- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Ah kuzum en çok saglkkcilara da sabır güç versin rabbimValla bende saglikci acigi varmi, buradan takviye gidecekmi bende gideyim diye bakıyorum ama bir sey bulamadim. Aşırı bir bilgi kirliliği var maalesef
Şükür kuzum rabbim ferahlık nasıp etcek inşallahBiz iyiyiz kuzum içerideyiz ablamların ev müstakil oradayız tek katlı.
Çocukların korkusu geçmiyor en ufak şeyde korkuya kapılıyorlar.
Şimdi de bı haber yaymışlar saat 3,4 gibi büyük bir deprem daha bekleniyor diye Fransa demişmiş.Korku yapıyorlar insanlarda
Allah senden razı olsun Tubisim canım duaların yeter.Allah göçük altında kalanların yardımcısı olsun.Arkadaşlar burdan da size dua dışında bı yardımimiz olcaksa söyleyin lütfen ne bliim ne gelirse elimjzden
Amin kuzum amin senden de herkesten razı olsun rabbimAllah senden razı olsun Tubisim canım duaların yeter.Allah göçük altında kalanların yardımcısı olsun.
Yeğenim yatamıyor bi ara kustu şimdi de çarpıntı olmuş korkuyor kuzum.ins.ülkece atlatacağız yaralar sarılacak Rabbim 'in izniyle.Şükür kuzum rabbim ferahlık nasıp etcek inşallah
Çocuktur elbet korkucak duaalrimiz sizinle
Teşekkür ederim canımm.Rabbim hepsini korusunMuğla dayım canım ben.
Dualarım sizinle canım. Allah yardımcımız olsun.
@O1deren87 geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun.Tiniminimavihanim geçmiş olsun eşinin ailesine. İyi olmalarına sevindim.
Salavat getir kuzum dualardasinjzKediler ulumaya başladı kızlar beni korku aldı.
Ben de öyleyim sabahtan beri ağlamaktan basıma ağrı girdi.Ya gözlerm doluyor devamli elimden gelem yardımları yaptım
Duaları ediyorum inşallah herkes feraha çıkar
KeşkeBen de öyleyim sabahtan beri ağlamaktan basıma ağrı girdi.
Allahim keşke hepsi sadece bi rüya olsa da uyansak ya
Kuzum sen nerdeydinPanik oldum
Kediler ulumaya başladı kızlar beni korku aldı.
Canim burda da hep uluyor kediler. Allahin izniyle hiçbir şey olmaz sakinligini koru.Panik oldum
Allah razı olsun kuzum iyi ki buradasınız kafam dağılsın diye giriyorum panik var bende.Salavat getir kuzum dualardasinjz
HerzamanAllah razı olsun kuzum iyi ki buradasınız kafam dağılsın diye giriyorum panik var bende.
Salavat çekiyorum.
Adana da canım.Kuzum sen nerdeydin
Onlarda ürktüler canım sakin ol Allah ın izni ile geçti inşallah dualarımız sizinleKediler ulumaya başladı kızlar beni korku aldı.
Elim kolum hiç kalkmıyor hiçbirşey yiyemiyorum geçmiyorr boğazdanAdana da canım.
Herzaman
Aynen öyleçok duygulandım canım
Keşke afet bölgesine de yardım edebilsek onlar enkaz altında ne haldeler kim bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?