Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ay nereden buldun Tiniminim bu benim büyük oğlan Doğdu uyutmadı, 3 yıl emzirdim uyutmadı, şimdi ergenus, yatsın keyif yapalım diye bekliyoruz yine uyutmuyor
Ablacımm artık her baykuş gördüğümde aklıma geleceksiniz

Anaaaaam
2 saat ben ağlasam cökerim heralde.
O iki satte napiyodunuz mesela.hayal edemedimde
Omzunda gezdiriyordum salonda evde klima ile ısınıyor ya başka odalara geçemiyordum.
Emziriyorum yada sallıyordum ayağımda ama hiç durmaksızın ağlardı.
Kolik müziğinde azıcık rahatlama olurdu.Bazen o da etki etmezdi.

Benim gibi anaç bir kadın bile, 2 yavru ile kaldı ise, böyle bir yavru sebebi iledir
Gerçi annelik yavru sahibi olmak ile olmuyor, doğurmadıklarına karşı da aynı sevgi ve merhameti hissedebiliyorsun.

Bizim evin en uykucusu kocacım, benden gen alanlarda uyku yok
Kocamın da hakkını yemeyeyim, bıraksam sürekli uyur, ama işi varsa 24 saat de ayakta kalsa asla uyumaz.
Bizim evinde en uykucusu eşim benim genlerde de uyku yok.
İşten gelirdi 7:30 gibi yatar yatsıyı kılar yine uyurdu ben de bozuk atardım.Ne kadar uykucusu diye.Adamı kendime benzettim şimdi geç yatıyor.Bıraksak uyur ama
Oğlan bana benziyor ama çocukken uyku problemim yoktu bence şimdi var.

Benim gibi anaç bir kadın bile, 2 yavru ile kaldı ise, böyle bir yavru sebebi iledir
Gerçi annelik yavru sahibi olmak ile olmuyor, doğurmadıklarına karşı da aynı sevgi ve merhameti hissedebiliyorsun.
Aynen öyle ben de sabırlıyım uykusuzluğa gelebiliyorum ama sürekli ağlayan bi bebek ömür törpüsü bunlar..
Rabbim isteyen herkese versin inş.

Ankarada mıydın pinhancığım
Evet şekerkızım Ankaradayım

Hemen "Ankara'ya öyle yakışırdı ki kar" adlı şiir aklıma geldi
Beyaz örtü her yere yakışıyor. Allah hayırlı yağışlar versin pek güzel oldu ortalık, sitenin her yeri çam. Çok hoş oldu.

Yarın bizde gelcez kızı doktora götürecez hazırlıklı olalım bari burda kar yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…