Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu ve 1 kase mercimek çorbası doydum bu arada ben tatlıyı aç karnına yerim yemeğin üstüne yiyemem
yok artıkkkk bu kadar olamazzz bende ne tatlısı olursa olsun asla tok karnına yiyemem tadını alamıyorum açken yiyorummm

İştah yoktu 5 gün bir şey yemediğini bilirim hasta diye hastane hastane gezdik :) diş konusunda bir şey diyemem Bi fikrim yok. Sorun mamayı ve istiyorum diyin benim şimdi ki aklım olsaydı yalvarırdım
Benimki de 10 gün ağzına mama sürmedi üst dişi çıkarırken. Bizde gittik kaç kere doktora hepsi diyor normal. Görünüşü de normal hareketleri falan. Ben 10 gün bişey yemesem nolurum bilmiyorum ay valla diycem doktora belli mi olur bize de iyi gelir belki

Halıları sildiğim sudan viledaya da yaptım, evi de beyaz sabunlu su ile sildim. Her yer mis gibi temizlik kokuyor. Nasıl iyi geldi anlatamam. Çok seviyorum bu kokuyu.
Evimin şeklini değiştirdim. Her yer ışıl ışıl oldu sanki. Ama çok yoruldum. Şimdi fark ediyorum.
Dört parçalı bir sehpa vardı, onu bozup köşeye asimetrik dizdim ve çiçek rafı yaptım, o köşe o kadar hoşuma gitti ki.
Şimdi karşısında keyifle kahvemi içiyorum.

Tatil zamanlarinda gec yatıyor lar.ama 10 gibi yatsalarda 8de falan kalkmazlar.daha geç.
Okul zamanı kızım akşam 10gibi yatıyor sabah 6bucukta kalkinca okuldan gelip direk uyuyor ☺

Tatil zamanlarinda gec yatıyor lar.ama 10 gibi yatsalarda 8de falan kalkmazlar.daha geç.
Okul zamanı kızım akşam 10gibi yatıyor sabah 6bucukta kalkinca okuldan gelip direk uyuyor ☺
Oo o zaman uykucu şirin bunlar
Maşallah seviyorlar uykuyu demekki.
Kim sevmez ki.....

Maşallah diyeyim.
Biz sanırım "Baykuş " ailesiyiz.

Çok uykucu değilim ama bi yerden sonra kopma noktasına geliyorum.Sinirler harap oluyor o da günlerce uyumaz isem.

Demek benimkileri büyütsen huniyle gezermişsin 45 dakika ne ki küçük kolikti her akşam aynı saatte 2 saat ağlardı tam iki saat
Off Nego benim bebişin gazı alerjisiyle artardı hiçbir şey fayda vermedi.
Tam gece 11 de kalkıp sabaha kadar ağlardı yada saat 3 e kadar.Bu kız bu yönden beni bitirmişti.
Üç aylık olunca azaldı 3 buçuktada azaldı.
Ben o süreçte 8 kilo verdim ruh gibi geziyordum. 54 kilo olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…