Evdeyim canım kış günü nereye gidicezara ara salladı ama evdeyiz biz müstakil eve de gitmedik kar yağdı baya bir yol kapalı diyeNego sen nasılsın evdemisin
Bilmiyorum canım kurtarılanlar var amaHatay cok kötü ya.girilemedi diyorlar.
O kadar can nolacak
Aynen arkadasim İskenderun'da yardım edin diye yaziyoduHatay cok kötü ya.girilemedi diyorlar.
O kadar can nolacak
Sende Diyarbakırdaydin sanırım canım nasilsinNego nerde yaşıyorsunuz geçmiş olsun umarım iyisinizdir
Köylere geldik aksam sağlığımız iyi ama her ywr mahşer meydanı sanki, arkadaşlarımın akrabaları öldü rabbim milletimizin yar ve yardımcısı olsun çok büyük bu acıSende Diyarbakırdaydin sanırım canım nasilsin
Eve geçtiniz mi şimdi neredesiniz?Evet canim ya böylesi gorülmusmu acaba .ülkenin sınırlarını aşmış.misira kadar.esimin arkadaşıda osmaniyede evleri büyük hasar görmüş eşini ve çocuklarını adanaya göndermiş.adam burda oturacak evde kalmadi ya yıkıldı ya hasarlı demiş.esini tanıyordum.
Adam ben nasil yeniden hayat kuracam diyor
Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin.Köylere geldik aksam sağlığımız iyi ama her ywr mahşer meydanı sanki, arkadaşlarımın akrabaları öldü rabbim milletimizin yar ve yardımcısı olsun çok büyük bu acı
Amin Allah razı olsun arkadaşım nurdağındaydı sabah geldi zor ulaştık, dedi sanki Allah kolumuzdan tutup dışarı fırlattı bizi çıkar çıkmaz çöktü bina. Binadan sağ kurtulan olmamış başkaAllah rahmet eylesin kalanlara sabır versin.
İyi olmana sevindim canım.
Sağ salim çıkarılırlar inş.enkazdakilerde.
Geçmiş olsun canımAmin Allah razı olsun arkadaşım nurdağındaydı sabah geldi zor ulaştık, dedi sanki Allah kolumuzdan tutup dışarı fırlattı bizi çıkar çıkmaz çöktü bina. Binadan sağ kurtulan olmamış başka
Ahh canımm nasıl bir travma yaşamışsınız Allah göndermiş hızır misaliAmin Allah razı olsun arkadaşım nurdağındaydı sabah geldi zor ulaştık, dedi sanki Allah kolumuzdan tutup dışarı fırlattı bizi çıkar çıkmaz çöktü bina. Binadan sağ kurtulan olmamış başka
Ben yolun sonu geldi sandım. Son katta oturuyoruz bitti artık herhalde dedim duvarlara tıtunuyroduk düşüyorduk biz o haldeyken diğerlerini düşünemiyorum. Diyarbakır mahşer yeri gibi sokaklar arabalarla dolu, bizim köy yarım saatlik mesafe de dün 4 saat falan sürdü gelmemiz.Ahh canımm nasıl bir travma yaşamışsınız Allah göndermiş hızır misali
Vah ki ne vah Allah onlara da rahmet eylesin.
Elektrik,su var mı şuanda?
Benim de bi dayım Diyarbakır'da arabadaydılar sonra arayamadık burada sallandığı için.
Kaynanasına gitmişlerdir tahminimce.
Nerde oturuyordu
KahramanmaraşNerde oturuyordu
Dün iyi haberi geldi ama yine de merak ediyorumAllahım en kısa zamanda sesi çıkar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?