- 2 Ağustos 2013
- 38.474
- 129.820
- 798
Gördüğümden beri ağlaya ağlaya öldümAyy kahroldum şu mesaja
Allah yardımcınız olsun efserimKızlar tek tek okuyamıyorum beni anlayın ne kafam yerinde ne bedenim şimdi korşehirde dinleme kararı aldık az kaldı bu gece ordayız yarın toparlanacağız
Hep dualarimzidasiniz efserimİnanın bildiğim herşeyi unutum anlayışınıza sığınıyorum teşekkürleri dualara karşılık veremiyorum tepkisizleşdik yaşananlar yorgunluk kaygı mahvetti
Ne olur dualarınız hiç bırakmayım ben hissetmesemde gönlüm hissetsin
Teşekkürlerim sonsuz bunu bilin
Allahım AllahımAnnesi babası vefat eden 300 çocuk İstanbul sosyal hizmetlere götürülecekmiş. Allahım içim acıyor dayanamıyorum. Çocukların kurtulduklarına mı sevinelim ailelerinin yok olduklarına mı üzülelim
Geçecek Efsercim...İnanın bildiğim herşeyi unutum anlayışınıza sığınıyorum teşekkürleri dualara karşılık veremiyorum tepkisizleşdik yaşananlar yorgunluk kaygı mahvetti
Ne olur dualarınız hiç bırakmayım ben hissetmesemde gönlüm hissetsin
Teşekkürlerim sonsuz bunu bilin
Ne oldu da gitti kiGördüğümden beri ağlaya ağlaya öldüm
Şimdi baktım.Ne oldu da gitti ki
Ben okumuyorum bile şimdiki konuya baksan sasar kalırsınŞimdi baktım.
Nişanlısına sevgililer günü hediyesi almak isteyen, ne almak istediğine karar veremeyen bir üye bdv ye konu açmış.
Sweet onunla tartışmış.
Elbette hayat devam ediyor kısmen. Elbette yeri geldi yemek yedik, su içtik, yattık kalktık ama böyle salak saçma bir konuyu "bir derdim var" diye koskoca foruma sorarsan cevabını da alırsın.
Az bile yazmış sweet.. Küfredesim geldi benim de.
Şuanda sevgililer gününü dert edebilmek.....
Hadi ettin,bunu burada yazabilmek.........
Yok yaa, yok.....
Tubiş ben de okumuyorum, sweet neden gitmiş diye merak edip ondan baktım.Ben okumuyorum bile şimdiki konuya baksan sasar kalırsıninsanlık ne hale geldi dersin
Gaziantep’te yaşıyordu
Aynen pinhanm haberlere çok dayanamıyorum ama sosyal medya burası drvamli takibimdeTubiş ben de okumuyorum, sweet neden gitmiş diye merak edip ondan baktım.
2 gündür bakmadım desem yeridir bdvye. Yoksa okurdum orayı da.
Gerçekten hala insanlar birşeyleri dert ediyor mu diye merak ettim şimdi, bakıyım.
Tv başındayım.
Kahramanmaraş tan birini çıkaracaklardı onu bekliyorum
Kadın adaşımmış.
Öyle istedim ben de bekleyeyim diye.
Bir yandan sosyal medyada bakıyorum haberlere. Uyumak istemiyorum
Ah bilmiyordum....Gaziantep’te yaşıyordu
Aynen pinhanm haberlere çok dayanamıyorum ama sosyal medya burası drvamli takibimde
Depremzede akrabalar konusuna bak derimçok can sıkıcı
Sorma sorma. Ben insanca uyardım yapabileceğini soledim gerisi ona kalmış
Allahım nerelere gideyim.......
Şaşkınlığımı anlatamıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?