- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Üzülme kuzum şu an yaşadığınız psikolojiylr böyle düşünmeniz çok normlKızlar Naci Görür ün açıklaması doğru mu? Hatay ve Adana için risk var deniyor.
Sağlıklı düşünemiyorum akrabalarımı aradım sordum helalleştik psikolojimiz iyi değil cidden.
Kizlar etiketlere bakamadım tek tek ailem akrabalarim perisan halde. Annemin sesi öyle kötü geliyordu ki kalbime bıçak saplandi sabahtir. O an dünyada yasdigim hersey film seridi gibi gecti gozumun önünden. Hersey ne boş ne anlamsiz. Yemek yememisler terlikle cikmislar 12 saat olmus. Gerçekten bilmiyorum. Eşim gidip alacağım diyor yollar da kapanmış. Napalim ne edelim bekliyoruz. Yollar açıldığı gibi gelecekler buraya. Ev hersey darmaduman. Muhtemelen burada yasayacaklar artik. Ne olur dua edin ne olur
Ailelerinizin sağ olmaları şükür sebebi...Canımm jesimmmm şükür ki canları sağ bizimkilerde Malatya’da aynı şekildeler.
Allahım yardımcıları olsunn uzaktan olup hiçbirşey yapamamak en zoru belkide
Annesi babası vefat eden 300 çocuk İstanbul sosyal hizmetlere götürülecekmiş. Allahım içim acıyor dayanamıyorum. Çocukların kurtulduklarına mı sevinelim ailelerinin yok olduklarına mı üzülelimBebek ve çocuk çıkarıyorlar ne de çok.
Çok şükür ama çok kahroluyorum. Hemen annesini babasını da çıkarsınlar istiyorum
O çocuklar hastaneye götürülüyor peki sonra ne oluyor, kafamı yicem........
Kimliği belli değil, kimsesi yok, ne zaman ailesine ulaştırılacak?Adını söyleyemeyen çocukları kim teşhis edip de alacak
Allahım sen gözet sen koru.
Yaaa demeAnnesi babası vefat eden 300 çocuk İstanbul sosyal hizmetlere götürülecekmiş. Allahım içim acıyor dayanamıyorum. Çocukların kurtulduklarına mı sevinelim ailelerinin yok olduklarına mı üzülelim
Oyy jesim rabbim yardımcınız olsun. Çok zor çok. Canları sağolsun da artık bir şekilde hallolur diğer şeyler de. Dayım afad ekibiyle gidiyor saatlerdir yolda yollar kilitmiş. Hiç gitmeyin şu anKizlar etiketlere bakamadım tek tek ailem akrabalarim perisan halde. Annemin sesi öyle kötü geliyordu ki kalbime bıçak saplandi sabahtir. O an dünyada yasdigim hersey film seridi gibi gecti gozumun önünden. Hersey ne boş ne anlamsiz. Yemek yememisler terlikle cikmislar 12 saat olmus. Gerçekten bilmiyorum. Eşim gidip alacağım diyor yollar da kapanmış. Napalim ne edelim bekliyoruz. Yollar açıldığı gibi gelecekler buraya. Ev hersey darmaduman. Muhtemelen burada yasayacaklar artik. Ne olur dua edin ne olur
Biraz önce gördümYaaa deme
Kendisi başka yerde ama antepli diye biliyorumJes nereydeydi harbidenayy salak kafam unutmuşum ya jes affet bebegim
Kizlar etiketlere bakamadım tek tek ailem akrabalarim perisan halde. Annemin sesi öyle kötü geliyordu ki kalbime bıçak saplandi sabahtir. O an dünyada yasdigim hersey film seridi gibi gecti gozumun önünden. Hersey ne boş ne anlamsiz. Yemek yememisler terlikle cikmislar 12 saat olmus. Gerçekten bilmiyorum. Eşim gidip alacağım diyor yollar da kapanmış. Napalim ne edelim bekliyoruz. Yollar açıldığı gibi gelecekler buraya. Ev hersey darmaduman. Muhtemelen burada yasayacaklar artik. Ne olur dua edin ne olur
Çok geçmiş olsun. Allah’a şükür canları sağ. Sağ salim size kavuştursun İnşAllahCanımm jesimmmm şükür ki canları sağ bizimkilerde Malatya’da aynı şekildeler.
Allahım yardımcıları olsunn uzaktan olup hiçbirşey yapamamak en zoru belkide
Açıklama yazmış teyocumKendisi başka yerde ama antepli diye biliyorum
Canım benim Rabbim yardımcıları olsunKizlar etiketlere bakamadım tek tek ailem akrabalarim perisan halde. Annemin sesi öyle kötü geliyordu ki kalbime bıçak saplandi sabahtir. O an dünyada yasdigim hersey film seridi gibi gecti gozumun önünden. Hersey ne boş ne anlamsiz. Yemek yememisler terlikle cikmislar 12 saat olmus. Gerçekten bilmiyorum. Eşim gidip alacağım diyor yollar da kapanmış. Napalim ne edelim bekliyoruz. Yollar açıldığı gibi gelecekler buraya. Ev hersey darmaduman. Muhtemelen burada yasayacaklar artik. Ne olur dua edin ne olur
Sonradan okudum canımAçıklama yazmış teyocum
Ayy kahroldum şu mesajaAnnesi babası vefat eden 300 çocuk İstanbul sosyal hizmetlere götürülecekmiş. Allahım içim acıyor dayanamıyorum. Çocukların kurtulduklarına mı sevinelim ailelerinin yok olduklarına mı üzülelim
Geçmiş olsun jes canları sağ ya elbet bir yol bulunurKizlar etiketlere bakamadım tek tek ailem akrabalarim perisan halde. Annemin sesi öyle kötü geliyordu ki kalbime bıçak saplandi sabahtir. O an dünyada yasdigim hersey film seridi gibi gecti gozumun önünden. Hersey ne boş ne anlamsiz. Yemek yememisler terlikle cikmislar 12 saat olmus. Gerçekten bilmiyorum. Eşim gidip alacağım diyor yollar da kapanmış. Napalim ne edelim bekliyoruz. Yollar açıldığı gibi gelecekler buraya. Ev hersey darmaduman. Muhtemelen burada yasayacaklar artik. Ne olur dua edin ne olur
Amin Allah razı olsun arkadaşım nurdağındaydı sabah geldi zor ulaştık, dedi sanki Allah kolumuzdan tutup dışarı fırlattı bizi çıkar çıkmaz çöktü bina. Binadan sağ kurtulan olmamış başka
Çok geçmiş olsun Rabbim korumuşBen yolun sonu geldi sandım. Son katta oturuyoruz bitti artık herhalde dedim duvarlara tıtunuyroduk düşüyorduk biz o haldeyken diğerlerini düşünemiyorum. Diyarbakır mahşer yeri gibi sokaklar arabalarla dolu, bizim köy yarım saatlik mesafe de dün 4 saat falan sürdü gelmemiz.
Amin rabbim ölmüşlerimize merhamet etsin yaşayanlari da kurtarsın amiin
Canım Bonusum
Jesim Rabbim sağ salim kurtarsınKizlar etiketlere bakamadım tek tek ailem akrabalarim perisan halde. Annemin sesi öyle kötü geliyordu ki kalbime bıçak saplandi sabahtir. O an dünyada yasdigim hersey film seridi gibi gecti gozumun önünden. Hersey ne boş ne anlamsiz. Yemek yememisler terlikle cikmislar 12 saat olmus. Gerçekten bilmiyorum. Eşim gidip alacağım diyor yollar da kapanmış. Napalim ne edelim bekliyoruz. Yollar açıldığı gibi gelecekler buraya. Ev hersey darmaduman. Muhtemelen burada yasayacaklar artik. Ne olur dua edin ne olur
Sağ salim varırsınız inşallah gideceğiniz yere.Şimdilik arabada ama yiyecek yakıt su wc sıkıntısı çok fazla o yüzden şehirden ayırılacağız gittimiz yere kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?