Ay nereden buldun Tiniminim
Fiziğimizle kendimizi ispatlamaya çalışmıyoruz en azından
Ankarada mıydın pinhancığım
Ablacımm artık her baykuş gördüğümde aklıma geleceksinizAy nereden buldun Tiniminimbu benim büyük oğlan Doğdu uyutmadı, 3 yıl emzirdim uyutmadı, şimdi ergenus, yatsın keyif yapalım diye bekliyoruz yine uyutmuyor
Benim de küçük seviyor uykuyuHeralde uykuyu seven bu çağın son çocukları bana denk gelmis
Şansımı seveyim
Omzunda gezdiriyordum salonda evde klima ile ısınıyor ya başka odalara geçemiyordum.Anaaaaam
2 saat ben ağlasam cökerim heralde.
O iki satte napiyodunuz mesela.hayal edemedimde
Ablacımm artık her baykuş gördüğümde aklıma geleceksiniz
50 yazdığında sana karşı duruşum
Bizim evin en uykucusu kocacım, benden gen alanlarda uyku yokBenim de küçük seviyor uykuyu
Benim gibi anaç bir kadın bile, 2 yavru ile kaldı ise, böyle bir yavru sebebi iledirOmzunda gezdiriyordum salonda evde klima ile ısınıyor ya başka odalara geçemiyordum.
Emziriyorum yada sallıyordum ayağımda ama hiç durmaksızın ağlardı.
Kolik müziğinde azıcık rahatlama olurdu.Bazen o da etki etmezdi.
Bizim evinde en uykucusu eşim benim genlerde de uyku yok.Bizim evin en uykucusu kocacım, benden gen alanlarda uyku yok
Kocamın da hakkını yemeyeyim, bıraksam sürekli uyur, ama işi varsa 24 saat de ayakta kalsa asla uyumaz.
Aynen öyle ben de sabırlıyım uykusuzluğa gelebiliyorum ama sürekli ağlayan bi bebek ömür törpüsü bunlar..Benim gibi anaç bir kadın bile, 2 yavru ile kaldı ise, böyle bir yavru sebebi iledir
Gerçi annelik yavru sahibi olmak ile olmuyor, doğurmadıklarına karşı da aynı sevgi ve merhameti hissedebiliyorsun.
Yazıların hep nokta atışı canımGerçi annelik yavru sahibi olmak ile olmuyor, doğurmadıklarına karşı da aynı sevgi ve merhameti hissedebiliyorsun.
Evet şekerkızım AnkaradayımAnkarada mıydın pinhancığım
Yarın bizde gelcez kızı doktora götürecez hazırlıklı olalım bari burda kar yokEvet şekerkızım Ankaradayım
Hemen "Ankara'ya öyle yakışırdı ki kar" adlı şiir aklıma geldi
Beyaz örtü her yere yakışıyor. Allah hayırlı yağışlar versin pek güzel oldu ortalık, sitenin her yeri çam. Çok hoş oldu.
Teşekkür ederim canımYazıların hep nokta atışı canımbayılıyorum seni okumaya
Hoşgelin, iyi haberler alın sweetcim.Yarın bizde gelcez kızı doktora götürecez hazırlıklı olalım bari burda kar yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?