- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Efser ablam Adana da sallanıyor ama şuan iyiyiz hamd olsun buyrun gelirseniz haberim olsunŞimdilik arabada ama yiyecek yakıt su wc sıkıntısı çok fazla o yüzden şehirden ayırılacağız gittimiz yere kadar
Sabah 6da geçtik canim.biz arabada dayanamadik göçük altında olanlar napsınEve geçtiniz mi şimdi neredesiniz?
Burada güneş açtı sizin ora nasıl?
Kendinizi asla caresiz hissetmeyin, bende bir kardeşinizim buradaÇok teşekkür ederim şu piskolojimiz bir düzelsin hiç sağlıklı düşünemyoruz
Ama çok mutlu ediniz beni
Sıkıntı yok insallah canimSivas ama malatya sınırına yakın yerindeyiz köylerimiz daha yakın ben ilçedeyim
Burda da öyle oralarda da inşallah biraz olsun ısınır hava Allahim ol dersin olurAllahım burda güneş var deprem bölgeleride öyledir inşallah az biraz soğuğu kırar
SivasNego nerde yaşıyorsunuz geçmiş olsun umarım iyisinizdir
Canım benimKızlar kapım hepinize açık hasarli evlerde arabalarda perisan olmayin lutfen
Efser canım kocaeline gelin buyrun 2 kişiyiz evde inan ki tüm samimiyetimle söylüyorum evimiz müsait gelinKuzum tahmin edeceğimiz bir iş değil burdakiler düzene girmek için 3 ay lazım diyor o yüzden kalıcı bir yer lazım ablamda çok isarar etti sanırım istanbula gideceğiz çok teşekkür ederim
İstanbul'da mi düzen kuracaksınız canımKuzum tahmin edeceğimiz bir iş değil burdakiler düzene girmek için 3 ay lazım diyor o yüzden kalıcı bir yer lazım ablamda çok isarar etti sanırım istanbula gideceğiz çok teşekkür ederim
Jes nereydeydi harbidenJES sizinkiler nasıl canım, var mı sıkıntı
Canım harikasın yaEfser canım kocaeline gelin buyrun 2 kişiyiz evde inan ki tüm samimiyetimle söylüyorum evimiz müsait gelin
Kuzum merkezde kalınmıyor çocuklar olmasa hadi idare edelim temel tüm ihtiyaçlarımız yok su wc barinma yemek bunlara ulaşacağımız yerlere en azından ulaşmamız lazımEfser Yollar kapalı sanırım buradan yardım gidiyordu darande yolu açılmış merkeze kadar
Nerdesin şu an darande tarafındaysan bu tarafa gelebilirsin sivas altınyayla yada şarkışla kalacak yeri sorun etme yakınsan gelKuzum merkezde kalınmıyor çocuklar olmasa hadi idare edelim temel tüm ihtiyaçlarımız yok su wc barinma yemek bunlara ulaşacağımız yerlere en azından ulaşmamız lazım
Eğer eşyalarımızı alamayacak kadar durum vahimse yapacak bir şey yok ama eğer bina temiz oturulur durumdaysa tabiki döneriz ondan sonra bir caresine bakarız ama şu durumda bir sürü insan var durdukca onların durumuda zorlaştırıyoruz en lazım olan şey şuanda yakıt yemek su wc mama bezİstanbul'da mi düzen kuracaksınız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?