Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ohhh keyfe bak yahu akşama ne kaldı canim az daha yatsaydiniz bir bardak da benim için içermisin bu saat oldu kahve bile içemedim
aksam yenegini yeni koydum ocaga msjini yeni gordim cay fasli bitti kahveye yapayim icelim beraber

Efser imizz Malatyadan İstanbul beyoğlu'na yaprak almaya gitmiş Bonus u davet etti gel yaprak alalım diye beklerken de kafeden çay fotosu attı daha neden mi ariyon tiniminimmm
Pamuğummm güzel özetlemişin teşekkür ederimmm

Merhaba kızlar...
Rutin işleri yaptım.
Kahvaltıya patates kızartması yaptım çocuklarla kahvaltı yaptık.
Yataklar toparlandı.
Ev süpürüldü, havalandırıldı.
Ocak silindi, bulaşıklar yıkandı.
Oğlanın kustukları nevresim, battaniye yıkandı asıldı.
WC,lavabo yıkandı.
Bebişi giydirip bıraktım hazırlanıp direksiyon dersine gittim.
Kurufasulye haşlamıştım onu pişirdim salata yaptım yendi kaldırdım bulaşıklar duruyor.
Tek çeşit yapmak istedim ama kolay oluyor yalnız pek bulaşıkta çıkmadı.
Yanına makarna,pilav sıkıldık biraz.
Evde kimyasalları azaltmak istiyorum kızlar var mı önerileriniz? alerjik olan bebişim için inş. böylesi daha iyi olacaktır.
Arap sabunu aldırdım eşime indirimdeydi migrosta beyaz sirke de yarın bime geliyor bi süre bunlarla evde temizlik yapacağım inş.
Vede yeşil sabun.

Yarında pek iş yapamam ama Çarşamba yaparım Perşembe de
Bı temizlk. Şart oldu çok şükür kar atmaya başladı
Ramazandan sonra tüp bebek insaallah doktor kilo vermen lazım dedi
Eşimin değerlerini begrndi doğal da olur ama ,80 altı olman lazım dedi takviyeler verdi
Bakalm vermeye başladım zaten geriside gelir inşallah
Eşimde bende kullanicax bunları umarım olur vardır bunda da bı hayır devlette ,2 hakkım kaldi inşallah tek seferde ya doğal ya da tedavile ile olur
2.75 insülin direnci deim ilaçta verdi diaformin onu kullanmaya başladım
Perşembe yine gidicem kan verdim bugün amh vs ona bakcaz aklıma takılan soruları da sorucam harika bı doktor gerçekten

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-30-15-59-03-88_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_2023-01-30-15-57-25-16_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…