- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Daha oncede izmit İstanbul bolu izmir gibi şehirleri paylaştılarBeni korkutan bi açıklamada yok saat sekizde deprem olabilirmiş hemde çok büyük diyorlar panik havası oluşturuyor böyle şeyler.
Çocuklar görmüş bu haberi beklemede herkes.
Biliyorum canım insanları ürkütüyor böyle haberler.Böyle şeylere itibar etmemek lazım tenefüsüm.
Saati belli olan deprem mi olurmuş? Öyle olsa bunları engellemezler miydi?
Hep ortalık karıştıran değişik kafalı insanların ürünü bunlar.
Allah beterinden korusun ama zaten artçılar olacaktır, bunlara hazırlıklı olmak lazım.
Allahım yardımcı olsun.
Akşam oldu, soğuk.. Bunlar çok can yakıcı.
Ablam deme öyleHakınızı helal edin dua edin lütfen
İtibar etmeyin hırsızlık yapmak isteyenler yayıyor bu haberleri evler boşalsın da rahatça soyalım diyeBeni korkutan bi açıklamada yok saat sekizde deprem olabilirmiş hemde çok büyük diyorlar panik havası oluşturuyor böyle şeyler.
Çocuklar görmüş bu haberi beklemede herkes.
Hatayda dükkanları yağmalamışlar bu nasıl vicdan yaİtibar etmeyin hırsızlık yapmak isteyenler yayıyor bu haberleri evler boşalsın da rahatça soyalım diye
Vicdan olsa yaparlar mı canım Allah afet veriyor yine akletmiyorlarHatayda dükkanları yağmalamışlar bu nasıl vicdan ya
EvetHissetiniz mi Nego.
Bir yıl sürüyor artçılar zaten maalesefBöyle şeylere itibar etmemek lazım tenefüsüm.
Saati belli olan deprem mi olurmuş? Öyle olsa bunları engellemezler miydi?
Hep ortalık karıştıran değişik kafalı insanların ürünü bunlar.
Allah beterinden korusun ama zaten artçılar olacaktır, bunlara hazırlıklı olmak lazım.
Allahım yardımcı olsun.
Akşam oldu, soğuk.. Bunlar çok can yakıcı.
Sağol canımSizede çok gecmiş olsun.
O videoya ne kadar küfrettim bilmiyorum ....Hatayda dükkanları yağmalamışlar bu nasıl vicdan ya
İyiyiz canımEfser ablamm iyi misiniz?
Kayınvalidemlerin evde çöktü ablacım. Şükür ki gece olan deprem de olmadı bin şükür.İyiyiz canım
Negom iyimisinizSağol canım
Ayy hele o telefon eden adileeeer nasıl sinirlendimVicdan olsa yaparlar mı canım Allah afet veriyor yine akletmiyorlar
Canım artçı olsa iyi her biri 6 civarıBir yıl sürüyor artçılar zaten maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?