Hacamatı yıllar önce denedim yakın bir dostum tavsiye etmişti ama işe yaramadı alerji konusunda, iki kez yaptırmıştım sonra bir daha denemedimKlima yeni sayılır ama bakımını da yaptırdık canım.
Pazeni araştırayım ben sağol
Peki sen hacamatı hiç düşündün mü? Çok fayda gören var belki duymuşsundur vücutta toksin birikmesiyle oluyormuş alerji.
Hacamat bu konuda bı tedavi yöntemi istersen araştır.
Biz bebiş için araştırma yaparken eşim kendi için yaptırmış bileBel,bacak ağrıları için bölgelerinin geç iyileşecegini düşündüm ama yok iz dahi yok 2 güne geçiyor.Bebiş için korkum vardı bu yüzden ama onların daha basitmiş hatta işlem bende araştırma içerisindeyim.
Bende araştırma yapmıştım hacamatı alerji için, maalesef pek faydası yokmuşHacamatı yıllar önce denedim yakın bir dostum tavsiye etmişti ama işe yaramadı alerji konusunda, iki kez yaptırmıştım sonra bir daha denemedim
Bende araştırma yapmıştım hacamatı alerji için, maalesef pek faydası yokmuş
Aynen vardir bir hayır diyorum bende alıştım artık 17 senedirAlerji bela maalesef çözümsüz, vardır bir hayır diyorum alıştım sanırım kendisine :)))
Aynen vardir bir hayır diyorum bende alıştım artık 17 senedir
çok severim, akşam size mi gelsemSelamlar
Banyolara yogunlasmistim. İş güç bitti. Yemekte karışık kuru dolma var. Kahve keyfindeyim. Sonra öğle uykusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?