Bildiğiniz gibi değil kuzum bilmiyorum belki durumun tekrar tekrar yaşadığımız için psikolojik olarakta çok kötüyüz ondanmı bilmiyorumDeme öyle efserim canım benim Allahım durdursun inşallah
Haber aldık kuzum ordan komple gitmiş bazı yerler çok kötü gerçektenBildiğiniz gibi değil kuzum bilmiyorum belki durumun tekrar tekrar yaşadığımız için psikolojik olarakta çok kötüyüz ondanmı bilmiyorum
Adana da kuzum çok kötü sallandık tekrardan.Teneffüs siz neredesinizki
Çok geçmiş olsun.....
Allaha emanetsiniz canım.Adana da kuzum çok kötü sallandık tekrardan.
Tobe dualari zilzal sureside okunduYasin suresi okundu
Hasr süresi
Ayetel kürsi
Amener resulu
Fatiha ihlas okundu
Duamız yapuldi çok şükür rabbim herkese yardım etsin
Canimm rabbim yardimciniz olsunÇok kötüydü çok korktuk. Daha şiödi girdik eve . Herşey yerle bir olmuş . Çocuklar perişan. Elektrik su yok . Telefonlar çrkmiyo
Canım sen neredeydinÇok korkunç bir sabaha uyandık. Herkese geçmiş olsun diliyorum. Dualarımdasınız. Hepimiz Allah a emanetiz. Deprem bölgesinde olanEfser Selizay Teneffus Zili sizi biliyorum. Nasılsınız? Başka kim var oralarda bilmiyorum. Bir şeye ihtiyacınız var mı, elimden gelen her şeyi yaparım.
Canm suannbi deprem haberi yokKızlar yalan haber de olabilir ama büyük sarsıntı paylaşımlari yapılmış daha çok korkuya kapıldık.
Annemlerin ev çok güvenli değil aklım onlarda abimlerde toplanmışlar.Buraya gelin dedim ama gelmediler çok kalabalığız kuzenlerde var binada onları bırakmak istemiyorlar.
Allah razı olsun kuzum iyiyiz hamd olsun duaya sükunete ihtiyacımız var.Çok korkunç bir sabaha uyandık. Herkese geçmiş olsun diliyorum. Dualarımdasınız. Hepimiz Allah a emanetiz. Deprem bölgesinde olanEfser Selizay Teneffus Zili sizi biliyorum. Nasılsınız? Başka kim var oralarda bilmiyorum. Bir şeye ihtiyacınız var mı, elimden gelen her şeyi yaparım.
Tubiş Allah razı olsun dualarımız çok şükür sizler varsınız Allah a sonsuz kere hamd olsun.Canm suannbi deprem haberi yok
An ve an canlı izliyoruz canım dualarımız sizinle içini ferah tut
Canım benjm ne demek siz iyi olun inşallahTubiş Allah razı olsun dualarımız çok şükür sizler varsınız Allah a sonsuz kere hamd olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?