Arkadaşım da oradaydı, arabalarda kalıyorlardı bazıları evlerine geçmiş demişti. Umarım selizay ve ailesi de çok iyidirDün iyi haberi geldi ama yine de merak ediyorum
Neredeler ne yapıyorlar
Sizde Kisa sürede toparlanirsinix inşallah
Bonus efserden başka. Haber varmı
Geçmiş olsun black ömrünüz varmış.Amin Allah razı olsun arkadaşım nurdağındaydı sabah geldi zor ulaştık, dedi sanki Allah kolumuzdan tutup dışarı fırlattı bizi çıkar çıkmaz çöktü bina. Binadan sağ kurtulan olmamış başka
Allah razı olsun canım, elhamdülillah rabbim yardımcıları olsunGeçmiş olsun black ömrünüz varmış.
Selizayla görüşemiyoruz ama iyi olduklarını sağ olduklarını biliyoruz
Bilgimiz sıva caklağı var kolonlarda bir şey yok ama uzman bakmadan kimse girip oturamazEfser canım evde hasar var mı
Şimdilik arabada ama yiyecek yakıt su wc sıkıntısı çok fazla o yüzden şehirden ayırılacağız gittimiz yere kadarEfser nasılsın nerde kalıyorsun efser
Havalimanı açık mı orada, şehir dışında akrabalarınız var mı Rabbim yar ve yardımcınız olsunŞimdilik arabada ama yiyecek yakıt su wc sıkıntısı çok fazla o yüzden şehirden ayırılacağız gittimiz yere kadar
Allah yardımcınız olsun hepinizinŞimdilik arabada ama yiyecek yakıt su wc sıkıntısı çok fazla o yüzden şehirden ayırılacağız gittimiz yere kadar
Bizim semtteki evlerin yarısını mühürlediler bizim binanın da asansörü çökmüş alt kattaki kolonlar çatlamış, şu an yasak tabi depremler durursa bakarız demişler ben evin içini görmedimBilgimiz sıva caklağı var kolonlarda bir şey yok ama uzman bakmadan kimse girip oturamaz
O da zaman alacak
Canım Elâzığa gelin, misafir edelimBilgimiz sıva caklağı var kolonlarda bir şey yok ama uzman bakmadan kimse girip oturamaz
O da zaman alacak
Geçmiş olsun canım, girmeyin lütfenBizim semtteki evlerin yarısını mühürlediler bizim binanın da asansörü çökmüş alt kattaki kolonlar çatlamış, şu an yasak tabi depremler durursa bakarız demişler ben evin içini görmedim
Allah razı olsun canım benim, bina boş şu an korkudan giremiyoruz, sen nasılsın, dünden beri aklımdaydınız hepiniz, sağlığınız nasıl evlerde hasar var mıGeçmiş olsun canım, girmeyin lütfen
Kuzum tahmin edeceğimiz bir iş değil burdakiler düzene girmek için 3 ay lazım diyor o yüzden kalıcı bir yer lazım ablamda çok isarar etti sanırım istanbula gideceğiz çok teşekkür ederimCanım Elâzığa gelin, misafir edelim
Canim misafir edebilirim sizi evim musait, manisa salihlideyimŞimdilik arabada ama yiyecek yakıt su wc sıkıntısı çok fazla o yüzden şehirden ayırılacağız gittimiz yere kadar
Deprem sabahı girdim çöp poşetlerinine çocukların kiyafetlerini doldurdum bir küçük valiz elime ne geçtiyse doldurdum ilaç aldım birde kuşumuzu aldım gördüğüm eşya zararı var bizden sonraki 2. Deprenden sonra ne oldu bilmiyorumBizim semtteki evlerin yarısını mühürlediler bizim binanın da asansörü çökmüş alt kattaki kolonlar çatlamış, şu an yasak tabi depremler durursa bakarız demişler ben evin içini görmedim
Evet kurtarılmaya başlanmış. Haberlerde gördüm.insallah güzel haberler gelirBilmiyorum canım kurtarılanlar var ama
Öğleden sonraki depremde hasarlı binalar çöktü ve çok hasar aldı maalesefDeprem sabahı girdim çöp poşetlerinine çocukların kiyafetlerini doldurdum bir küçük valiz elime ne geçtiyse doldurdum ilaç aldım birde kuşumuzu aldım gördüğüm eşya zararı var bizden sonraki 2. Deprenden sonra ne oldu bilmiyorum
Çok teşekkür ederim şu piskolojimiz bir düzelsin hiç sağlıklı düşünemyoruzCanim misafir edebilirim sizi evim musait, manisa salihlideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?