazar. Pazartesi yoğun olcam o yüzden yemekler garanti gibi oldu

Teneffus Zili malesef önceden belli etmiyordum ama ailemle ilgili mesele başladı psikolojim altüst oldu bı de bunlarla birleşince tuz biber oldu
Benm vücut ağrılarım falan çoğu hatta böbrek de olduğu gibi fibramiyoloji
Yani sinirsel hastaljk gerisini sen düşün
Sinir vücuduma vuruyor
Bı ara da dede vefat etmeden önce çok kötü hastaydım vücudum kiriliyor
İğneler ilaçlar kar etmedi kaç defa acile gittim
Sonra boyun bsskin geldi
Fitikda var düzleşme de
Doktor sıvı verdi sırtımdan ..
Bı de dedi ki sinirsel bu ağrı yani fibramiyoloji vücudun sinire tepki veriyor dedi
Ben belli etmemeye calisiyorum evdeki ihtiyarlara
Ama eşime ederim o da sesisiz kalır çocuk gibi trip atar bazen ama gönlümü alır bende çok uzatmam eğer çok büyük bişi değilse

Bu son bobrek agrimda sinirsel fizik doktorunun dediği gibi
Hiç biis çıkmadı ama içime atip aglamaidgim şeyler vücuduma vuruyor
İşin garibi artık aglayamiyorum
Göz yaşı kurudu gibi bişi ...
Ozellkle o 3)4 gün acillik olduğumda anladım sinirsel ağrılar yaşadığımı
Hiç bişi cikmiuordu ama ben bitik haldeydim düşün
Eee bu böbrek de de aynı
Sinir kas ağrısı yaşadım resmen

Yorumların için çok sağol canımm
Yazdıklarınla birebirim ama yapım böyle kırmak istemiyorum kimseyi zaten kırılan hep ben oldum o bi gerçek
Eşim ayar vermeyi bilmiyor bu da bi gerçek kimin nerede duracağını bilmiyor.
Eşimi alıp tenhada konuşmaya bile çektim arabada düşün ama eşim konuşmaya çok kapalı biri neden böyle anlamıyorum halbuki bazen konuşsak meseleler kapanacak.
Hayır farkındayım bazen annesiyle de konuşmuyor konuşması gereken yerlerde var.
Gerçi konuştuğu noktalarda var anlaşılmadığını düşünüyor artık kendini tamamen kapatmış durumda.
Ben civcivik yine de çizgimden ödün vermemeyi tercih ederim.
Ben içten kendimle kavga ederdim ama şimdi öfke nöbetleri geçiriyorum sanki bugün elimi bir işe sürmedim mesela modum en dipte.
Kimse benim kırılacağımı hiç düşünmedi bugüne kadar bu da söylediğin bi gerçek ama
Allah razı olsun arkadaşım iyi ki varsınız

Oyy kuzum Allah şifa versin sabrımızı artırsın inş. Benim de vücut ağrılarım var ben de şüphelenmiştim.
Benim eşimde bazen büyüttüğümü düşünüyo mesela evle ilgili şeyleri de yapılacak birşeyler vardır 40 defa söylemek zorunda kalıyorum.
Karşı taraftan düşüncesiz hareketler oluyor ona göre ben takmaya gerek yok gibi
Erteleyen ve umursamaz biri en beni çok deli eden huyları.
Hatta bi aralar çok ciddi stres yaşadığım dönemler de boyun tutulmaları yaşadım ama kitlenir şekilde feci ağrılardı.

Öncelikle bu kitabı tavsiye ederim bu kitap çocuklarınla eşinin uzlaşma onların sevgi dilini öğrenirsin ayrıca kendi sevgi dilinide öğrenirsin ona göre kendini yatıştırma yöntemini bulursun canım.
Mesala benim sevgi dilim mekan değiştirme kendimi kötü hissetiğimde gecen hafta yaptığım gibi 1 saat kadar yolculuk yapınca kafamı azda olsa dağıtıbiliyorum

Kaçacak noktam olmaz ise çünkü sorumluklarımız var o an buna müsat değilse bir yere çıkmak mükün değilse sinirim eşimeyse sinirliyken konuşmam sadece tepkimi alır ona incildiğimi gösteririm başka odaya giderim yanımada gelse bu pek nadirdir konuşmayacağımı söylerim çünkü ben biraz dümdük ileryen sinirim var küfür argo olmaz ama inciteceğimi bilirim önce konuyu kafamda toplaryana kadar konuşmam biz pek küs kalan ciftler değiliz cünkü hem aile sağlığı için hem çocukların piskolojik sağlığı için en az bir gün içinde kafamı toparladığım zaman oturur güzel bir sunum yaparım sonra ne mi olur? sen tez konusuda çıkarsan buna aynı tas aynı hamam

O an çocuklara sinirliysem bazen basit nedenlerden dolayı eşimede olur çok söylenirim ceneme vurur o kadar söylenirimki bakarım yanımda kimse kalmamış herkes dağılmış ben kendi kendime söyleniyorum

Yakın cevremden birine sinirliysem o insanların durumlarını gözden geciririm konuşursam beni anlayacak tipler değilse konu sen dedin ben dedime varacaksa değmez derim ama onlar konuşmak isterse kendi açıklamamı yaparım yanlış anlaşılmışsam özürde dilerim ama duygularımı çok dürüstce söylerim eğik bükmem çok politik olamam

Bazı kişiler Ev işlerine vurur (benim ablam biride eltim) bazıları çalışıyorsa kendi işine vurur bunlar şanslı kesim o an kafayı dağıtabilmek sevdiğin işle şeyle uğraşmak çok güzel bence seni depresyondan korur .Öyle dönemler geçirdimki sinirilerim çöktüğü çok yoğun depresyon dönemlerimde kanepenin bir köşesinde akşama kadar kıpırdamadan oturduğumu bilirim yanı bende tam tersidir kolum elim kalmaz yapmak istesemde yapamam.

Son düzenleme:
Sen kızına araştırdın mı teneffüs. Ben benimkine yaptırcam sanırım. Çarşamba doktora gitcez alerji testi falan istiycem sonrasında hacamat
Sweet en azindan 2 yaşı beklesen. Neden hacamat diyorsun küçücük bebege ? Sorun ne ? Bende aşınin yukledigi agir metalleri atmasi icin yaptiracagim ama korkar travma olur diye bekliyorum suan.

Sweet en azindan 2 yaşı beklesen. Neden hacamat diyorsun küçücük bebege ? Sorun ne ? Bende aşınin yukledigi agir metalleri atmasi icin yaptiracagim ama korkar travma olur diye bekliyorum suan.
Bu alerji ve egzema için jes. Hiç acısı olmuyor ki. Kuzenim 5 aylıkken yaptırdı oğlunun alerjisi vardı yüzünde egzemalar falan tek seferde kesildi hiç bir şeyi kalmadı. Ağlamamış bile yaparken

Bu alerji ve egzema için jes. Hiç acısı olmuyor ki. Kuzenim 5 aylıkken yaptırdı oğlunun alerjisi vardı yüzünde egzemalar falan tek seferde kesildi hiç bir şeyi kalmadı. Ağlamamış bile yaparken
Valla mi. O zaman küçük olmasi aklinin kesmedigi zamanda yapmak daha mantikli. İnşallah sifa olur sen yaptir bakalim bende dogru duzgun birini bulursam yaptiracagim İnşallah

Amin canim amin inşallah sıkma canını hic bir duygu kalıcı değil. Sen ona esir olma onu yönlendir ki rahat et. Ayrica hic sinirlenmeme diye birsey de yok. Bir zahmet karsimizdaki insanlar da sinir etmesin bizi

Valla mi. O zaman küçük olmasi aklinin kesmedigi zamanda yapmak daha mantikli. İnşallah sifa olur sen yaptir bakalim bende dogru duzgun birini bulursam yaptiracagim İnşallah
Evet evet ıh demiyor 3 bebesine de yaptırıyor 2 si büyük 1 i de 2.5 yaşında geçenlerde yine yaptırdı. Bende koydum kafaya bakalım bi doktora gidelim çarşamba alerji testi vs ne yaparsa

Slm kizlar
Eşime dün haber geldi iş başlamış.eve gidecektik annem illa gitme dedi.daha dogrudüzgün seni gòrmedim hep kardeşinle gezdin dediesimde eve gelmemi istiyordu.
Dedim aranızda anlaşın
Artık annem galip geldi.bugunde çocukluk arkadaşıma gittik.kızım arkadaşın kızıyla cok anlaştılar aynı yastalar zaten.
Şimdilik böyle.ev işlerine biraz ara vermek iyi oluyor

Merhaba, iyi geceler. Bugün;
Yatağı topladım,
Kızıma ve kendime kahvaltı hazırladım, kahvaltı sonrası mutfağı toplayıp elde yıkanacakları yıkadım, bulaşık makinasını çalıştırdım,
Dünkü yemeklerin yanına tavuk sote yaptım,
Kuruyan çamaşırları toplayıp katladım,
Ütü yaptım,
Fırtına ve yağmur vardı geceden beri. Kapı önündeki ağır saksılar devrilmiş. Topraklarını temizledim, saksıları düzelttim,
İki makina çamaşır yıkandı,
Akşamüstü kızımı dışarı çıkardım, dönüşte markete uğradım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Akşam yemeği sonrası mutfağı toplayıp elde yıkanacakları yıkadım,
Ocağı sildim,
Mutfağı, oturma odasını ve koridoru süpürdüm,
Çöpleri ayarlayıp kapının önüne çıkarttım.

Amin canim amin inşallah sıkma canını hic bir duygu kalıcı değil. Sen ona esir olma onu yönlendir ki rahat et. Ayrica hic sinirlenmeme diye birsey de yok. Bir zahmet karsimizdaki insanlar da sinir etmesin bizi
Sağol canım ama bu duygu pişmanlık beni esir aldı cidden.Dün tüm gün hasta gibi yattım battaniyemle.Hatta hap mı kullanmam gerekiyor diye kendimi sorguladım
Sanki şu dünyada bi ben öfkeme yenilmişim gibi hissediyorum.
Bugün yeni bi gün inş.daha iyi geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…