- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Doğru canım geçti paniğim şimdi daha iyiyim sağolun varolun.Onlarda ürktüler canım sakin ol Allah ın izni ile geçti inşallah dualarımız sizinle
İnşallah canımCanim burda da hep uluyor kediler. Allahin izniyle hiçbir şey olmaz sakinligini koru.
Bu gece ayaktayız zaten dünkü gibi olmaz insallah korkma
Canim sakin olun, nerede kaliyorsunuz suanNaci Görür hocamız bundan sonra Adana ve Hataya dikkat edelim diyor.
Beni korku iyice aldı.
Onu ilk deprem olduğunda söylemişti canım ikincisi olmadanNaci Görür hocamız bundan sonra Adana ve Hataya dikkat edelim diyor.
Beni korku iyice aldı.
Ya öyle mi ben bakamamıştım.Oğlan habire sıçrıyor uykudanOnu ilk deprem olduğunda söylemişti canım ikincisi olmadan
Ablamlardayız canım ev müstakil buraya geçtik bu yüzden.Canim sakin olun, nerede kaliyorsunuz suan
Cok iyi yapmışsınız rabbime emanetsinizAblamlardayız canım ev müstakil buraya geçtik bu yüzden.
Öyle canım artık yatay mimariye geçilmeli yeter bu kadar insanın öldüğü.Müstakil ev daha iyiymiş ya.en azından bu kadar korkmuyorsun.
Ufak bi sallantida çıkıverirsin
Allah yardımcınız olsun canım.Bi daha hiçbirimiz yaşamaz böyle dehşetli günleri.Nefesim daraldı arabada durmaktan.alerji ilacını yanıma almamisim. Nefessizlikten buz gibi havada kapıyı açıp duruyorum.hava aydınlasada eve geçsem.
Hareket edememekten her yerim tutuldu.
Herkes iyi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?