Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün iyi haberi geldi ama yine de merak ediyorum
Neredeler ne yapıyorlar
Sizde Kisa sürede toparlanirsinix inşallah
Bonus efserden başka. Haber varmı
Arkadaşım da oradaydı, arabalarda kalıyorlardı bazıları evlerine geçmiş demişti. Umarım selizay ve ailesi de çok iyidir

Geçmiş olsun black ömrünüz varmış.
Selizayla görüşemiyoruz ama iyi olduklarını sağ olduklarını biliyoruz

Şimdilik arabada ama yiyecek yakıt su wc sıkıntısı çok fazla o yüzden şehirden ayırılacağız gittimiz yere kadar
Havalimanı açık mı orada, şehir dışında akrabalarınız var mı Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Bilgimiz sıva caklağı var kolonlarda bir şey yok ama uzman bakmadan kimse girip oturamaz
O da zaman alacak
Bizim semtteki evlerin yarısını mühürlediler bizim binanın da asansörü çökmüş alt kattaki kolonlar çatlamış, şu an yasak tabi depremler durursa bakarız demişler ben evin içini görmedim

Bizim semtteki evlerin yarısını mühürlediler bizim binanın da asansörü çökmüş alt kattaki kolonlar çatlamış, şu an yasak tabi depremler durursa bakarız demişler ben evin içini görmedim
Deprem sabahı girdim çöp poşetlerinine çocukların kiyafetlerini doldurdum bir küçük valiz elime ne geçtiyse doldurdum ilaç aldım birde kuşumuzu aldım gördüğüm eşya zararı var bizden sonraki 2. Deprenden sonra ne oldu bilmiyorum

Öğleden sonraki depremde hasarlı binalar çöktü ve çok hasar aldı maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…