Düzenli Evimiz & Hayatımız

Rabbim büyük cnm içinizi ferah tutun dua edin bizde dua ediyoruz
Benim şokum geçti ama aklım afet bölgesinde kar soğuğu var bi de oralarda.Adana da iyi kötü idare edersin dışarı da ama doğu farklı.
Oğlum ilk defa deprem yaşadı çok korkmuştu çok üşüyorum diyordu.

İnsanın sevinci üzüntüsü kuş misali işte ,artık kar yağıyor şükür kuraklık olmayacak diye sevinirken şimdi depremde insanlar soğukta ne yapacak diyoruz. Yakını ölenler enkaz altındakiler evsiz kalanlar...

O kadar haklısın ki ,

Her yer kar kaç tane il hiç bir şey yazılan kadar kolay değil gerçekten.
Aynı anda 11 il hem de hiç kolay değil Allah güç kuvvet versin zorlarını kolay etsin kurtarma ekiplerinin. Şimdi bütün illerden afad ekipleri gitti insanlar şokla arabalarında trafikte, trafiği tıkamamaları lazım ki yardım kolay ulaşsın.

Ya arabası olmayanlar

Allahım korusun yardımcınız olsun
Çok korkutuyor insanı
Allah hepimizi korusun canım.Yapacak bir şey önemli olan deprem gelmeden önlemler alınmasıydı.O da hiç bir zaman yapılmıyor zaten.
Hatay da durum çok vahim diyorlar şu, elektrik internet herşey kesikmiş.
Durumun daha vahimi de borsa da çimento fiyatları tavan yapmış.
Ev alıp satıyormuş insanlar yuhh dedim insanlık nerede. Gelinen noktaya bak.
Çok kötüydü çok korktuk. Daha şiödi girdik eve . Herşey yerle bir olmuş . Çocuklar perişan. Elektrik su yok . Telefonlar çrkmiyo
Büyük geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun.
Hatay çok kötüydü.

Kızlar dakika başı sürekli sallanıyoruz dua edin
Bunlar artçılar ablam yeryüzü enerjiyi boşalmıştır.
Kahramanmaraşta enerji birikimi varmış 2019 da söylenmiş hatta bende hatırlıyorum yayınlardan.
Hasarlı binalardan uzak durulması gerekiyor Allah yardımcısı olsun hepinizin.
Allah'ım muhafaza etsin.

Kızlar günaydın
Geçmiş olsun herkese.
Şimdi gördüm twitterda şok oldum.
Hatay yziyolar Malatya balikesir yaziyolar nerde olmus bu deprem tam olarak ya

Ay fotograflari gördüm çok kötü oldum Rabbim korusun
Kahramanmaraşta olmuş çevreyi etkiledi. Ta mısır sallanmış ve hala devam ediyormuş tüm türkiye de

Ta bizim bura sallanmış kuzenim hissetmiş. Samsundan falan hissedilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…