Amannn anca uzaktan konuşur onlar boşver de nasıl 1 bardak ta tıkanıyorsun yaaaKız 2 bardak içsem şişerim ben boşa mı az yiyorum diyorumşimdi bunu okuyan ajanlar buna da sevinir yiyip yiyip kilo almıyorum ben hı hı diye öyle oturmuşum ki içine
1. Bardak tadımlık değil midir ya1 de şişiyomuş negoya bak tövbe est ya
Amannn anca uzaktan konuşur onlar boşver de nasıl 1 bardak ta tıkanıyorsun yaaa
1. Bardak tadımlık değil midir ya
Öğlen 1 lahmacun yedim şu an açım ama canım yemek istemiyor irmik helvası yapıcam şimdiDaha fazlasını bu saatten sonra verir miyim size zaten
Yav ayran şişirir siz içip üstüne nasıl yiyorsunuzAmannn anca uzaktan konuşur onlar boşver de nasıl 1 bardak ta tıkanıyorsun yaaa
1. Bardak tadımlık değil midir ya
Tam ss aldım buraya atmaya geliyordumArkadaşlar benden e bebek bildirimi alan var mi ?
Estağfurullah. Mama içmiyor muydu peki kızınız? Bizimki bi içiyor bi içmiyor. Mama da değiştirdik. 8 aylık şu an 8.dişi geliyor. Çevremdekiler hızlı ve erken diş çıkardığı için böyledir diyorlar. 3 gün iyiyse mam içmede 4 5 gün kötü. Doktora söylerim gidince mamayıKüt diye konuya girdim ama benim kızımda 8 aylıkken o kilodaydı. Değerlerinde sorun yoktu alerji testi istemedi hiç doktorlar. Ama sonra devlet hastanesinde Bi doktor Allah razı olsun ondan raporlu mama yazdı o mamayla büyüdü resmen hasta olması da azaldı. Mama istemeyi deneyin. Formül mama gibi sıvıydı.
Yarın akşam dönüyorumEfser Ne zaman geliyosun ütü birikti 2 haftalık
Tamam ben uygunumYarın akşam dönüyorum
Yavrularım nasıl baskı altındalar kim bilirÖğlen 1 lahmacun yedim şu an açım ama canım yemek istemiyor irmik helvası yapıcam şimdiondan da az yer tıkanırım. Mercimek çorbası içicem, çocuklar zaten hep aç
Tabii canım kim baskı altında acabaaaYavrularım nasıl baskı altındalar kim bilir
Beraber yiyom içiyom ben neden üstüne içeyimYav ayran şişirir siz içip üstüne nasıl yiyorsunuz
İştah yoktu 5 gün bir şey yemediğini bilirim hasta diye hastane hastane gezdik :) diş konusunda bir şey diyemem Bi fikrim yok. Sorun mamayı ve istiyorum diyin benim şimdi ki aklım olsaydı yalvarırdımEstağfurullah. Mama içmiyor muydu peki kızınız? Bizimki bi içiyor bi içmiyor. Mama da değiştirdik. 8 aylık şu an 8.dişi geliyor. Çevremdekiler hızlı ve erken diş çıkardığı için böyledir diyorlar. 3 gün iyiyse mam içmede 4 5 gün kötü. Doktora söylerim gidince mamayı
Sıcak sıcak yer misinEki Görüntüle 3202160
Şişirirrrrr şişirirrrrrBeraber yiyom içiyom ben neden üstüne içeyim
O sana çokSıcak sıcak yer misinEki Görüntüle 3202160
Bu ve 1 kase mercimek çorbası doydumOhhh afiyet şifa olsun negom yarısı bana yeteree yarisi da sana yeter bölüşelim o vakit
O kadar da değilO sana çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?