Bebek ve çocuk çıkarıyorlar ne de çok.1.5 yaşında bebek çıkardılar şimdi
Aynı şeyleri düşünüyorum düşündükçe nefesim daralıyorBebek ve çocuk çıkarıyorlar ne de çok.
Çok şükür ama çok kahroluyorum. Hemen annesini babasını da çıkarsınlar istiyorum
O çocuklar hastaneye götürülüyor peki sonra ne oluyor, kafamı yicem........
Kimliği belli değil, kimsesi yok, ne zaman ailesine ulaştırılacak?Adını söyleyemeyen çocukları kim teşhis edip de alacak
Allahım sen gözet sen koru.
Ailesi Antepte canımJes İstanbul'da yaşıyor, yeni ev taşıdı hatta.
Ailesini bilemem tabi ama
Çook üzgünüm arkadaşların için canım.Ya gerçekten böylesi felaketten burnu kanamadan çıkmak ne büyük mucize
Yatıp kalkıp Şükür Rabbim diyorum şükür
Selizayda öyle vallahi.Kahramanmaraş benim ilk görev yerim dün hep o adreslere baktım durdum Piazza avm karşısı yerleri bir ve ben 6 yıl orda oturdum.
Gece tek tek yazdım. Hemşire arkdaşlarımdan enkaz altında olan çook.Duyduğum şeyler beni mahvetti.Ruh gibiyim.Sen güç kuvvet ver Rabbim ne olur çıkar bizleri bu felaketten yalvarırım
Allah'ım sana sonsuz kere hamd olsun.1.5 yaşında bebek çıkardılar şimdi
Canımm jesimmmm şükür ki canları sağ bizimkilerde Malatya’da aynı şekildeler.Kizlar etiketlere bakamadım tek tek ailem akrabalarim perisan halde. Annemin sesi öyle kötü geliyordu ki kalbime bıçak saplandi sabahtir. Yemek yememisler terlikle cikmislar 12 saat olmus. Gerçekten bilmiyorum. Eşim gidip alacağım diyor yollar da kapanmış. Napalim ne edelim bekliyoruz. Yollar açıldığı gibi gelecekler buraya. Ev hersey darmaduman. Muhtemelen burada yasayacaklar artik. Ne olur dua edin ne olur
Öyle canim Öyle. Kendimi yapayalnız hissediyorum. Keşke hepsi yanimda olsaydi uzaktan bitiyor insan düşündükçeCanımm jesimmmm şükür ki canları sağ bizimkilerde Malatya’da aynı şekildeler.
Allahım yardımcıları olsunn uzaktan olup hiçbirşey yapamamak en zoru belkide
Geçmiş olsun JesKizlar etiketlere bakamadım tek tek ailem akrabalarim perisan halde. Annemin sesi öyle kötü geliyordu ki kalbime bıçak saplandi sabahtir. O an dünyada yasdigim hersey film seridi gibi gecti gozumun önünden. Hersey ne boş ne anlamsiz. Yemek yememisler terlikle cikmislar 12 saat olmus. Gerçekten bilmiyorum. Eşim gidip alacağım diyor yollar da kapanmış. Napalim ne edelim bekliyoruz. Yollar açıldığı gibi gelecekler buraya. Ev hersey darmaduman. Muhtemelen burada yasayacaklar artik. Ne olur dua edin ne olur
Kuzum hiç olmazsa sağlar Allah a şükürler olsun.Kizlar etiketlere bakamadım tek tek ailem akrabalarim perisan halde. Annemin sesi öyle kötü geliyordu ki kalbime bıçak saplandi sabahtir. O an dünyada yasdigim hersey film seridi gibi gecti gozumun önünden. Hersey ne boş ne anlamsiz. Yemek yememisler terlikle cikmislar 12 saat olmus. Gerçekten bilmiyorum. Eşim gidip alacağım diyor yollar da kapanmış. Napalim ne edelim bekliyoruz. Yollar açıldığı gibi gelecekler buraya. Ev hersey darmaduman. Muhtemelen burada yasayacaklar artik. Ne olur dua edin ne olur
Çok haklısın ablam insanlar binalara giremiyor.Şuan hiç bir binaya girme piskolojimiz yok nasıl olacak bilmiyorum
En son darendeye geldik demişti yollar da çekmiyodur canımEfser nerdesiniz bir sorun yoktur inşaallah
Buraya kadar gelmesi gerekiyordu durmadıysa bir yerde yollar da kar var diye merak ediyorumEn son darendeye geldik demişti yollar da çekmiyodur canım
Canları sağ çok şükür gerisi de zamanlaKizlar etiketlere bakamadım tek tek ailem akrabalarim perisan halde. Annemin sesi öyle kötü geliyordu ki kalbime bıçak saplandi sabahtir. O an dünyada yasdigim hersey film seridi gibi gecti gozumun önünden. Hersey ne boş ne anlamsiz. Yemek yememisler terlikle cikmislar 12 saat olmus. Gerçekten bilmiyorum. Eşim gidip alacağım diyor yollar da kapanmış. Napalim ne edelim bekliyoruz. Yollar açıldığı gibi gelecekler buraya. Ev hersey darmaduman. Muhtemelen burada yasayacaklar artik. Ne olur dua edin ne olur
Allah yardımcıları olsun canım oradan da uçakla İstanbul’a gönderiyorlardıKizlar etiketlere bakamadım tek tek ailem akrabalarim perisan halde. Annemin sesi öyle kötü geliyordu ki kalbime bıçak saplandi sabahtir. O an dünyada yasdigim hersey film seridi gibi gecti gozumun önünden. Hersey ne boş ne anlamsiz. Yemek yememisler terlikle cikmislar 12 saat olmus. Gerçekten bilmiyorum. Eşim gidip alacağım diyor yollar da kapanmış. Napalim ne edelim bekliyoruz. Yollar açıldığı gibi gelecekler buraya. Ev hersey darmaduman. Muhtemelen burada yasayacaklar artik. Ne olur dua edin ne olur
Canlari sağ canım şükürler olsun gelirler yanına biran önce. RABBİM yardım etsinKizlar etiketlere bakamadım tek tek ailem akrabalarim perisan halde. Annemin sesi öyle kötü geliyordu ki kalbime bıçak saplandi sabahtir. O an dünyada yasdigim hersey film seridi gibi gecti gozumun önünden. Hersey ne boş ne anlamsiz. Yemek yememisler terlikle cikmislar 12 saat olmus. Gerçekten bilmiyorum. Eşim gidip alacağım diyor yollar da kapanmış. Napalim ne edelim bekliyoruz. Yollar açıldığı gibi gelecekler buraya. Ev hersey darmaduman. Muhtemelen burada yasayacaklar artik. Ne olur dua edin ne olur
Jesim dualarımız onlarla canımKizlar etiketlere bakamadım tek tek ailem akrabalarim perisan halde. Annemin sesi öyle kötü geliyordu ki kalbime bıçak saplandi sabahtir. O an dünyada yasdigim hersey film seridi gibi gecti gozumun önünden. Hersey ne boş ne anlamsiz. Yemek yememisler terlikle cikmislar 12 saat olmus. Gerçekten bilmiyorum. Eşim gidip alacağım diyor yollar da kapanmış. Napalim ne edelim bekliyoruz. Yollar açıldığı gibi gelecekler buraya. Ev hersey darmaduman. Muhtemelen burada yasayacaklar artik. Ne olur dua edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?