- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Benim şokum geçti ama aklım afet bölgesinde kar soğuğu var bi de oralarda.Adana da iyi kötü idare edersin dışarı da ama doğu farklı.Rabbim büyük cnm içinizi ferah tutun dua edin bizde dua ediyoruz
Allah razı olsun Tubisim.Aman aman tatil olsun zaten
Çok sevindim kuzum
Canım deprem sonrası yazmış iyiler sanırım
O kadar haklısın ki ,İnsanın sevinci üzüntüsü kuş misali işte ,artık kar yağıyor şükür kuraklık olmayacak diye sevinirken şimdi depremde insanlar soğukta ne yapacak diyoruz. Yakını ölenler enkaz altındakiler evsiz kalanlar...
Aynı anda 11 il hem de hiç kolay değil Allah güç kuvvet versin zorlarını kolay etsin kurtarma ekiplerinin. Şimdi bütün illerden afad ekipleri gitti insanlar şokla arabalarında trafikte, trafiği tıkamamaları lazım ki yardım kolay ulaşsın.Her yer kar kaç tane il hiç bir şey yazılan kadar kolay değil gerçekten.
Ya arabası olmayanlarAynı anda 11 il hem de hiç kolay değil Allah güç kuvvet versin zorlarını kolay etsin kurtarma ekiplerinin. Şimdi bütün illerden afad ekipleri gitti insanlar şokla arabalarında trafikte, trafiği tıkamamaları lazım ki yardım kolay ulaşsın.
Toplanma yerleri var canım spor salonları falan oralara giderler şimdilikYa arabası olmayanlar
Allah razı olsun Tubisim.Bizim müstakil ya çabuk çıktım.
Ama uykuda depreme yakalanmak çok farklı son iki böyle oldu ben hemen uyanıyorum eşime sesleniyorum.
Çok kötüydü çok korktuk. Daha şiödi girdik eve . Herşey yerle bir olmuş . Çocuklar perişan. Elektrik su yok . Telefonlar çrkmiyo
Geçmiş olsunÇok kötüydü çok korktuk. Daha şiödi girdik eve . Herşey yerle bir olmuş . Çocuklar perişan. Elektrik su yok . Telefonlar çrkmiyo
Canınız sağ ya dut çok şükür yaralarınızda sarılır zamanlaÇok kötüydü çok korktuk. Daha şiödi girdik eve . Herşey yerle bir olmuş . Çocuklar perişan. Elektrik su yok . Telefonlar çrkmiyo
Allah hepimizi korusun canım.Yapacak bir şey önemli olan deprem gelmeden önlemler alınmasıydı.O da hiç bir zaman yapılmıyor zaten.Allahım korusun yardımcınız olsun
Çok korkutuyor insanı
Büyük geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun.Çok kötüydü çok korktuk. Daha şiödi girdik eve . Herşey yerle bir olmuş . Çocuklar perişan. Elektrik su yok . Telefonlar çrkmiyo
Bunlar artçılar ablam yeryüzü enerjiyi boşalmıştır.Kızlar dakika başı sürekli sallanıyoruz dua edin
Kahramanmaraşta olmuş çevreyi etkiledi. Ta mısır sallanmış ve hala devam ediyormuş tüm türkiye deKızlar günaydın
Geçmiş olsun herkese.
Şimdi gördüm twitterda şok oldum.
Hatay yziyolar Malatya balikesir yaziyolar nerde olmus bu deprem tam olarak ya
Ay fotograflari gördüm çok kötü oldum Rabbim korusun
Ta bizim bura sallanmış kuzenim hissetmiş. Samsundan falan hissedilmişAynı anda 11 il hem de hiç kolay değil Allah güç kuvvet versin zorlarını kolay etsin kurtarma ekiplerinin. Şimdi bütün illerden afad ekipleri gitti insanlar şokla arabalarında trafikte, trafiği tıkamamaları lazım ki yardım kolay ulaşsın.
Dualarımız sizinle canımKızlar dakika başı sürekli sallanıyoruz dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?