Canım iyiymiş tinimini söylediNego @Selizay dan haber var mı hiç görmedim onun yazdığını. gerçi sitede sadece buraya bakıp çıkıyorum
Dünden beri ne yapacağımı şaşırdım yerimde duramıyorum gitsem bir yere gidemiyorum canım yanıyorhic gunaymiyor var ya
Çok şükürAllahım yardım etsinCanım iyiymiş tinimini söyledi
İnşallah iyilerdir
Annesi dün çıkarıldı ama babasından haber yok maalesefİnşallah iyilerdir
Rabbim yardimcisi olsunAnnesi dün çıkarıldı ama babasından haber yok maalesef
Aminnn hepsininRabbim yardimcisi olsun
Annesi dün çıkarıldı ama babasından haber yok maalesef
Bu arkadaşımın ailesi Hatayda annesi kurtarıldı bina yerle bir olmuş hala uğraşıyorlarmış bugün sağ biri çıkmış maalesef cenazelerde vat çıkan.rabbim Hatay'da arkadaşım var oraya hiç ulaşan yokmuş dün instadan yardım istedi
Elimizden bişi grlse keske
Evet canim ya böylesi gorülmusmu acaba .ülkenin sınırlarını aşmış.misira kadar.esimin arkadaşıda osmaniyede evleri büyük hasar görmüş eşini ve çocuklarını adanaya göndermiş.adam burda oturacak evde kalmadi ya yıkıldı ya hasarlı demiş.esini tanıyordum.Öyle canım artık yatay mimariye geçilmeli yeter bu kadar insanın öldüğü.
Ya bu kıyamet gibi yaa ülke yangın yeri nasıl atlatacağız.Nereye yanacağımızı şaşırdık heryer sallanıyor heryerde ölümler insanlar son gecesine uyumuş
AahhAnnesi dün çıkarıldı ama babasından haber yok maalesef
ara ara salladı ama evdeyiz biz müstakil eve de gitmedik kar yağdı baya bir yol kapalı diyeNane Limon Kabugu siz nasılsınız?
Hatay cok kötü ya.girilemedi diyorlar.Bu arkadaşımın ailesi Hatayda annesi kurtarıldı bina yerle bir olmuş hala uğraşıyorlarmış bugün sağ biri çıkmış maalesef cenazelerde vat çıkan.
Canım siz nerdeydinizara ara salladı ama evdeyiz biz müstakil eve de gitmedik kar yağdı baya bir yol kapalı diye
Sivas ama malatya sınırına yakın yerindeyiz köylerimiz daha yakın ben ilçedeyimCanım siz nerdeydiniz
Amin canım aminAahhRabbim sağ salim çıkmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?