Sen ben uyanirken de yatmaya gidiyon minnosum gel biran once de beraber uykusuz kalalimBen burdayım jesikommmm geldiimmm
Aksam aksam ne kuymagi laŞu an kuymaklı bir sofraya gidiyorum isterdim gelmeni
Tubisim böyle ol sen heee sesini solugunu cekme ustumden valla keserim o totonuOlur mu öyle şey bebeğim
Bugün çok yoğun bi gündü çok dikkat edemedim jesim
Birazdan da eltime Gecicez
Yoruldum biraz ya
Sen herzaman benlesin
En çok beni tabii ki bu da soru mu
Jesikommmm aynı sabahlara beraber uyanacaz artık az kaldı son yatış bunlarSen ben uyanirken de yatmaya gidiyon minnosum gel biran once de beraber uykusuz kalalim
Sorgulamayacaksın ne varsa otur yeAksam aksam ne kuymagi la
Sen anlamadin mevzuyu ben ayni sabaha uyanmak degil seninle uykusuz kalmak istiyorumJesikommmm aynı sabahlara beraber uyanacaz artık az kaldı son yatış bunlar
Noluyo ulanNegooooooooo hani hep diyon ya herkese var bir sözün bana niye yok diye.
Negooooooooo ah Negooooooooo seni öyle çok seviyorum ki keşke anlatabilecek yazabilecek kadar olsa.
Sana bebem olduğunda yazdığım günü senin bana yazdiklarini hafizami yitirsem unutmamÇok seviyorum seni çoooook. Allah ayağına taş gözüne yaş degdirmesin negooooooooommmm.
Ne sert yaptin domdom negoya ilani aşk ettim onu mu gisgandin gafasini balkon demirine sürttürdügümSorgulamayacaksın ne varsa otur ye
Amaa ben duygulandımNegooooooooo hani hep diyon ya herkese var bir sözün bana niye yok diye.
Negooooooooo ah Negooooooooo seni öyle çok seviyorum ki keşke anlatabilecek yazabilecek kadar olsa.
Sana bebem olduğunda yazdığım günü senin bana yazdiklarini hafizami yitirsem unutmamÇok seviyorum seni çoooook. Allah ayağına taş gözüne yaş degdirmesin negooooooooommmm.
Ahhahahahahahah şimdi olduu tamam öyle de yaparız jesikommmmSen anlamadin mevzuyu ben ayni sabaha uyanmak degil seninle uykusuz kalmak istiyorum
Anaaa o neydi gızzzzNegooooooooo hani hep diyon ya herkese var bir sözün bana niye yok diye.
Ne oldu gardaş bir nego kolay yetişmiyor yaaa öyle işteNoluyo ulan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?