golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Allah razı olsun kuzum iyiyiz hamd olsun duaya sükunete ihtiyacımız var.
Rabbim bizi bağışlasın selamet versin.
Aklım afet bölgesinde ama bı yandan bizde can derdindeyiz çok tuhaf bı sabaha uyandık cidden. Herşey Allah tan.
Allah yardımcınız olsun kızlar aklım kalbim hep oralardaSu an arabadayiz
Sabah acile gittim cok kotuydüm.hatayda devlet hastanesi yıkıldığı için yaralıları bizim hastaneye getirdiler.sedyeler hazırlandı.doktorlar çağrıldı.gelen acı içinde kıvranıyor du.
Doktorlar grip öksürük nezle için gelen hastalara asla bakmicaz,sadece afet hastalarına bakacaz dediler
Eve geldik tam ilaçlarımi içiyordum tlfna deprem uyarısı geldi.gelmesiyle evden dışarı attık kendimizi cok kötü sallandı.
Yaaa sinirler gerildi tabiAmbulanslar hiç susmuyor.iki grup insan suan kavgaya tutuştu.
Amin canimYaaa sinirler gerildi tabirabbim yardım etsin
Sagol canim.Rabbim hepimizin yardımcısı olsunAllah yardımcınız olsun kızlar aklım kalbim hep oralarda
Iyiyiz teneffüsum sen de benim aklımdasın nasılsın evinizde hasar var mı?Çok sağolun kızlar uyuduk biraz o şoku atlatmışım biraz iyi geldi.
Çocukken şiddetli deprem anım var en son oğlan doğmadan önce bi deprem geçirmiştik.
Allah enkaz altında kalan kardeşlerimizin yardımcısı olsun.
Yine kış yine soğuk deprem kış ayında yakalıyor sanki.
Ben dei p e k u merak ettim kızlar onun olduğu bölgede Çukurova tarafında yıkılan binalar deniyor.
Oy kuzum çok sevindim iyi olmanızaIyiyiz teneffüsum sen de benim aklımdasın nasılsın evinizde hasar var mı?
Biz apartmana giremiyoruz girmeyin diyorlar herkes dışarıda. Dogalgaz kesildi.
Canım burada kötü evi çok sallanan çatlayan oldu ablamın evi çatladı eşyalar devrildi. Herkes sokaklara döküldü Elbistan da olandaTa bizim bura sallanmış kuzenim hissetmiş. Samsundan falan hissedilmiş
Ulaşır tabii merak etmeSMS atabildigim kadar atıyorum Kızılay ve afada
Umarim yerlerine ulaşır
Canımm ah Efser Allah merhamet etsin güzel ülkeme çok üzgünümDua istiyoruz durmuyor tekrar oldu gözümüzün önünde binalar yıkılıyor
EfserHakınızı helal edin dua edin lütfen
Elbistan falan yakın size demi? Çok geçmiş olsunCanım burada kötü evi çok sallanan çatlayan oldu ablamın evi çatladı eşyalar devrildi. Herkes sokaklara döküldü Elbistan da olanda
Evet canım yakın sayılırElbistan falan yakın size demi? Çok geçmiş olsun
Beni korkutan bi açıklamada yok saat sekizde deprem olabilirmiş hemde çok büyük diyorlar panik havası oluşturuyor böyle şeyler.Haberlerden ayrilamiyorum
Efser D u t Teneffus Zili nur sizde yazın arada
Tiniminimavihanim selizay dan başka haber varmı
DerencimSagol canim.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Hissetiniz mi Nego.Evet canım yakın sayılır
Böyle şeylere itibar etmemek lazım tenefüsüm.Beni korkutan bi açıklamada yok saat sekizde deprem olabilirmiş hemde çok büyük diyorlar panik havası oluşturuyor böyle şeyler.
Çocuklar görmüş bu haberi beklemede herkes.
Sizede çok gecmiş olsun.Canım burada kötü evi çok sallanan çatlayan oldu ablamın evi çatladı eşyalar devrildi. Herkes sokaklara döküldü Elbistan da olanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?