Canınız sağ ya dut çok şükür yaralarınızda sarılır zamanla
Amin canımAllah hepimizi korusun canım.Yapacak bir şey önemli olan deprem gelmeden önlemler alınmasıydı.O da hiç bir zaman yapılmıyor zaten.
Hatay da durum çok vahim diyorlar şu, elektrik internet herşey kesikmiş.
Durumun daha vahimi de borsa da çimento fiyatları tavan yapmış.
Ev alıp satıyormuş insanlar yuhh dedim insanlık nerede.Gelinen noktaya bak.
Büyük geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun.
Hatay çok kötüydü.
Teneffüs siz neredesinizkiAllah razı olsun Tubisim.Bizim müstakil ya çabuk çıktım.
Ama uykuda depreme yakalanmak çok farklı son iki böyle oldu ben hemen uyanıyorum eşime sesleniyorum.
A ablam orda hemen arayım cokgecmis olsun canımAz evvel yeniden oldu
Ankara'da hissedildi. Aklım çıktı.
Yarabbim oradakilerin yardımcısı ol.
Burda biz çaresiz kaldık, orada ne ederler....
Allaha emanet herkes.
Ablaa çok fenaymış gene.Ben burda deliye döndüm ömrümden ömür gitti resmen ulaşamayınca.Şimdi seslerini duyduk.Dua istiyoruz durmuyor tekrar oldu gözümüzün önünde binalar yıkılıyor
Korkma kuzum herkes yollarda kimse evine giremiyorAblaa çok fenaymış gene.Ben burda deliye döndüm ömrümden ömür gitti resmen ulaşamayınca.Şimdi seslerini duyduk.
Efsom okucam namazdan sonra hemen inşallah takip ediox TV'den çok korkunç rabbim yardimciniz olsunDua istiyoruz durmuyor tekrar oldu gözümüzün önünde binalar yıkılıyor
Anlatalamaz kuzum sağlam binalar bile tek tek yıkılıyor artçılar çok yüksekEfsom okucam namazdan sonra hemen inşallah takip ediox TV'den çok korkunç rabbim yardimciniz olsun
Ay ablam ödüm patladı ne yapacağımı şaşırdım kızı aldım çıktım. Buralar böyleyse Allah yardımcıları olsunAz evvel yeniden oldu
Ankara'da hissedildi. Aklım çıktı.
Yarabbim oradakilerin yardımcısı ol.
Burda biz çaresiz kaldık, orada ne ederler....
Allaha emanet herkes.
Ablam Rabbim yardımcınız olsunHakınızı helal edin dua edin lütfen
Deme öyle efserim canım benim Allahım durdursun inşallahHakınızı helal edin dua edin lütfen
Herkese cok cok gecmiş olsun Allahım bölgedekilerin yardımcısı olsunHisseden herkese çok geçmiş oldun umarım yakınlarınızda iyidir
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
Efser
@Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Verafly
Tubismavis
@Ssevincli
Oriana
Yaa haberleri izlerken bile cok kötü oluyorum allahım yardımcınız olsunDua istiyoruz durmuyor tekrar oldu gözümüzün önünde binalar yıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?