Aşkla yetişiyor negoooooooooNe oldu gardaş bir nego kolay yetişmiyor yaaa öyle işte
Yeminler olsun gormedim efom canim malatya kayisim küsme banaSana ne şarkılar armağan ettim görmedin
Ulan yine hakli oldugumu sanarken mahcup konuma düştümYeminler olsun gormedim efom canim malatya kayisim küsme bana
Bicak uzatin kendi totomu kesecegimUlan yine hakli oldugumu sanarken mahcup konuma düştüm
Bekleee getiriyorummBicak uzatin kendi totomu kesecegim
Siteye girmeyince mesajı şimdi gördüm teneffüs. Ayaklanamadı daha eşim. Haftaya plastik cerrah ile bir görüşmemiz daha var. İnşallah güzel sonuçlar alacağız. Sonra da fizik tedavi süreci olacakmış. 6-7 ayı bulur dedi doktor her şey için. Sorduğun için çok teşekkür ederim. Araba konusuna gelirsek; henüz eve dönmedik. Kayınvalidemlerdeyiz hala. En son bizim arabanın kullanılmamaktan aküsü de bitmişti evden çıkarken.Sağol canım şimdi daha iyiyim biraz o moddan çıkabildim hamd olsun.
Senin eşin nasıl oldu bacağının son durumu nedir? Araba sürme işi nasıl gidiyor yoksa daha başlamadın mı?:)
Merhaba, iyi akşamlar. İki gündür girip yazamadım. Geçmişin çoğunu okudum. :)
Hasta olan herkese geçmiş olsun diliyorum. Allah şifa versin.
Siteye girmeyince mesajı şimdi gördüm teneffüs. Ayaklanamadı daha eşim. Haftaya plastik cerrah ile bir görüşmemiz daha var. İnşallah güzel sonuçlar alacağız. Sonra da fizik tedavi süreci olacakmış. 6-7 ayı bulur dedi doktor her şey için. Sorduğun için çok teşekkür ederim. Araba konusuna gelirsek; henüz eve dönmedik. Kayınvalidemlerdeyiz hala. En son bizim arabanın kullanılmamaktan aküsü de bitmişti evden çıkarken.Şu an kullanabildiğim tek araba bebek arabası. :))
Buda hep hazirda bekliyor heee
Şu satırlar harcanmasin arada unutulur diye ara ara alintilayip haturlatma yapacagim arkadaslar tşk iyi gecelerSen gunaydin demeyince aymayan günlerim var benim negoooooooooooo
Çok ama çok teşekkür ederim. Yüreğinize sağlık. Allah razı olsun.Rabbim kolay etsin her işini, Allah'ın izniyle iyi olacak eşin, geçecek bu günler, her zaman dualarımdasın
Güzel haberleriniz ile gelin inş.Rabbim hayırlı şifalar versin.Sağlıkla sıhhatle evinize dönün inş.Merhaba, iyi akşamlar. İki gündür girip yazamadım. Geçmişin çoğunu okudum. :)
Siteye girmeyince mesajı şimdi gördüm teneffüs. Ayaklanamadı daha eşim. Haftaya plastik cerrah ile bir görüşmemiz daha var. İnşallah güzel sonuçlar alacağız. Sonra da fizik tedavi süreci olacakmış. 6-7 ayı bulur dedi doktor her şey için. Sorduğun için çok teşekkür ederim. Araba konusuna gelirsek; henüz eve dönmedik. Kayınvalidemlerdeyiz hala. En son bizim arabanın kullanılmamaktan aküsü de bitmişti evden çıkarken.Şu an kullanabildiğim tek araba bebek arabası. :))
Aklıma geldikçe dua ediyorum, Allah kalıcı şifalar versin eşine.Merhaba, iyi akşamlar. İki gündür girip yazamadım. Geçmişin çoğunu okudum. :)
Klima yeni sayılır ama bakımını da yaptırdık canım.Battaniye yerine pazen kumaştan nevresim kullanabilirsin, pazen hem sıcak tutar hem doğaldır
Bu arada klima kullanıyorsunuz madem düzenli servis bakımına çok dikkat et, o sektörden geliyorum alerjik bünyeler için klima çok dikkatli kullanılması gereken bir ürün, sadece toz filtresi bakımı yeterli değil, iç dış temizliği ilaçlı olarak periyodik yapılmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?