- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Hiç birşeyin önemi yok gerçekten bonusBİ önemi yok ki bunun artık...
Bizde 140 diye biliyoruz bonusBİ önemi yok ki bunun artık...
Ah çok şükürTubişim iyiyiz yazmış gördüm
Hiç birşeyin önemi yok gerçekten bonus
Aynısını bende düşündüm bugün içinde tüm enkazlara ulaşılmasi lazımBalkonu açıyorum çok soğuk geliyor kapıyorum hemen buz gibi hava da napıcak insanlar enkazdan ölmese donarak mı ölücek
Her yer kar kaç tane il hiç bir şey yazılan kadar kolay değil gerçekten.Aynısını bende düşündüm bugün içinde tüm enkazlara ulaşılmasi lazım
İstiyoruz temenni edebiliyoruz uzaktan ancaHer yer kar kaç tane il hiç bir şey yazılan kadar kolay değil gerçekten.
Balkonu açıyorum çok soğuk geliyor kapıyorum hemen buz gibi hava da napıcak insanlar enkazdan ölmese donarak mı ölücek
78 artçı mı?Off rabbim yardım et
İyiyiz kuzum Allah razı olsun hepsi iyiler şükür hava bi kapandı tekrar yağış geliyor gök gürlüyor.Teneffus Zili canım iyisin dimi ailen yakınların
Rabbim büyük cnm içinizi ferah tutun dua edin bizde dua ediyoruz78 artçı mı?Biz eve girince sallantı iki defa daha oldu.
Eşim battaniye almaya gitti o arada tekrar sallantı oldu.
Yıkılan bina sayısı tahminimden çok çok fazla şimdi daha çok üzüldüm.
Nasıl olacak kardeş ülkelerden takviye gelinse keşke belki de gelinmiştir arama kurtarma için çok soğuk.
Aman aman tatil olsun zatenİyiyiz kuzum Allah razı olsun hepsi iyiler şükür hava bi kapandı tekrar yağış geliyor gök gürlüyor.
Okullar da tedbir amaçlı tatil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?