Düzenli Evimiz & Hayatımız

İnanın bildiğim herşeyi unutum anlayışınıza sığınıyorum teşekkürleri dualara karşılık veremiyorum tepkisizleşdik yaşananlar yorgunluk kaygı mahvetti
Ne olur dualarınız hiç bırakmayım ben hissetmesemde gönlüm hissetsin
Teşekkürlerim sonsuz bunu bilin

Hep dualarimzidasiniz efserim gecicem bu günler de biraz sabır rabbim ferahlkk verir

Annesi babası vefat eden 300 çocuk İstanbul sosyal hizmetlere götürülecekmiş. Allahım içim acıyor dayanamıyorum. Çocukların kurtulduklarına mı sevinelim ailelerinin yok olduklarına mı üzülelim
Allahım Allahım
Allahım...
Diyecek birşey bulamıyorum.
Allah ailelerine kavuştursun, en azından bir ferdine bile olsa kavuştursun.
Kahrolduk....

Geçecek Efsercim...
Sen yine kahve fotoları koyacaksın evinin penceresinden..
Bu ev olmazsa başka ev. Ama yeniden yuvanız olan sıcak olan evinizden...
Allah canınızı sağ etsin, şükür hayattasınız.
Gerisi zamanla olacak.

Ne oldu da gitti ki
Şimdi baktım.
Nişanlısına sevgililer günü hediyesi almak isteyen, ne almak istediğine karar veremeyen bir üye bdv ye konu açmış.
Sweet onunla tartışmış.

Elbette hayat devam ediyor kısmen. Elbette yeri geldi yemek yedik, su içtik, yattık kalktık ama böyle salak saçma bir konuyu "bir derdim var" diye koskoca foruma sorarsan cevabını da alırsın.
Az bile yazmış sweet.. Küfredesim geldi benim de.
Şuanda sevgililer gününü dert edebilmek.....
Hadi ettin,bunu burada yazabilmek.........
Yok yaa, yok.....

Ben okumuyorum bile şimdiki konuya baksan sasar kalırsın insanlık ne hale geldi dersin

Ben okumuyorum bile şimdiki konuya baksan sasar kalırsın insanlık ne hale geldi dersin
Tubiş ben de okumuyorum, sweet neden gitmiş diye merak edip ondan baktım.
2 gündür bakmadım desem yeridir bdvye. Yoksa okurdum orayı da.
Gerçekten hala insanlar birşeyleri dert ediyor mu diye merak ettim şimdi, bakıyım.
Tv başındayım.
Kahramanmaraş tan birini çıkaracaklardı onu bekliyorum
Kadın adaşımmış.
Öyle istedim ben de bekleyeyim diye.

Bir yandan sosyal medyada bakıyorum haberlere. Uyumak istemiyorum

Aynen pinhanm haberlere çok dayanamıyorum ama sosyal medya burası drvamli takibimde
Depremzede akrabalar konusuna bak derim çok can sıkıcı

Allahım nerelere gideyim.......
Şaşkınlığımı anlatamıcam.
Sorma sorma. Ben insanca uyardım yapabileceğini soledim gerisi ona kalmış
İnan ki evde yaşlılar olmasa iki kişi olsam yeminle alırım evime yer yatağı dahil alabilcek kadar alırım ama.malum durumlar işte
Elimden bir bardak su icseler kafydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…