Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hacamatı yıllar önce denedim yakın bir dostum tavsiye etmişti ama işe yaramadı alerji konusunda, iki kez yaptırmıştım sonra bir daha denemedim

Günaydın herkese

Sabaha hızlı başladık yine, sağlıkla uyandıran Rabbime şükürler olsun

- Yatakları topladım
-Salonu topladım
-Kumu temizleyip çöpleri çıkardım
-Akşamdan hazırladığım pırasayı pişirdim, nasipse işten dönünce yanına kıymalı makarna ve salata yapacağım
-Kahvaltıları hazırlayıp, mutfağı topladım
-Büyük banyonun klozet ve lavabosunu temizledim

Hava çok soğuk, dün gece kar yağdı, sokağa konserve ve mama desteğine devam ediyorum. Bir haftadır serseri köpeğimiz Pamuk kayıptı, dün akşam ben işten çıktıktan sonra gelmiş, alttaki ofis içeri almış, ayağı yarılmış kan revan , kimbilir ne geldi başına, pansumanını yapmışlar, çok özlemişim sevdim bu sabah pandamı

Bu soğukta Rabbim insan,hayvan kimseyi aç açıkta bırakmasın. Arkadaşlarla destek olduğumuz ailelere bir bakacağım bugün, erzak ya da yakacak ne yapabilirsek Allah Kerim. Sizlerde unutmayın sokakları olur mu, eski kazaklardan, polar eşyalardan çok basitçe minder yapabilirsiniz, çöp konteynırlarının yanına yemek bırakabilirsiniz mama alın diyemiyorum uçuşuyor fiyatlar ama çorbalık tavuk var marketlerde haşlayıp kemiklerini ayırıp (hayvanlara tavuk kemiği vermiyoruz) içine makarna ya da bayat ekmek koyarak sevdikleri bir yemek yapabilirsiniz, özellikle gece tok olmaları önemli sıcaklık eksinin altına düşünce donma tehlikeleri var, tok olmak bu süreyi sabaha ulaştırıyor. Çok sevdiğim karın kışın keyfini bu yüzden çıkaramıyorum sokaklar yokluk dolu Rabbime emanet her can. Hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah, hastalara şifa diliyorum, işleriniz kolay olsun

Hacamatı yıllar önce denedim yakın bir dostum tavsiye etmişti ama işe yaramadı alerji konusunda, iki kez yaptırmıştım sonra bir daha denemedim
Bende araştırma yapmıştım hacamatı alerji için, maalesef pek faydası yokmuş

Aynen vardir bir hayır diyorum bende alıştım artık 17 senedir

Benim 5 sene oldu, 40 yaşımda başladım ilaca, ondan önce haberim bile yoktu, doktor alerji doğuştandır sadece seni rahatsız edecek düzeyde olmadığından farketmemişsindir dedi. Bağışıklık yaşlanmaya başladığı zaman artıyormuş. Ben yine de değişen hava şartları ve doğal olmayan gıdalara bağlıyorum. Tarım ilaçları, kimyasallar mahvetti bünyemizi. Çocuklarda durum daha vahim her bebek alerjili doğuyor artık (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…