- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
yok artıkkkk bu kadar olamazzzBu ve 1 kase mercimek çorbası doydumbu arada ben tatlıyı aç karnına yerim yemeğin üstüne yiyemem
Taa maaam en çok siz siniz taa maamyok artıkkkk bu kadar olamazzzbende ne tatlısı olursa olsun asla tok karnına yiyemem tadını alamıyorum açken yiyorummm
Allah Allah yesek de alsak neyse işte daha ne yiyorsunuz da alıyorsunuz biz garipler napalımTaa maaam en çok siz siniz taa maam
Benimki de 10 gün ağzına mama sürmedi üst dişi çıkarırken. Bizde gittik kaç kere doktora hepsi diyor normal. Görünüşü de normal hareketleri falan. Ben 10 gün bişey yemesem nolurum bilmiyorumİştah yoktu 5 gün bir şey yemediğini bilirim hasta diye hastane hastane gezdik :) diş konusunda bir şey diyemem Bi fikrim yok. Sorun mamayı ve istiyorum diyin benim şimdi ki aklım olsaydı yalvarırdım
ÖrseleniyorumAllah Allah yesek de alsak neyse işte daha ne yiyorsunuz da alıyorsunuz biz garipler napalım
Fiziğimizle kendimizi ispatlamaya çalışmıyoruz en azındanÖrseleniyorum
Tatil zamanlarinda gec yatıyor lar.ama 10 gibi yatsalarda 8de falan kalkmazlar.daha geç.Peki akşam kaçta yatıyorlar Deren?
Benimkiler erken kalkar ama erken de yatar. Ennn geç 10 da uyumuş olurlar.
9-9buçuk yatma vakitleri işte oyalansalar bile 10 da uyumuş olurlar.
Ve bu bizim daha çok işimize geliyor.
Hani karı koca, çocuksuz da vakit geçirmek, çocuksuz birşeyler izlemek...Hem de onlar için iyidir, erken yatıp erken kalkmak diye
Sabah uykusundan feragat ediyorum ama değiyor yani
AnaaaaamDemek benimkileri büyütsen huniyle gezermişsin45 dakika ne ki küçük kolikti her akşam aynı saatte 2 saat ağlardı tam iki saat
Oo o zaman uykucu şirin bunlarTatil zamanlarinda gec yatıyor lar.ama 10 gibi yatsalarda 8de falan kalkmazlar.daha geç.
Okul zamanı kızım akşam 10gibi yatıyor sabah 6bucukta kalkinca okuldan gelip direk uyuyor ☺
Aynen valla.aman uyusunlar.buyüyünce çalışırlar falan bu günleri bulamazlarOo o zaman uykucu şirin bunlar
Maşallah seviyorlar uykuyu demekki.
Kim sevmez ki.....
Maşallah diyeyim.Tatil zamanlarinda gec yatıyor lar.ama 10 gibi yatsalarda 8de falan kalkmazlar.daha geç.
Okul zamanı kızım akşam 10gibi yatıyor sabah 6bucukta kalkinca okuldan gelip direk uyuyor ☺
Heralde uykuyu seven bu çağın son çocukları bana denk gelmisMaşallah diyeyim.
Biz sanırım "Baykuş" ailesiyiz.
Çok uykucu değilim ama bi yerden sonra kopma noktasına geliyorum.Sinirler harap oluyor o da günlerce uyumaz isem.Ay cok zor ya.
Kizkaradesimin kizi küçükken 45 dk ağladı demişti cok şaşırmıştım.2yıl uyuyamamakta cok zor.ablamda öyle oldu.
Allah yardımcınız olsun valla bunları duyunca ucuz kurtulmusum diyorum.o kadar uykuya düşkunumki oglum yeni doğduğunda gece emmeye kalktığında ağliyordum uykum var diye
Bi sarilasam geldi şimdi sıpalarima
Bizde bizdeMaşallah diyeyim.
Maşallah diyeyim.
Off Nego benim bebişin gazı alerjisiyle artardı hiçbir şey fayda vermedi.Demek benimkileri büyütsen huniyle gezermişsin45 dakika ne ki küçük kolikti her akşam aynı saatte 2 saat ağlardı tam iki saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?