Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ölenlerin sayısı epey yüksek ve yansımayan çok var bence . Gaziantep de hele başkani aciklama yapmisya 60.000 nüfus yarısi yok diye yansıtmiyolar yine ... Hele yardım gidemeyen çok yer varki eminim yoksa bu kadar video vs yayınlanmaz
Herkrs bı yere kadar yetiyor tabi ki hava yol sartlari vs
Ama içi acıyor insanın duadan başka yapacak bişi yok

Sende Diyarbakırdaydin sanırım canım nasilsin
Köylere geldik aksam sağlığımız iyi ama her ywr mahşer meydanı sanki, arkadaşlarımın akrabaları öldü rabbim milletimizin yar ve yardımcısı olsun çok büyük bu acı

Eve geçtiniz mi şimdi neredesiniz?
Burada güneş açtı sizin ora nasıl?

Köylere geldik aksam sağlığımız iyi ama her ywr mahşer meydanı sanki, arkadaşlarımın akrabaları öldü rabbim milletimizin yar ve yardımcısı olsun çok büyük bu acı
Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin.
İyi olmana sevindim canım.
Sağ salim çıkarılırlar inş.enkazdakilerde.

Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin.
İyi olmana sevindim canım.
Sağ salim çıkarılırlar inş.enkazdakilerde.
Amin Allah razı olsun arkadaşım nurdağındaydı sabah geldi zor ulaştık, dedi sanki Allah kolumuzdan tutup dışarı fırlattı bizi çıkar çıkmaz çöktü bina. Binadan sağ kurtulan olmamış başka

Geçmiş olsun canım dualarımız sizinle

Ahh canımm nasıl bir travma yaşamışsınız Allah göndermiş hızır misali
Vah ki ne vah Allah onlara da rahmet eylesin.
Elektrik,su var mı şuanda?
Benim de bi dayım Diyarbakır'da arabadaydılar sonra arayamadık burada sallandığı için.
Kaynanasına gitmişlerdir tahminimce.

Ben yolun sonu geldi sandım. Son katta oturuyoruz bitti artık herhalde dedim duvarlara tıtunuyroduk düşüyorduk biz o haldeyken diğerlerini düşünemiyorum. Diyarbakır mahşer yeri gibi sokaklar arabalarla dolu, bizim köy yarım saatlik mesafe de dün 4 saat falan sürdü gelmemiz.

Amin rabbim ölmüşlerimize merhamet etsin yaşayanlari da kurtarsın amiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…